reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Kasiek kumam o co chodzi. To nie jest fajnie ze jeden licznik bo takie cyry pozniej wychodza.

Ja tez kiepsko spalam. Ł mnke obudzil przed 2 jak szedl spac i wiercilam sie chyba do 4 albo lepiej. Komary mi lataly i mnie wkurzaly :-\ noo ale na 90% wynegocjowalam seville :-D

Nulini dokladnie, niech wyja w " w jak wyjce" a tam niech inne talenty sie pokazuja.
Twoj maz po 4h pracuje tylko?

Wlasnie dzwinil pan z enea i dzis przyjada wymienic licznik :-) jeszcze tylko do spoldzieli dzis jak z torunia wrocimy i wsio zalatwione :-)

reklama
U nas to mąż wyciąga rękę ja jestem uparta ;-)

Jezyk o zapomniałam o tym programie musi być mega durny :p

Doggi Oooo mówisz? Tak się ostatnio zastanawiałam nad tymi rozumowami w toku

Witam porannie przy kanapeczce z twarogiem i herbatce miętowej :-D

U nas wczoraj brzydko było, ale dziś od rana słoneczko świeci.
Nawet miałam chwilę zastanowienia czy z przedszkola dzieci na pieszo nie odebrać, ale przypomniałam sobie, że przed wczoraj jak nie chciałam jechać ze zwisającym zderzakiem to Tymka pół drogi niosłam, bo cycek musiał do mamusi się przykleić.
Dostałam dzisiaj umowę z p-kola na Tymka do wypełnienia i pierwsze czego szukałam to czy mi czasem czesnego nie podnieśli, ale na szczęście jest w tej samej kwocie ;)
Dzisiaj o 16:00 idę na zebranie Tymka grupy, a jutro do Nikoli więc trochę dłużej dzieciaki w p-kolu posiedzą, bo Łukasz z pracy wraca koło 16:30.

No to idę zrobić sobie śniadanko i biorę się za czapkę dla Niksona :)

Hej porannie. Zaraz bede nadrabiać. Wczoraj totalnie czasu nie miałam na nic. B przywiozl samochód w koncu, super sie trafil a najbardziej zachwycony był Jas. Odrazu wpakował sie za kierownicę :)

TV kłamie :D wiekszosc programow jest ustawiona o ile nie wszystkie hehe. No moze te na żywo nie jakies sniadaniowe programy.

Ja tez nocke do kitu mialam. Jakis idiota o 4 w nocy gral na perkusji czy innym badziewiu. Jak sie powtórzy to dzwonie na policje bo przegiecie.

Miłego dnia :-)u mnie jak słońca nie było,tak nie ma tyle,że nie pada

Jeżyk ja to nie wiedziałam że Ty jeżyk bo równie dobrze mógł być język-więc proszę nie składać zażaleń :-D

Ja spałam doskonale od kąd trzeba wstawać o 7 bezsenność minęła,za to wczoraj cały dzień napierdzielały mnie plecy tak nisko ,gdzie łączą się z pupą
Spadam do Lidla i Kauflanda ,pa

reklama
Hej dziewczyny.
Właśnie kończę śniadanie i chyba wracam do łóżka ka trochę. Wzięłam wczoraj antybiotyk od mojej gin, diclofenac i jakoś przespałam noc. Niestety po wstaniu nie było już i tak wesoło. Nerki napitalają mnie strasznie. Nie wiem czy aspargin, który kazała mi brać tylko nie pogarsza sprawy. Nie bierze się go prz yostrej niewydolności nerek i może jeszcze jakoś potęguje te bóle...a tyle mam do roboty i teraz sprawa wygląda kiepsko. Pracę trzeba poprawiać a ja ledwo siedzę.

Do góry