reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Sprite mam tez poduszke z tymi kulkami-taki wąz. Ale u mnie sie nie ugniotly. Mam ją po szwagierce:) Mimo wszystko robie jak ty tj.glowe mam na swojej normalnej podusze a tą z kulkami miedzy nogami i pod brzuch.

Agulqa my zrezygnowalismy z umowy notarialnej bo wynajmujacy okazali sie rodzina naszego proboszcza wiec sprawdzeni:) Ale juz nas wkur...Dzis na dworze 22C a oni caly dzien rolety zamkniete a teraz pisza ze im zimno i zeby ogrzewanie wlaczyc!

Nulini piekne okazy!

Sprite moja koleżanka miała taką jak ty ale nie była zbyt zadowolona ale nie pamiętam dlaczego, ta motherhood takim czymś jak poduszki wypełnione na początku ciężko było mi ją ułożyć po mojemu ale po dwóch spaniach ideał był ;) się dotarliśmy ;)

agulqa, to dobrze, że nie wchodzisz :tak:

jezyk, ze względu na mój zakres obowiązków służbowych nie mogę odp. Ci na pytanie. ale w sumie może lepiej żyć w niewiedzy ;-);-);-);-);-)

kasiek, a potrafisz całą noc z nia przespać? ja się łapie w nocy na tym, że przekręcam się na brzuch, co raczej nie jest za dobre ciąży - spać na brzuchu? :sorry2:

Doggi, no to luksus jak wypełniona tak jak zwykłe poduszki hmmmmm...

Jezyk przejdzie ;-) u nas takie kłótnie raz na kilka miesięcy ale wtedy to pełna parą... Tez mnie najbardziej wkurza w takich sytuacjach wychodzenie z domu :angry: nie ma nic gorszego...

Chodzić po lesie nie lubię zbieranie grzybów odpada kleszcze pająki itp mnie przerażaja :p

Nulini śliczna Tosia <3 :-)

Agulqa jacuzzi w ciąży nie jest zalecane

Sprite i właśnie dlatego na grzyby nie chodzę zawału bym dostała :-D

Zajebisty film na Polsacie - zona na niby :-) polecam

U mnie wszyscy już śpią :-o

Kasiek wynajmujecie czesc domu czy jak? Nasi nie robia pod tym katem problemow tylko potrafia placic w ratach, czasem nawet i 5rat lub wiecej i ciagle cos im wypada ze kasy nie maja...

Jezyk plywaja w jacuzzi wszystkie wydzieliny z okolic intymnych i nie tylko ;-)

Ja na brzuchu nie umiem spac od hohoho :p za duzy juz :p

Femme wlasnid z tego co wiem sama temp jest juz za wysoka a co dopiero zarazy :p

Ja oglądam fokus.tv :p coś o Korei płn
Wszyscy w łóżkach, tylko mąż przed kompem. Wypiłam kakao i tak mi się spaaaaaaaaać chce.......
Jezyk, obyście się szybko pogodzili:-)

No i mi menda przełączyła na mecz!

Megami to ja mam haj lajf mój małż wkurzajacy okropnie, ale za to meczy nie lubi :D zawsze oglądamy razem brytyjskie top Gear bo śmieszny strasznie

reklama
Nulini piękne okazy, a córka jaka zadowolona :-) widzisz, to pokłosie tego deszczu, który u Was cały czas padał - u nas wiecznie sucho i sucho i teraz nic nie rośnie (a mieszkam w Borach Tucholskich i tu zawsze było mnóóóóstwo grzybów)

jezyk no przykre, że mąż wyszedł bez pożegnania, ale mi się wydaje, że faceci jakoś inaczej do tego podchodzą, u nas to zazwyczaj ja dążę do pojednania bo nie mogę wytrzymać napięcia, mąż mógłby sobie np. zasnąć po kłótni a ja nie :no: Niestety nie zawsze da się uniknąć nieporozumień ale mam nadzieję, że szybko wrócicie do poprzedniego dobrostanu :tak:

łeee z tym jacuzzi, a ja zawsze tak lubiłam :baffled:

Do góry