reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja placilam za gladzie plus malowanie mieszkania 50mkw teraz pod wynajem 2000zl. Kurde a myslalam ze to bylo drogo:p

Jezyk moj katecheta w liceum mowil ze nie ma dobrego zwiazku bez klotni. Jak sie para nie kloci to ponoc do siebie nie pasuje:)

Yggam wiem wiem. Ja juz powiedzialam ze wole meble pozniej kupic i przez mkesiac miec sam materac a.e miec dobrze zrobione. Pomalujemy sobie sami to pewne. A reszta nie wiem jak to bedzke.

Mcpearl sobrze ze z babcia ok

Ja ostatnio tez sie spakowalam i jechalam do mamusi ale ze korek przy wyjezdzie z ina byl na 3h czekania to nawrocilam. W drodze wjechalam do kfc i bylo mi lepiej :-)

Jeszcze raz dzięki wszystkim za pocieszenie i rady :tak: Jeszcze trochę popłakałam, ale teraz już lepiej :tak:

jezyk, dzisiaj widocznie dzień płaczu/kłótni o kasę... przytulam. My w poprzednią niedzielę cały dzień się nie odzywaliśmy do siebie, no jak nigdy, to była tragedia bo u nas nigdy nie ma cichych dni - i to przez tak błahy powód, że wstyd pisać nawet :zawstydzona/y:

agulqa mój mąż kocha kfc, ja też lubię ale zawsze ten sam zestaw - kanapka zinger i kukurydza do tego mniam.

Emilchen- kurcze przez ten mój płacz nawet Ci nie napusalam, że u Ciebie wszystko sie ułoży, co prawda dużo masz tych badań, ale jeszcze trochę i już będzie dzidzia z Wami:)

jezyk to sobie razem popłakałyśmy i jeszcze agulqa z nami;-) Tak też się pocieszam, przetrwać tak jeszcze 4 miesiące a o kolejnym dziecku na razie nie ma co myśleć, pomyślimy później...
Trzymaj się. Emocje opadną, porozmawiacie na spokojnie i wszystko wróci do normy.

McPearl nie nic nie biorę na szczęście najgorzej jest zawsze wieczorem jak Ola juz się kładzie i mogę poleżeć na poduszce motherhood i mi lepiej trochę ale wtedy nawet wstawać nie próbuje mu lekarz ba kolki nic nie dał powiedxual tylko ze jak będą wracać to do szpitala jechać bo tam dostane odpowiednie leki w kroplowce które pomogą bo niby takie leki z apteki i no spa to g**** warte przy kolce :/ i tylko kroplowa lub zastrzyki mogą pomóc

reklama
Do góry