reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry :-) ja nie wiem jak ja będę miała wstawać o 7 żeby do szkoły zdążyć jeszcze pierwszy tydzień szkoły jestem bez auta :-/ śpie ile się da póki mogę haha :-D

Ewi fajnie :-) a w co grasz? :-D

AZA rummikub? Nigdy nie słyszałam :p

Moja 122 i 23kg ;-) tak chyba w sam raz

Jezyk :-) dobrze ze udało się pospać

reklama
Hej hej witam sie po przerwie. My pospalismy do 8 dzisiaj!!! Szał ciał normalnie bo to sie prawie nie zdarza :)

Moj wazy 15,5 kg a wzrost hmm nie wiem, dawno się nie mierzylismy a teraz podrósł.

Ja w rummikub kiedyś dużo grałam z siostrą, też lubię.

Nie mam pomysły na dzisiejszy dzień, w sensie co by tu zrobić. Pogoda paskudna to nosa się nie chce wystawić z domu nawet.

Agulqa przecież my styczniówki wszystkie piękne jesteśmy :-D

My też dzisiaj do 8 pospaliśmy.
Teraz jak jest chłodniej o wiele lepiej mi się śpi.
Mąż już podał mi śniadanko.
Dzisiaj zaskoczył mnie kanapkami z łososiem i oliwkami mniam. :-)

W ogóle oglądam wystąpienie Tuska w sejmie i jak to o czym mówi przejdzie to chyba pierwszy raz pójdę zagłosować na po.
Chcą wprowadzić 100% ulgi na dzieci dla każdego bez względu na to czy płaci duży podatek czy nie, a na 3 i kolejne dziecko ulgę wyższą o 20%
Czyli przy trójce dzieci zwrot z podatku wynosiłby ponad 4000 zł.
W końcu coś konkretnego.

Hejo, też pospałam ;)

Obiecanki cacanki - wybory się zbliżają :-D Najlepiej spojrzeć wstecz i zobaczyć jakich cudów nie spełnili :-D

Zazdroszczę śniadanka - mój mąż wychodzi, gdy jeszcze dosypiam.

Pogoda rzeczywiście paskudna... dobrze, że nie muszę wychodzić...

Megami no zbliżają się, ale to ma wejść jeszcze w tym roku więc przed wyborami będzie wszystko jasne ;-)

Co do śniadania to niestety są to ostatnie dni mojego luksusu, bo w piątek mąż już do pracy wraca buuu.

Cześć środowo :happy2: pogoda nadal do dupy-15 stopni,ale przynajmniej nie pada,siedzę sobie z farbą na głowie i czekam
mój Miki to chudziak 130cm i 24 kg za to Anton 150cm i ponad 40 kg są zupełnie różni,ale ja też niczego sobie,a mąż szczupły

Ja się dzisiaj w końcu ładnie ubrałam i nawet umalowałam :szok: szok normalnie święto :-D :-D

ALECTA - wow jakie pyszne śniadanie

Ja śniadania tylko w weekend dostaje ale dobre i to ;-)

Słońce było i się zmyło ... :dry:

ja nigdy nie dostaje śniadania,bo mój mąż śpioch wczoraj miał wolne i ledwo przed 11 go z łóżka ściągłam,wcześnie wstaje tylko do pracy,na Formułe 1 i na ryby

reklama
Witam.

Ja juz po zrobieniu paznokci ;) będę tęsknić za moimi szponami :(

Jezyk no ja dziś tez wyprawkę dla Oli muszę ogarnąć ale nie chce mi się

Alecta właśnie w radiu o tym mówili jsk wracałam i się zastanawiałam czy dziś mamy prima aprilis ;)

Bada.m jakież śniadania nie dostaje nigdy bo stary jak ma wolne to pół dnia śpi

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry