reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas śniadania zawsze robi mąż jak jest w domu.
Teraz ten luksus będę mieć tylko w weekendy, ale zawsze coś ;)

Z okazji beznadziejnej pogody oglądamy Rio 2.
Przynajmniej dzieciaki przy bajce się nie kłócą heh

Co za pogoda wlasnie mialam wyjsc z domu i znowu leje wrrrr zwariowac mozna!

U mnie sniadanie poranne to przewaznie kazdy sam sobie robi bo kazdy ma na cos innego ochote hehe

No i wrocilismy, umeczylam się okropnie, ale wzielam ze sobą męża to on się nazginal przy mierzeniu butów:)
Dziewczyny jeśli któraś zbiera wyprawke już to w pepco są bodziaki za 3 zł. Sliczne. Ja dopóki nie poznam płci to się wstrzymuje.
Za to kupilam w lumpku spodnie ciazowe, fajne bo ze zwezanymi nogawkami, będę do kozaków pasowały :)

U nas ze sniadaniami różnie, przeważnie ja robię, bo mąż w pracy lub jeszcze nie wrócił. Ale u nas śniadania szybciutko są.

Witam wszystkich !
Troche późno ale lepiej niż wcale ;)
Mam na imię Aneta mieszkam w Belgii i oczekuje swojego maleństwa a termin mam na 31.1.15

A u nas w sumie ciepło i słonko co jakiś czas wychodzi :-D

Jezyk ooo ja od tygodnia poluje na ciążowe spodnie ale nie mogę ustrzelic nic

Aob jak teściowej będziesz dokuczać? :-D

Aneta witamy :-)

U mnie spodnie ciążowe niby dobre a jak chodze to sie zsówaja wiedz chodze na sportowo spodnie dresowe i jest mi wygodnie a że wygladam jakbym szła biegać to już inna sprawa :p

Jezyk ja mam pecha do tych body z Pepco. Dla Domi miałam dwie sztuki i jedna popruła się prawie cała na szwie, a w drugiej napy odpadły przy pierwszym ubieraniu.

Aneta witaj

Uwaga będę się chwalić: WYGRAŁAM bon na 50 zł do Smyka w konkursie mleka Nan:-) Już dawno nic nie wygrałam, a tu dziś telefon potwierdzający wygraną:-) Ale kiedyś wygrałam aparat fotograficzny i gdy miałam 3 lata wygrałam sanki, które są w rodzinie do dziś.

Za to córcia po szczepieniu jednak miała stan podgorączkowy w nocy, a teraz od rana luźne kupki. Teraz cwaniara odsypia zarwaną noc, ale zaraz będę zła mama i będzie budzenie bo już 2h śpi.

reklama
Do góry