reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Aneta witaj!

Tasia gratuluje wygranej! :) Niby nic a cieszy nie? :)

A ja dzisiaj przekopywalam pudla w pokoju Jasia i odkrylam ze mam kalosze dla niego a mialam kupowac bo wyrosl ze staryych. Dostalismy w spadku od kolezanki i schowalam i zapomnialam ze sa hehe przy okazji wygrzebalam 4 pary spodni kupionych na zapas ;)

reklama
No ja też potrzebuję spodni "wyjściowych" choćby po to, że głupio do kościoła w dresie biegać:sorry2: No i tak jak femme mam dość stylu "na sportowo".

Tasia- gratuluję :-) Ooo widzisz, a my tyle ciuchów kupujemy w Pepco i nic nam nigdy się nie popruło czy coś z tych rzeczy, a niektóre już mają kilka lat.

U nas też pogoda dupna, pada co chwilę:dry:

Jezyk u mnie zakupy w Pepco to 50% udanych zakupów, bo jeszcze trafiłam na farbujące getry i na bluzkę co kolor zmieniła po pierwszym praniu. Ale rzeczywiście mam kilka ubranek co pomimo wielokrotnego prania wyglądały jak nowe.

Gosiane gratuluję udanych "wykopalisk"

Córunia obudziła się sama z wrzaskiem na cały blok. Teraz oglądamy po raz 1000 ten sam odcinek Teletubisiów.

A moj dzwonil przed chwila bo pojechal ogladnac samochod. Zabral ze soba naszego kolege moto maniaka zeby spojrzal okiem znawcy no i chyba bedziemy kupowac bo wszystko wporzadku. W serwisie tez nic niepokojacego nie wyszlo :) :) :)

O remik mi bardziej znajomy ;-) ja z gier w karty najbardziej kanasta a w planszowke cashflow ;-)

Ja tez dzis spalam calkiem niezle chociaz rano sie wkurzylam. Musialam umyc glowe bo do konina jechalismy zapisac Ł na egzamin teoretyczny z prawka, ide do lazienki patrze a pradu nie ma. Kit kapalam sie przy otwartych drzwiach by cokolwek widziec i na szczescie nie bylo zimno wiec wlosy same schly, ale nie lubie tego. A wkurzyl mnie fakt ze w calej nie bylo pradu dzis od 7 do 15 a kartka tylko w jednym bloku wisiala i odzywiscie nie naszym. Jakas porazka totalna. No ale jestem zadowolona bo z konina do kalisza tylko 50km wiec pojechalismy do moich rodzicow na kawke i zrobilismy im niespodzianke :-)

Alecta mi tez teraz sie lepiej spi poza komarami :p

Megami ja tez nie wierze w ich obietnice

Doggi po zrobienij tzn? Skrocilas? Mi sie polamaly ostatnio :-(

My z Ł jak mieszkalismy sami to zawsze jak oboje mielismy rano wolne swietowalismy to wspolnym sniadankie. Jajeczka, pomidorki, wedlinka, zolty serek. Kazdy jadl co chcial i chociaz wspolnie milo czas spedzalismy :-) tego mi brakuje

Jezyk a nie wiesz do kiedy te body po 3zl w pepco?

Tasia gratuluje wygranej!

A ja latem zawszw mialam japoneczki, szorty i koszulke. Teraz zimniej wiec getry i dluzsza koszulka na krotki plus sweterek i baletki a czasem zakladam dresik od Ł ;-) cieplutkie milutkie spodenki sa w nim i bardzo mi pasi ;-) tez nie lubie stylu na sportowo na dluzsza mete, jakies cieplejsze getry lub spodnie ciazowe troche pozniej kupie poki co daje rade w tym co mam ;-)

Gosiane jakie autko?

Aneta witaj wśród nas :)

Femme u nas tez ciepło i słonko taka miła odmiana bo 3 dniach mrozu (wczoraj wieczorem nawet kazałam chlopom w kominku napalic :) )

Aneta mi też zjeżdżają jak chodzę te ciążowe ale nie chciałam brać mniejszego rozmiaru bovto juz by był śmiech na sali i przynajmniej jak w grudniu styczniu zacznę się pompowac to będzie ok ;)

Tasia to mnie dobija w tych dziecięcych w pepco to ze po praniu są paskudne :(
Gratuluję wygranej!! Super!

Jezyk oj tam głupio od razu, moje motto to "kto ciężarnej zabroni" :)
U nas milion bajek a i tak ciśnieniemy zawsze to samo: barbie i siostry, smerfy 1 i 2, ratatuj, mała syrenka, kurdowie i król lew choć ostatnio Piotruś pan też wpadł w oko ale ona lubi takich niesfornych chłopców wiec dlatego ;)

Gosiane, a jakie autko?
Ja już się pogodziłam, że z zakupem naszego musimy poczekać do stycznia :-(

Eh jednak mąż musi już jutro iść do pracy.
Zadzwonił do niego dowódca z tą wesołą nowiną.
A w poniedziałek czeka mnie szczepienie z Tymkiem, bo jest o 2 do tyłu :-/

reklama
Ja stwierdzilam ze jak nie bede miala w czym to nawet w dresie do kosciola pojde :p po katek ubierania uwazam ze lepiej miec brzuszek latem :p ale to jedyny plus bo upaly mnie przerazaja :p

Alecta uwielbiam takie telefony :p

Do góry