reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Moja starsza wyrasta właśnie z 116, ale nie wiem ile waży, muszę ją zważyć jak wróci od babci. Młoda waży 12kg i nosi rozmiar ok 92. Jakoś ich nie mierzę. Rosną proporcjonalnie
Ja już pod kołderką. W końcu brzuch nie boli. Aż mnie skręcało jak chodziłam, brrr.

Ja już pod kołderką. W końcu brzuch nie boli. Aż mnie skręcało jak chodziłam, brrr.
Stokrotka34
Fanka BB :)
Dziewxzyny, chyba nikt nie lubi brukselki oprocz mine, serio, nie znam ani jednej osoby![]()
Co do smamow, to mnue w pierwszym trymestrze bardzo odrzucalo od slodkiego, wchodzilo mi samo slone I ostre. Teraz wszystko wrocilo do normychyba poprostu hormony przestaly szalec. A wlasnie nie wiem, czy juz wspominalam, ale tarczyca mi sie juz sama naprawila, chyba poprostu obecnosc dzidziusia na poczatku zrobila mi take spustoszenie
Indi ja uwielbiam brukselke:-)
No mój ma Konrad ma ok. 110 i waży 20 kg to przy Waszych drobinkach to on grubas hehe...
Jezyk człowiek w pracy się wypala po pewnym czasie. ja też szczęśliwa, że nie muszę tam siedzieć
))
Alecta fotografia fajna sprawa
)))
Ja czekam na sąsiadkę bo gramy w Rummikub
))) Niestety zrobiła przerwę na zastrzyk dla dziecka i telefon do mamusi
)))
Jezyk człowiek w pracy się wypala po pewnym czasie. ja też szczęśliwa, że nie muszę tam siedzieć
Alecta fotografia fajna sprawa
Ja czekam na sąsiadkę bo gramy w Rummikub
kasiekz
Moja obecnie 11,5kg i 89cm. Babeczka na bilansie powiedziała, że wagowo mogłoby być więcej, ale mam niejadka. Nogi chude szczudła. Może w zimie się podtuczy
agulqa_b
Doggi zawsze mozna skasowac lub podrzec ;-)
Alecta liczymy wiec na to ze przy Tobie wszystkie na zdjeciach bedziemy piekne ;-)
Jezyk, aza ja uwielbiam gry karciane ale tej chyba nie znam :-( a w kanaste gralyscie? Rodzinna gra m8jego dziecinstwa ;-)
Alecta liczymy wiec na to ze przy Tobie wszystkie na zdjeciach bedziemy piekne ;-)
Jezyk, aza ja uwielbiam gry karciane ale tej chyba nie znam :-( a w kanaste gralyscie? Rodzinna gra m8jego dziecinstwa ;-)
reklama
Witam 
W końcu pospalam normalnie
ale fajne uczucie 
Zbieram się bo muszę jechać chlopakom pokupywac kapcie, dresy itp.i już mogą zaczynać rok szkolny
Agulqa- rummikub to gra planszowa, ale chyba jest jej odpowiednik w karty i to chyba remik ale dobrze nie pamiętam.
W końcu pospalam normalnie
Zbieram się bo muszę jechać chlopakom pokupywac kapcie, dresy itp.i już mogą zaczynać rok szkolny
Agulqa- rummikub to gra planszowa, ale chyba jest jej odpowiednik w karty i to chyba remik ale dobrze nie pamiętam.