reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moja starsza wyrasta właśnie z 116, ale nie wiem ile waży, muszę ją zważyć jak wróci od babci. Młoda waży 12kg i nosi rozmiar ok 92. Jakoś ich nie mierzę. Rosną proporcjonalnie :-D

Ja już pod kołderką. W końcu brzuch nie boli. Aż mnie skręcało jak chodziłam, brrr.

Dziewxzyny, chyba nikt nie lubi brukselki oprocz mine, serio, nie znam ani jednej osoby :D

Co do smamow, to mnue w pierwszym trymestrze bardzo odrzucalo od slodkiego, wchodzilo mi samo slone I ostre. Teraz wszystko wrocilo do normy :) chyba poprostu hormony przestaly szalec. A wlasnie nie wiem, czy juz wspominalam, ale tarczyca mi sie juz sama naprawila, chyba poprostu obecnosc dzidziusia na poczatku zrobila mi take spustoszenie

Indi ja uwielbiam brukselke:-)

Umówiłam się w czwartek z dziewczyną którą poznałam na grze w necie i ma termin porodu kilka dni przede mną;) Znam ją ok 2 lat i nigdy jakoś nie przyszło nam do głowy się spotkać, dopiero teraz;) a mamy do siebie raptem 20km.

No mój ma Konrad ma ok. 110 i waży 20 kg to przy Waszych drobinkach to on grubas hehe...

Jezyk człowiek w pracy się wypala po pewnym czasie. ja też szczęśliwa, że nie muszę tam siedzieć :)))

Alecta fotografia fajna sprawa:))))

Ja czekam na sąsiadkę bo gramy w Rummikub :)))) Niestety zrobiła przerwę na zastrzyk dla dziecka i telefon do mamusi :))))

Doggi zawsze mozna skasowac lub podrzec ;-)

Alecta liczymy wiec na to ze przy Tobie wszystkie na zdjeciach bedziemy piekne ;-)

Jezyk, aza ja uwielbiam gry karciane ale tej chyba nie znam :-( a w kanaste gralyscie? Rodzinna gra m8jego dziecinstwa ;-)

reklama
Witam :)
W końcu pospalam normalnie :) ale fajne uczucie ;)
Zbieram się bo muszę jechać chlopakom pokupywac kapcie, dresy itp.i już mogą zaczynać rok szkolny :)

Agulqa- rummikub to gra planszowa, ale chyba jest jej odpowiednik w karty i to chyba remik ale dobrze nie pamiętam.

Do góry