reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Indi ja uwielbiam brukselke. Ale smaka narobilas! Gratki uregulowania tarczycy:)

Alecta dynia juz zaczyna pojawiac sie. Oczywiscie na razie mala:)

Sprite i ja bigos bez miesa:pp

Elutka lepiej nie ja juz wszystkie letnie ciuchy wywaliłam na strych :p

Agulqa_b ja nigdy nie żałuję jak mam potem patrzyć na moją koslawa twarz na zdjęciach to więcej nerwów niż pamiątki :p

Tasia to szczuplaczek z twojej Domi Olis jak miała 85cm ważyła 15kg :D mój pulpecik ale na szczęście jej minęło i ma około 105cm teraz i waży 15,5 ;)

Ale macie wielkie dzieci! Cyprian ma 100 cm i waży 18.5 kg ale myślę, że pójdzie w górę jak jego brat. Długo był mały i chudy a teraz....

Jezyk ja pamiętam ze bardzo długo byłam dużo dużo wyższa od mojego brata (1,5 roku starszy) i dopiero w 6 klasie mnie przerósł bo ja już po mału przestawałam rosnąć a on rąk naprawdę dopiero zaczął rosnąć na poważnie

Dziewczyny mamy 1000 stron

U mnie ze wzrostem identycznie byłam bardzo wysoka jako dziecko, za to mąż był całe życie najwyższy ze wszystkich dzieci. Więc Dominika ma po kim rosnąć.

A ja mam kuzyna 2,5 roku starszego i zawsze byłam od niego wyższa, a teraz jesteśmy równi. Biedny nigdy nie udało mu się mnie przerosnąć. Zawsze przeżywał, że ma ubrania po młodszej kuzynce. A wiadomo, że takie czasy były że chodziło się w ubraniach po rodzeństwie, kuzynostwie i nie było takiego podziału na ubrania chłopięce/dziewczęce.

Doggi
Dominika aż taka szczupła nie jest, ma brzuszek, udka też konkretne. Taka akurat jest do swojego wzrostu

Dziewczyny nie przesadzajcie na pewno na zdjęciach ładnie wychodzicie.
Wszystko to kwestia oświetlenia, ustawienia itp.
Nie raz na zajęciach to przerabialismy.

Kurcze musze aż moje dzieci zmierzyć i zważyć.
Moja Nikola ma pewnie ze 104 cm, a waży może z 15 kg hehe.
Jutro sprawdzę.

A teraz oglądam porodowke na tlc.
Tylko niestety nie ma tam takich hardkorowych porodów jak u nas.
Tam na lajcie ze znieczuleniem rodzą i nikt się nie drze tak jak u nas heh

Ale ja jestem durna... Przeżywam że czat mi się popsuł i pisać nie mogę a tu się okazuje że jak robiłam czyszczenie to mi wylogowało bb...

Kasieq jak to węgierska bez mięsa?:)

Femme mnie dla odmiany nic nie sypie a przed ciążą ciągle mnie sypało i to bez powodu.

Jezyk na pewno mały ma 100cm?? Moja ma 3,5 roku a ubranka już muszę na 110 kupować.

reklama
Doggi co ty gadasz ty laska jesteś ze hej czepiasz się siebie :p

Alecta właśnie mnie dziwi ze one tak się dra jak znieczulenie dostają co one by zrobiły bez :p

Ja szybko wystrzelilam i później stanęłam ;-) Nina pewnie tak samo będzie miała :-)

Do góry