reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Indi ja uwielbiam brukselke. Ale smaka narobilas! Gratki uregulowania tarczycy
Alecta dynia juz zaczyna pojawiac sie. Oczywiscie na razie mala
Sprite i ja bigos bez miesa
p
Alecta dynia juz zaczyna pojawiac sie. Oczywiscie na razie mala
Sprite i ja bigos bez miesa
Elutka lepiej nie ja juz wszystkie letnie ciuchy wywaliłam na strych 
Agulqa_b ja nigdy nie żałuję jak mam potem patrzyć na moją koslawa twarz na zdjęciach to więcej nerwów niż pamiątki
Tasia to szczuplaczek z twojej Domi Olis jak miała 85cm ważyła 15kg
mój pulpecik ale na szczęście jej minęło i ma około 105cm teraz i waży 15,5 
Agulqa_b ja nigdy nie żałuję jak mam potem patrzyć na moją koslawa twarz na zdjęciach to więcej nerwów niż pamiątki
Tasia to szczuplaczek z twojej Domi Olis jak miała 85cm ważyła 15kg
Jezyk ja pamiętam ze bardzo długo byłam dużo dużo wyższa od mojego brata (1,5 roku starszy) i dopiero w 6 klasie mnie przerósł bo ja już po mału przestawałam rosnąć a on rąk naprawdę dopiero zaczął rosnąć na poważnie
bada m.
Doggi u mnie było identycznie,brat też 1,5 roku starszy i dopiero zaczął rosnąć jak miał 15 lat i zawsze wszyscy myśleli,że ja jestem starsza
Tasia001
Dziewczyny mamy 1000 stron
U mnie ze wzrostem identycznie byłam bardzo wysoka jako dziecko, za to mąż był całe życie najwyższy ze wszystkich dzieci. Więc Dominika ma po kim rosnąć.
A ja mam kuzyna 2,5 roku starszego i zawsze byłam od niego wyższa, a teraz jesteśmy równi. Biedny nigdy nie udało mu się mnie przerosnąć. Zawsze przeżywał, że ma ubrania po młodszej kuzynce. A wiadomo, że takie czasy były że chodziło się w ubraniach po rodzeństwie, kuzynostwie i nie było takiego podziału na ubrania chłopięce/dziewczęce.
Doggi Dominika aż taka szczupła nie jest, ma brzuszek, udka też konkretne. Taka akurat jest do swojego wzrostu
U mnie ze wzrostem identycznie byłam bardzo wysoka jako dziecko, za to mąż był całe życie najwyższy ze wszystkich dzieci. Więc Dominika ma po kim rosnąć.
A ja mam kuzyna 2,5 roku starszego i zawsze byłam od niego wyższa, a teraz jesteśmy równi. Biedny nigdy nie udało mu się mnie przerosnąć. Zawsze przeżywał, że ma ubrania po młodszej kuzynce. A wiadomo, że takie czasy były że chodziło się w ubraniach po rodzeństwie, kuzynostwie i nie było takiego podziału na ubrania chłopięce/dziewczęce.
Doggi Dominika aż taka szczupła nie jest, ma brzuszek, udka też konkretne. Taka akurat jest do swojego wzrostu
Dziewczyny nie przesadzajcie na pewno na zdjęciach ładnie wychodzicie.
Wszystko to kwestia oświetlenia, ustawienia itp.
Nie raz na zajęciach to przerabialismy.
Kurcze musze aż moje dzieci zmierzyć i zważyć.
Moja Nikola ma pewnie ze 104 cm, a waży może z 15 kg hehe.
Jutro sprawdzę.
A teraz oglądam porodowke na tlc.
Tylko niestety nie ma tam takich hardkorowych porodów jak u nas.
Tam na lajcie ze znieczuleniem rodzą i nikt się nie drze tak jak u nas heh
Wszystko to kwestia oświetlenia, ustawienia itp.
Nie raz na zajęciach to przerabialismy.
Kurcze musze aż moje dzieci zmierzyć i zważyć.
Moja Nikola ma pewnie ze 104 cm, a waży może z 15 kg hehe.
Jutro sprawdzę.
A teraz oglądam porodowke na tlc.
Tylko niestety nie ma tam takich hardkorowych porodów jak u nas.
Tam na lajcie ze znieczuleniem rodzą i nikt się nie drze tak jak u nas heh
Ewi82
Ale ja jestem durna... Przeżywam że czat mi się popsuł i pisać nie mogę a tu się okazuje że jak robiłam czyszczenie to mi wylogowało bb...
Kasieq jak to węgierska bez mięsa?
Femme mnie dla odmiany nic nie sypie a przed ciążą ciągle mnie sypało i to bez powodu.
Jezyk na pewno mały ma 100cm?? Moja ma 3,5 roku a ubranka już muszę na 110 kupować.
Kasieq jak to węgierska bez mięsa?
Femme mnie dla odmiany nic nie sypie a przed ciążą ciągle mnie sypało i to bez powodu.
Jezyk na pewno mały ma 100cm?? Moja ma 3,5 roku a ubranka już muszę na 110 kupować.
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi co ty gadasz ty laska jesteś ze hej czepiasz się siebie 
Alecta właśnie mnie dziwi ze one tak się dra jak znieczulenie dostają co one by zrobiły bez
Ja szybko wystrzelilam i później stanęłam ;-) Nina pewnie tak samo będzie miała :-)
Alecta właśnie mnie dziwi ze one tak się dra jak znieczulenie dostają co one by zrobiły bez
Ja szybko wystrzelilam i później stanęłam ;-) Nina pewnie tak samo będzie miała :-)