reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Indi ja lubię brukselkę,ale często zamiast z bułką tartą gotuje z marchewką w półplasterki ,a później robię sos beszamelowy lub serowy
Fasolkę po bretońsku też lubię ale kiełbase wysmażam na wióra :-D

alecta gratuluje wyników egzaminów

Alecta brawo! Ale jesteś zdolna :-) pokaż jakieś swoje fotograficzne dzieła :-)

Indi ciesze się ze z tarczyca lepiej

Mam orgazm! Jem kanapkę z Serem żółtym i ogórkiem z lidla boże jakie to dobre :-D :-D

Tak jak ruchów nie czułam tak zostałam skopana ze jakby ktoś przyłożył rękę to by czuł :p szkoda ze męża nie było... Chyba przez te 3 dni dzidzia siły zbierała :-D

Fasolke też bym zjadła bez kiełbachy. A brukselski nie cierpię.

Alecta- hm no wiadomo że 5.0 gratuluję :)

Coś miałam jeszcze napisać i z głowy wypadło hmmm no nic.
Byłam oddać bibliotekę na 1.5 roku, musialam wszystko potlumaczyc i powiem Wam, że chyba naprawdę byłam zmęczona pracą, bo nawet przez minutke nie zrobiło mi się żal.

Indi- super że tarczyca się unormowala.

Alecta gratuluję:-)

Agulqa
nie denerwuj się snami, bo tylko humor sobie psujesy.

Indi
nie denerwuj się, że ruchów nie czujesz. Ja w pierwszej ciąży poczułam dopiero ok. 22 tc, teraz poczułam w 19 tc

Jezyk
pierogi ruskie za mną chodzą przez Ciebie, a teraz jeszcze mi „dowalasz” fasolką

Kasiekz
dzięki za przepis na dyniową

A ja dziś byłam na szczepieniu, bo zapisali nas miesiąc za szybko. Ale już mamy z głowy- następne dopiero w 6 r.ż. Domi waży 13,5 kg i ma 85 cm. W obu wymiarach przekroczyła 97 centyl. Za to w poczekalni spotkaliśmy rodzinkę, która ma dzieci z 16 miesięczną różnicą wieku. Akurat zawsze się w kościele spotykamy, więc sobie pogadaliśmy. Ale poczekalnię w trójkę prawie roznieśli, gdzie Domi była całkiem spokojna, bo chyba była w dużym szoku, że ktoś ma więcej energii od niej.

reklama
Tasia- a zapraszalam, zapraszalam na pierogi to nie chcialas przyjechać :)

Ten czas pędzi jak szalony, niedługo też czeka mnie szczepienie i bilans z Cypkiem. A dopiero byłam ;)

Do góry