Kasiek a gdzie dostała mandat co by wiedzieć
))) Co do dyniowej to ja bym musiała u kogoś spróbować bo tak to szkoda mi robić jak się okaże, że nie mój smak. Choć nie powiem, myślałam już nie raz o czyms z dyni tylko jak to smakuje... Podobna dynia jest do czegoś w smaku?
reklama
Femme ja mam na szyi i dekolcie takie syfki :/ wyglądam jak nastolatka taka obsypana prycholami 
Jezyk wiem, tak się śmieje tylko ze płeć się zmienia
bo przy olce tak miałam
Megami ja mam uraz do fasolki ostatnio jak robiłam po bretonsku to pomimo tego że fasolę namoczylam dzień wcześniej wieczorem to i tak nie chciała się ugotować i tak szybkie danie robiłam 6h! Bo fasola ciągle twarda :/
AZA ja dyniowa robie na dwa sposoby jak mi się chcę albo na słodko z kluseczkami (smakuje kak mleczna) albo na ostro z czosnkiem i gałką muszkatołowa zupa krem obie Mmmmm pycha musze zrobić z kluseczkami
Jezyk wiem, tak się śmieje tylko ze płeć się zmienia
Megami ja mam uraz do fasolki ostatnio jak robiłam po bretonsku to pomimo tego że fasolę namoczylam dzień wcześniej wieczorem to i tak nie chciała się ugotować i tak szybkie danie robiłam 6h! Bo fasola ciągle twarda :/
AZA ja dyniowa robie na dwa sposoby jak mi się chcę albo na słodko z kluseczkami (smakuje kak mleczna) albo na ostro z czosnkiem i gałką muszkatołowa zupa krem obie Mmmmm pycha musze zrobić z kluseczkami
kasiekz
Fanka BB :)
aza na Zachodniej
Hmm...nie wiem do czego jej smak porównać (jakbyś zmiksowała ziemniaki z marchewką?) ;D Dziś zrobiłam na ostro z papryką i gałką, ale miód to łagodzi. I pycha! Normalnie robię z mlekiem kokosowym, ale siorka u mnie i go nie lubi
Dziewxzyny, chyba nikt nie lubi brukselki oprocz mine, serio, nie znam ani jednej osoby
Co do smamow, to mnue w pierwszym trymestrze bardzo odrzucalo od slodkiego, wchodzilo mi samo slone I ostre. Teraz wszystko wrocilo do normy
chyba poprostu hormony przestaly szalec. A wlasnie nie wiem, czy juz wspominalam, ale tarczyca mi sie juz sama naprawila, chyba poprostu obecnosc dzidziusia na poczatku zrobila mi take spustoszenie
Co do smamow, to mnue w pierwszym trymestrze bardzo odrzucalo od slodkiego, wchodzilo mi samo slone I ostre. Teraz wszystko wrocilo do normy
A u Was już jest dynia?
Uwielbiam krem z dyni mniam mniam.
Ja dodaje też trochę goździków i cynamonu :-)
Kurcze, ale smaka mi zrobiłyście.
Wróciłam z egzaminów, średnia 5,0
Na początku września odbiór dyplomu i... nie wiem jeszcze co dalej heh.
Doggi to ja mam nadzieję, że Maryśce nic nie wyrasta, bo od wczoraj ogorkami malosolnymi się opycham
Uwielbiam krem z dyni mniam mniam.
Ja dodaje też trochę goździków i cynamonu :-)
Kurcze, ale smaka mi zrobiłyście.
Wróciłam z egzaminów, średnia 5,0

Na początku września odbiór dyplomu i... nie wiem jeszcze co dalej heh.
Doggi to ja mam nadzieję, że Maryśce nic nie wyrasta, bo od wczoraj ogorkami malosolnymi się opycham
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Indi super ze z tarczyca lepiej
Alecta jaka szkole skonczylas jesli to nie tajemnica?
Aaa znow podbrzusze boli :-( mlody chyba rosnie jak na drozdzach
Alecta jaka szkole skonczylas jesli to nie tajemnica?
Aaa znow podbrzusze boli :-( mlody chyba rosnie jak na drozdzach
Marcioszek
Indi dobrze, że z tarczycą już wszystko w porządku. Co do smaków mam tak samo. W pierwszym trymestrze nie tknęłam czekolady, teraz jem wszystko, brukselkę też lubię :-)
alecta gratuluję, mam nadzieję, że kciuki trzymane przez nas pomogły.
alecta gratuluję, mam nadzieję, że kciuki trzymane przez nas pomogły.
reklama
Agulqa żadna tajemnica ;-)
Skończyłam fotografie - jedną z moich trzech miłości (jest jeszcze szydełko i decoupage)
Mi ostatnio jak gin mierzył macice to stwierdził, że jest duża, bo w 18t0d powinna być do połowy pępka, a u mnie była równa z pępkiem.
Skończyłam fotografie - jedną z moich trzech miłości (jest jeszcze szydełko i decoupage)
Mi ostatnio jak gin mierzył macice to stwierdził, że jest duża, bo w 18t0d powinna być do połowy pępka, a u mnie była równa z pępkiem.