reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam,

Nie mam na nic czasu i rzadko wpadam więc przepraszam, że nie nadrobiłam.
Zazdroszczę Wam tych planowanych urlopów- u mnie zero planów.
Dziś siedzę w domu z dzieckiem ale jest zbyt gorąco by się dalej zapuszczać...

Miłego dnia dziewczyny!!!

reklama
Nieobecna pozdrowilas zyrafy? Wycieczka bogata w atrakcje widze:-) no z kupa macie wesoło. ..:-D
My na 14:30 do lekarza jedziemy...
Wczoraj się przestraszył, bo po krótkim spacerku w głowie mi sie dłuższą chwilę kręciło...

Dziewczyny macie coś takiego, że siedząc spokojnie czujecie jak serce Wam wali?
Ciężko mi to opisać, ale ja często mam takie uczucie jakby mnie aż trzęsło w środku i nie wiem od czego to może być.
Muszę pamiętać żeby ginowi o tym powiedzieć.

alecta ja tak miewam. Mierzyłam w tych momentach kilka razy ciśnienie i wszystko było ok. W pierwszej ciąży tak nie miałam, a teraz non stop. Takie dziwne uczucie...

pamka raja. Ja miałam jechać nad jeziorko, ale nawet do auta w ten skwar nie chce mi się wsiadać i siedzimy pod domem w basenie, ale to popołudniu, bo złamała nam się parasolka i cienia nie ma:D

AZA Chyba tak tylko tam jest kilka oczek jedno obok drugiego ;) i to na zdjęciu to to na które nigdy nie jeżdżę bo są kawałek dalej dużo piękniejsze i większe i boooskie :)

agulqa_b czy ty mieszkasz w tucznie za poznaniem?

alecta tez tak czasem mam z Olą tez tak miałam i ponoć tak się czasem dzieje

A ja dziś jadę do Jeleniej Góry na prenatalne :D kiedy widać płeć? Bo z Olą wiedziałam dopiero na polówkowym ale teraz nie wytrzymam tak długo ;)

Doggi czytałam, że niektórzy lek w 12tc nawet widzą, ale większość się boi mówić bo na tym etapie narządy wyglądają podobnie. ..ja mam nadzieję, że na koniec lipca już będę wiedzieć kto tam w brzuszku mieszka bo to już 17tc będzie. ..rety, ale ten czas leci :-D

reklama
Doggi - chyba w 12 tygodniu można już czasem poznać płeć, bo narządy zaczynają się różnić. :)

Ja w pierwszej ciąży chodziłam na wizyty co 4 tygodnie, miałam więc w 12 tygodniu (nie było widać), potem w 16 mi nie robił USG i dopiero w 20 na prenatalnych się dowiedziałam. To u mnie pod koniec sierpnia by wypadało..

Do góry