agulqa_b
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś nadrabiania ciąg dalszy!
ciekawe ile dni mi to zajmie biorąc pod uwagę, że na bieżąco nowe posty są wstawiane...
faktycznie nieciekawie jednak mysle ze wszystkie tak samo mocno trzymamy za Was kciuki!:*
ponoc brudne dziecko to szczesliwe dziecko
i Twoj młody na takie wyglada 
ale mialyscie okropne tematy ;p
to podobno dosyc czeste jest. niezapomne jak siostry kot w nocy polowal mi na stopy i tak sie wgryzal i wbijal pazurami ze nie szlo go od nogi oderwac. jak mama zaszla w ciaze z bratem to go wydalismy. strach jednak byl i ja tez kotom nie ufam.
dokladnie tak jak mowisz, zwierz to zwierz. nie wiesz co mu w glowie siedzi
super ze jest juz jakas sugestia! moj gin ponoc mowi dopiero ok 20tc
dlugo mnie nie bylo, ale wiadomosci zadnej nie dostalam. nie wiem czy zapomnialas o mnie czy nie mialas czasu
jednak jak bedziesz miala chwilke chetnie poczytam 
ja juz sie nie moge doczekac wiesci o plci :d caly czas chcialam chlopaka i Ł tez. jak bylismy u moich rodzicow to spotkalismy sie z kolezanka z bylej pracy co ma Majke 3,5miesiaca/ przesliczna i przeurocza. nie nasatwiam sie wiec, chce by bvylo zdrowe i z nami
mam dokladnie tak samo
ze starych postow mam dopiero 493strone
teraz postanowilam jechac na dwa fronty i od razuy nowe nadrabiac bo pewnie sie uzbiera 
ja wlasnie musze gina dokladnie dopytyac co i jak z tymi badaniami, ale wspominal ze 'co jakis czas' trzeba robic
u nas nawet rano nie bylo rzesko
lekarzem nie jestem ale ja tak mam czesto od slonca :/
ja tak mam. mi tak wali serce ze caly brzuch mi skacze
nieee.... tuczno koło inowrocławia
femme staram sie nadrobic by byc w temacie i miec o czym pisac
za wszystkie wizytujace trzymam kciuki!
mi upal tez nieodpowiada, na szczescie w kaliszu naprawilismy klime wiec Ł sie smieje ze teraz jedyne co nam zostaje to jezdzic samochodem
kasiek ja mam chorobę autoimmunologiczną ....
faktycznie nieciekawie jednak mysle ze wszystkie tak samo mocno trzymamy za Was kciuki!:*
Z racji lenia dziś były u mnie na obiad kluski na parze (kupne) z koktajlem z jagód. I tak to się skończyło:
Zobacz załącznik 631787
ponoc brudne dziecko to szczesliwe dziecko
MONIAAAA - ostatnio w wiadomościach mówili że york wpierdzielał swoją właścicielkę jak zmarławięc raczej ta teoria mija się z prawdą
![]()
ale mialyscie okropne tematy ;p
Babcia mi też opowiadała, że jak tata był malutki w kołysce jeszcze sobie spał to zastała kiedyś kota jak szykował się do skoku bo on spał i coś mu jakaś żyłka drgała czy cos... Ja nie mam zaufania do kotów przy dzieciach, choć moi znajomi mają i na fochach się obeszło. Mnie po prostu od małego wpajano, że nie i już...
to podobno dosyc czeste jest. niezapomne jak siostry kot w nocy polowal mi na stopy i tak sie wgryzal i wbijal pazurami ze nie szlo go od nogi oderwac. jak mama zaszla w ciaze z bratem to go wydalismy. strach jednak byl i ja tez kotom nie ufam.
Ja tam jestem zdania, że żadnemu zwierzęciu się do końca nie ufa. Mam psa,jest wytresowany, przekochany itp. ale mimo wszystko to jest zwierzak.
dokladnie tak jak mowisz, zwierz to zwierz. nie wiesz co mu w glowie siedzi
Dopiero niedawno od ginka wróciłam. Z dzieckiem wszystko ok, przyzierność w normie, kość nosowa jest i jest mikro fiutek. Nie na 100% ale na to wskazuje. Młoda nie pocieszona, tatuś się cieszy.
super ze jest juz jakas sugestia! moj gin ponoc mowi dopiero ok 20tc
Wypisalam sie i mi taptalk sie wysypal. Z tym siedliskiem Agulqa popisze Ci jutro e pracy na priv zeby tu nie smiecic
dlugo mnie nie bylo, ale wiadomosci zadnej nie dostalam. nie wiem czy zapomnialas o mnie czy nie mialas czasu
Żelka a może teraz być psikus i dziewczynka będzieMiał dobry humor to fakt, na koniec powiedział żeby się za bardzo nie nastawiać że potwierdzi przy kolejnej wizycie.
ja juz sie nie moge doczekac wiesci o plci :d caly czas chcialam chlopaka i Ł tez. jak bylismy u moich rodzicow to spotkalismy sie z kolezanka z bylej pracy co ma Majke 3,5miesiaca/ przesliczna i przeurocza. nie nasatwiam sie wiec, chce by bvylo zdrowe i z nami
Poza ty, chyba jestem zbyt leniwa by wychodzić z psem. Jeszcze jak jest fajna pogoda to nie ma problemu, ale jak leje czy zima.. ubieranie niemowlaka by wyprowadzić psa - nie, dziękuję.
mam dokladnie tak samo
ze starych postow mam dopiero 493strone
agulqua ja musiałam robić tylko raz ok. 20tc (ale u mnie inaczej, bo to była druga ciąża i byłam już po zastrzyku z anty-d). Ciekawe jak teraz będę miała robić te badanie.
ja wlasnie musze gina dokladnie dopytyac co i jak z tymi badaniami, ale wspominal ze 'co jakis czas' trzeba robic
Witam się i ja![]()
Ach z rana jest takie fajne rzeskie powietrze.
u nas nawet rano nie bylo rzesko
Wczoraj się przestraszył, bo po krótkim spacerku w głowie mi sie dłuższą chwilę kręciło...
lekarzem nie jestem ale ja tak mam czesto od slonca :/
Dziewczyny macie coś takiego, że siedząc spokojnie czujecie jak serce Wam wali?
Ciężko mi to opisać, ale ja często mam takie uczucie jakby mnie aż trzęsło w środku i nie wiem od czego to może być.
Muszę pamiętać żeby ginowi o tym powiedzieć.
ja tak mam. mi tak wali serce ze caly brzuch mi skacze
agulqa_b czy ty mieszkasz w tucznie za poznaniem?
nieee.... tuczno koło inowrocławia
femme staram sie nadrobic by byc w temacie i miec o czym pisac
za wszystkie wizytujace trzymam kciuki!
mi upal tez nieodpowiada, na szczescie w kaliszu naprawilismy klime wiec Ł sie smieje ze teraz jedyne co nam zostaje to jezdzic samochodem