reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Matko ciekawość mnie pożera :)

Podziwiam matki, które nie chcą znać płci! Moja ciekawość jest tak silna by poznać płeć że zwariowalabym ;/

reklama
Ja w pierwszej na początku nie chciałam wiedzieć. ..ale wymieklam w którymś momencie :-D teraz chcę wiedzieć jak najszybciej hehe i nie wiem czemu mam wrażenie, że będzie drugi chłopczyk:-) mąż twierdzi inaczej...eech

Elutka to uznasz pomieszanie ja nie mam żadnych przeczuc i mąż też z ola myślałam że będzie chłopiec i zdziwiłam się ze jest dziewuszka :) teraz mam nadzieje ze będzie znów laska ale nie czuje nic żadnego przeczucia i T to samo, ale ludzie dookoła mają wiele don powiedzenia moja kol twierdzi ze dziewczynka bo czuję we mnie dziewczynka a moja sis twierdzi ze chłop będzie bo chce żebym miała parę ;) tesciowa się śmieje ze będą bliźniaki parka bo się nie zmieniam wiec ani mi dziewczynka urody nie zabrała ani syn nie upueksza, i się zrownoważylo ;) wiec co osoba to inna wersja ;)

Haha nie no blizniaki by chyba było już widać. ..choć z tym to różnie bywa :-D będzie co będzie byle zdrowe ;-)

O masakra dzisiaj to już przesadzili z upałem!!! nawet moje dzieci nie chcą z domu się ruszyć, a tak przez te dni to nie szło ich utrzymać. :)

Cześć Wam.
Wczorajszy dzień był okropny. Mdliło mnie...nie wiem czy coś mi nie posłużyło, czy co...pół dnia przeleżałam bądź przespałam. A na koniec rozbolała mnie głowa. Od rana dzisiaj coś mnie brzuch boli. Jakaś masakra. Nie wspomnę o pogodzie i głupich snach w nocy

Dzień dobry! :-) dzisiaj lekarz :-D 3majcie kciuki żeby było podglądanie :p

Robiłam przed chwila test z sody i wychodzi dziewczynka :p

Agulqa ty to jesteś sumienna z tym nadrabianiem :-D tez jakiegoś kremu musze poszukać mój z.poprzedniej ciąży wycofali cholera.wie czemu a taki fajny był :-/

Yggam szybko zleci tydzień ;-)

Nieobecna fajnie ze wypad udany i.pogoda dopisała :-) za to powtórki z porannych.przygód nie zazdroszczę :-D

Doggi o fajnie się napatrzysz na dzidzie bo takie badanie trochę trwa ;-) powodzenia i czekam na relacje ;-)

Jezyk no u nas tez gorąco :-D ja tylko cienia szukam :p ale dobrze dla dzieci :-)

Mcpearl. Może to właśnie przez pogodę mi też się gorzej robi jak duszno zaczyna być :-/ po burzy jak się trochę powietrze oczyścilo było mi o niebo lepiej więc myślę że to to może męczyć

No nadrobilam chyba wszystko :-D idę się ogarnąć ;-) miłego w razie jakbym juz miała nie zajrzeć do wieczora i powodzenia na wizytach :-)

Witam, miłego dnia, udanych wizyt! :-)

Ale upał! Dziewczyny chciały by na dwór, a ja ledwo żywa po zakupach. Nie ma szans na ten skwar nigdzie nie idę... Za to będę szorować młodej spacerówkę. Brudna, że wstyd :-D

U nas też skwar straszny.
Na razie siedzimy w domu, a później pewnie na plac zabawy wyjdziemy, bo w domu to mi dzieciaki świrować zaczną.

Co do płci to niby chciałabym dziewczynkę, ale tak na prawdę to jest mi obojętne.
I nawet nie spieszy mi się do tego żeby płeć poznać.
Zastanawiam się nad tym czy nie poznać jej dopiero przy porodzie heh, ale pewnie w końcu ciekawość zacznie mnie zżerać hehe

Posprzątałam trochę i czuję już takie niefajne napięcie w brzuchu.
Oj jak ja nie lubię tego uczucia...chyba trzeba będzie wziąć no-spe, bo coraz mocniejsze się robi...

reklama
Czesc dziewczyny! Ostatnio mam bardzo malo czasu I nuestety rzadko do Was zagladam :( staram sie nadrobic. Mam nadzieje, ze wszystko u Was I Wasxych maluszkow OK. Mnie zzeraja stresy zycia codziennego, mam strasznie duzo na glowie. Jutro idziemy na USG, strasznie jestem pidekscytowana ale zestrachana tez jedniczesnie. Od fly szego czasu nie mam kompletnie zadnych objawow ciazowych, w sumie gdyby nie brzuch to chyba nie odczuwalabym ciazy w zaden sposob.
Co do takiego kolaczacego serca to tez to odczuwam, ale nie widzialam nawet, ze to jest zwiazane z ciaxa :)

Do góry