reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

maadlen, wolałabym znów erotyczne :-D

emilchen, spisuj sobie sny, później ciekawa pamiątka :-D

Mnie raz na jakiś czas pobolewa prawa strona, ale to nie takie kłucie jajnika jak na okres, tylko taki inny ból... I nie wiem co to, bo niby gin "coś tam" po prawej stronie widział, ale się słowem nie odezwał co to, więc staram się o tym nie myśleć.
A ponoć jak stale boli jeden jajnik, to z niego było jajeczko, które zostało zapłodnione :-D

reklama
Jeśli chodzi o kolor włosów to ja też miałam wszystkie, łącznie z czerwonymi czy zielonymi. Ale ja jestem zbuntowane dziecko punkowo-grungowe więc i fryzury miałam rożne łącznie z ogoleniem na zapałke czym przyprawialam mamę o szybsze bicie serca:)

My po obiadku u teściowej, chłopaki poszli na festyn,a ja odpoczywam, bo nie chciałabym znów mieć takiej nocki.

Nulini mi lekarz mówił ze jak brzuch pobolewa to położyć się na lewy bok i faktycznie daje ulgę ale nie wiem czemu akurat na lewy się kłaść nie pytam nie wnikam ważne że daje ulgę :)

Wróciliśmy z jeziora bosko było :) mamy takie zaciszne w lesie gdzie jak wypłynie na środek jeziora nadal widać dno!! A kolor obłędny! Taki pomieszanie z poplątaniem lazurowy i szmaragdowy a to tylko 15 km od zgorzelca i görlitz w Kaltwasser cudo uwielbiam to miejsce, a hak się opAlilam :)

Elutka ja mieszkam na granicy polska-niemcy w mieście zgorzelec/görlitz to tak jakby jedno miasto ale w dwóch krajach ;) i tam po stronie niemieckiej mamy takie miejscówki ze czasem kopara mi opada (mieszam tu od 3ech lat dopiero)

Milej niedzieli :)

Doggi ja chcę nad wodę aaaaaaa!

U mnie senny dzień, znikam leniuchować dalej.

jak obiecałam tak zrobiłam zaliczyłam dziś nasz basen synek u mojej siostry na wakacjach luz blus , zdjęcie brzucha wrzucone na wątek

Oj jak mi się chce jeziorka, ale pewnie woda jeszcze zimna.

My właśnie do domu z mega spaceru wróciliśmy.
Dzieciaki najpierw szalały na rowerach, a później jeszcze przed blokiem z innymi dziećmi biegali i nadal są w pełni sił.
Nie wiem skąd oni tyle sił mają, ja w tym upale już po samym spacerze ledwo żyłam.
Cieszę się, że jutro mam jeszcze wolne i nie muszę się z rana zrywać.
Będziemy sobie z dzieciakami leniuchować w łóżku do południa :D

My też aktywny dzień mieliśmy najpier jezioro woda zimna ale K z Niną się kapali ;-) później się czarno zrobiło i burza przyszła to do domu na obiad a na wieczór jeszcze na łódkę sobie pojechaliśmy :-) super uwielbiam lato jest co robić w końcu ;-) później wam foty wrzucę z jeziora tylko mąż musi kompa ogarnąć :p

reklama
Zazdroszczę Wam wakacyjnych przygód :-) ja z uwagi na niskie łożysko prowadzę bardzo oszczędny tryb życia i głównie przesiaduje na łóżku lub balkonie.

Do góry