reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Rety ale sny!! Mi się śniło znowu, że wielki komar mi się wbił. ..też robal bleee
jezyk ponoć zawsze się coś śni tylko nie zawsze się pamięta
Ja też już różności miałam na głowie, niedawno mi się rudych zachciało i wyszła typowa marchewa taka oczo....ebna i szybko wróciłam do blondu.

reklama
Jeny, ale mnie ochota naszła na takie angielskie cream tea!
Normalnie idę do sklepu, kupuję mascarpone, dżem mam i piekę scones'y, bo nie wytrzymam.

Elutka ja sobie na zmiane robie blond z tudym ktory i tak sie do blondu wymywa. Moj Rudy mi wychodzi lisi taki... bardzo lubie ten kolor :( minus ze szybko schodzi :/

Nulini super kolor wyszedł :-) :-o o matko co za sen

Jezyk o kurcze nie fajnie :-/ mam nadzieje ze do wtorku się bóle nie powtórza

Ja.tez koniecznie muszę się wybrać chciałam wytrzymać do końca ciąży bez farbowania bo od listopada juz nie farbuje i liczylam ze dam włosa się zregenerować.ale nic z tego czuje :p

Dzisiaj w planach łódka zobaczymy jak z pogoda będzie ;-) wczoraj rowerkow nie było to wzięliśmy kajak :-D

Miłego dnia! :-)

Dopiero się zwlekłam z wyrka ,kawka zrobiona ,jajka się gotują i zaraz jemy
Nulini ładne włoski Ci wyszły,ja też chyba już wszystkie kolory na głowie miałam,ale jakoś zawsze prędzej czy później do blondu wracam
Współczuje bóli brzucha i pleców,mnie na szczęście nic nie boli
Udanej niedzieli mamusie :-)

Witam
U nas pięknie dziś więc się nad jezioro szykujemy :)

Nulini super kolorek! Piękny uśmiech masz!

Elutka a może to alergia na jakieś pyłki?

jezyk mam tak czasem jak za dnia za dużo latam i robię różnych rzeczy i zawsze następnego dnia jak ku.pa się czuję

Elutka to ja mam tylko erotyczna sny

alecta, ja nawet w sennik nie patrzę, bo dopiero byłby zawał :-D

Żelka, ja właśnie w ciąży mam strasznie wyraźnie sny bez powodu, to nie kwestia jedzenia :-D W pierwszej ciąży miałam bardziej erotyczne, a teraz makabryczne :-D

Hej

jezyk mnie też dziś bolało podbrzusze w nocy :( może nie aż tak mocno, ale i tak mnie to zawsze martwi... w ogóle ostatnio znowu bardziej boli, częściej. Widocznie musimy się bardziej oszczędzać, chociaż ja już naprawdę nic nie robię...

Nulini oj skąd ja to znam, ja mam często makabryczne sny, jak z horroru. A unikam horrorów jak ognia.

Sny mam codziennie i to przebogate. Czasem już bym wolała nie śnić.

maadlen a z pracą też mam sny :tak: teraz w piątek czeka mnie egzamin na mianowanego w pracy i śniło mi się, że dyrektor powiedział mi w tajemnicy, że zapyta mnie o to, kto w szkole odpowiada za pomieszczenie na szczotki :shocked2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Emilchen te sny z pracą mnie jakoś dobijają czuję że jestem pracoholikiem ;-)
Mnie też czasami boli brzuch w piątek to bolał jak na okres, wczoraj mniej, dziś głównie jajnik prawy i wiązadła. Zwariować można.

Do góry