reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

nulini kolorek super! Idealny na lato!

elutka na suchy kaszel szczególnie w nocy cuda działa sinecod (w kropelkach, bez recepty). Dajesz na noc. Moja dwa miesiące temu miała swój pierwszy kaszel, a te kropelki zdały egzamin.

My ogród robimy i dziś lataliśmy po szkółkach roślin, potem mamy imieniny, a jutro goście i trzeba rano sprzątać i coś upiec...grrry

reklama
Witam mamusie ja od 6 rano na nogach kogut sąsiada tak pieje że spać nie idzie , aż mam ochotę go kamieniem trzepnąć

Nulini super kolorek ja też mam do zrobienia odrosty bo mam pasemka ale czekam aż będe wyżej w ciąży bo teraz to ponoć niebezpieczne

Miłej niedzieli życzę

jezyk ten kaszel to jest taki sucho mokry, myslisz ze ten sinecod bedzie ok? Dziecko i mąż chory czyli mam dwójkę dzieci chorych w domu...masakra
agus123 jeśli chodzi o farbowanie w ciąży ti są to raczej zabobony...ja rozjasnialam/farbowalam w pierwszej ciąży, teraz tak samo i wszystko jest ok:-) zresztą teraz sa farby bez amoniaku delikatniejsze...czytałam kiedyś coś nt.temat i nue ma się czego bać:-)
Nulini kolor bardzo fajny!

Nulini- Fajny kolorem

Ja mam za sobą ciężka noc, tak mnie strasznie bolal brzuch i krzyż, że myslalam ze pojade na pogotowie, wzielam jednak nospe i jakoś przeszło, ale nie powiem żebym teraz czuła się jakoś dużo lepiej.:(
Niech już będzie ten wtorek.

Jezyk witaj w klubie :(
Mnie brzuch już nie boli, ale w krzyżu niestety nadal.
Wizytę mam dopiero 14ego, na IP nie chcę jechać żeby mnie czasem nie zatrzymali na kilka dni, bo przy dzieciakach nie mogę sobie na to pozwolić. Mąż miałby problem z odprowadzaniem ich do p-kola, bo o 6 wyjeżdża do pracy, a p-kole od 6:30.
Mam nadzieję, że wkrótce przejdzie jak poprzednio

alecta, ja to nie miałam tylko niebieskich, różowych i takich "dziwnych" :-D

agus,
ja w pierwszej ciąży w ogóle nie farbowałam, a teraz już nie mogę, same siwulce :-(

jezyk, u mnie też ciężka noc :-( Koszmary i szczekający kundel sąsiadki...

Śniło mi się, że się obudziłam w nocy i miałam w brzuchu kleszcza.
Chciałam go wyrwać paznokciami, ale głowa została w ciele, a resztę rzuciłam na ziemię i... uciekł...
Wstałam po pęsetę i nagle z dwóch małych dziurek w brzuchu zaczęły mi wychodzić kawałki jelita cienkiego pełne robaków, różnych robaków.
Panika, poleciałam do mamy, później do przychodni, panie w rejestracji miały ubaw, że mam robaki, a ja im pokazałam brzuch i znowu te jelita zaczęły wychodzić i te wijące się robaki.

Ja się wykończę...

Nulini no ja takich "wyróżniających się" też nie miałam.

Jej co za sen.
Ja bym chyba w tym śnie na zawał zeszła.
Mi dziwne sny pewnie zaczną się w połowie ciąży np, że idę przez korytarz ciągnąc za sobą dziecko na pępowinie, bo nie poczułam kiedy się urodziło heh

Nulini moze cos zjadlas na noc ciezkostrawnego ns noc, skąd te sny?
Alecta ja w 1 ciazy tez mialam dziwne sny związane z porodem.
Tetaz mi sie nic nie sni :(
Na malowanie wlosow sie wybieram w przyszlym tygodniu. Co do koloru jeszcze nie wiem. Rude albo blond :p
Udanej niedzili dziewczynki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Nulini super kolorek. No i ten uśmiech rzeczywiście masz zabójczy :)
Ja też potrzebuje już farbowania moich siwulców ale czekam do końca I trymestru.

Do góry