reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No właśnie, zmywanie to katorga! Kiedy mogę to męża wykorzystuje.

Ooo ja niestety nie szydełkuje, raptem uczę się dopiero trochę na drutach, ale też mam zamiar zrobić kocyk, najprostszy możliwy :D czytałam gdzieś ostatnio jaka włóczka była by dobra, ale nie zapisałam sobie, więc będę znów szukać :)

reklama
My juz po turnieju:) potem był festyn na zakończenie sezonu piłkarskiego, więc dzieciaki się wyszalaly, pojadly a teraz oglądamy meczyk:)

I po meczu :) wynik mnie nie satysfakcjonuje, za mało goli :p To teraz Holandia musi wygrać :D

No ja w ogóle nie widzę innej możliwości:) Holandia niech się pnie do finału
A u nas jakaś burza się zaczyna i zanosi się na straszną, więc chyba meczu nie ogladne.

Zrobiłam sałatkę kebab

No i narobiłaś mi ochoty :-D

Dopiero usiadłam na dupie...
Rano farbowałam łeb i jestem blondynką :-D
Później do babci po jakieś żarcie, zakupy, automyjnia i do domu.
Później obiad, pieczenie tortu dla brata (jutro ma z dziołchą rocznicę) i robienie lodów (które się zje*bały, masakra, oby zjadliwe były...)
Później do znajomych na grilla i basen i dopiero teraz odpoczynek.
Niestety cały dzień pogoda do dupy, słońca jak na lekarstwo, niby ciepło, ale nie aż tak, żeby się kąpać, bo wiało, Młoda się chwilę pomoczyła i tyle :baffled:
Znając moje wszawe szczęście to jutro będzie żar z nieba i pełnia słońca :baffled:

Nulini zaintrygowalas mnie kolorem:-)

Mecz o 18 był jakis nudny, chlopski żłopili piwo a ja przysypiałam, teraz co leci to chyba długo nieoobejrzę bo juz jestem w połśnie;-)

Mnie jakoś w ogóle ten mundial nie interesuje. Euro oglądałam chętnie mimo, że Polska nie wyszła z grupy, a teraz jest mi obojętne kto wygra, zwłaszcza, że moja Anglia już odpadła.

Byłam taka zmęczona a teraz nie mogę zasnąć.
Wraz dobrze, że jutro jeszcze mam wolne.

reklama
Nulini super kolorek! Też kiedyś byłam blondynką, ale mi szybko włosy rosną i ciągle farbować odrosty musiałam.
Teraz mam brąz i w sumie mi się podoba, ale ja to już wszystkie kolory na głowie miałam heh

Do góry