reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej dziewczyny, ja próbuje dzisiaj cos sprzatac, ale jak nigdy mdli mnie cos... Maz miał mu pomoc ale poszedł sobie spać.. Wkurzyl mnie ze hej.

Ale wam xazdroszcze tej pogody.. U mnie szaro, biuro a mieliśmy dzisiaj sobie wycieczkę zrobić. ..

Ni kawki mrozonej tez bym się napila...oj tak :-)

Dla choruszkow dużo zdrowia.. Mój Malý tez często chorował, ciągle zapalenie dróg oddechowych... Pierwszy raz był szczepony w wieku 11 mies bo ciągle cos nie tak było...

reklama
A my właśnie wracamy do domu.
Byliśmy na początku w Mc i uwaga...skusilam się na mrożona kawę i mnie nie mdli :D
Pyyyyszna była z syropem karmelowym mmmm.
Później małe zakupy w galerii, a na koniec wycieczka nad Wislok.
Ogolnie wypad byłby udany gdyby nie to, że mój mąż na sam koniec podniósł mi ciśnienie i miałam ochotę normalnie w łeb go strzelić.
Czasami taki burak z niego, że aż brak słów :/

Haha :-)
My dzisiaj zaliczylismy tylko krótki spacer blisko domu, nie chciałam młodego za bardzo forsowac jak jeszcze kaszle. Teraz sobie smacznie śpi a ja korzystam i leze :-D

ja też leże,na obiad były kotlety sojowe z chlebkiem,a zaraz ugotuje bób,m ciężko pracuje-kończy taras,bo za tydzień zaczynamy pokoje ,aż mi się nie chce jak pomyślę o życiu w takim bałaganie przez kilkanaście dni,ale nie ma wyjścia trzeba dla Gniewcia /Jagódki miejsce zrobić

Doggi to nic nie stresuj się,zresztą to tylko ja "jestem mniejsza" :-D

Ostatnia edycja:
Moja starsza córcia jutro wraca, aaa żegnaj lenistwo :D

Zrobiłam sałatkę kebab, jeszcze szybkie ciasto bez pieczenia z galaretkami i pewnie akurat meczyk się zacznie :)

Megami to też pyszności,a sałatka kebab to coś jak sałatka gyros ? bo tylko taką znam :-) wypieki nie robią na mnie wrażenia,bo nie mogę na słodkie patrzeć,a jutro idziemy na Elżbiety (2 dni przed czasem) więc pojemy,bo już na obiad idziemy(jak ja to lubię,nie musieć gotować ) i na pewno wypieki będą
To u nas na odwrót jak jest tylko jeden to chodzi za nami,marudzi itp.,a jak są razem to się wspólnie bawią,ale jest i głośniej

Ostatnia edycja:
Chyba ta sama, pekińska, piersi kurczaka itd :)

No u mnie to samo. Razem to się sobą zajmą. Ale już nie poleżę do 10 no i głośniej jest.
Zazdroszczę dnia bez gotowania i darmowej wyżerki :D

reklama
Ehh my jak mieszkaliśmy we Włocławku to często mieliśmy niedziele bez gotowania, bo teściowa zawsze na obiadek zapraszała :)
Jeszcze gotowanie jak gotowanie gorzej później z myciem tych garów i sprzątaniem, po prostu nie cierpię!

Mąż się teraz podlizuje cały czas, ale ja wredna jestem więc dam mu jeszcze trochę pocierpieć.

Są tu może jakieś szydełkujące mamy?
Chcę zrobić dla dzidziusia kocyk i zastanawiam się jaka włóczka będzie najlepsza. Akrylowa nie bardzo mi pasuje, bawełniana cienka jest trochę sztywna i ciężka.
Sama nie wiem jaką wybrać.

Do góry