reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

McPearl ja miałam już okres kiedy mogłam pić kawę, a teraz mam jakby nawrót odrzucenia.
Czekam na ten skończony 12 tydzień jak na zbawienie.

U nas też pogoda śliczna.
Ma być podobno 30 stopni!

reklama
alecta nie chcę Cie zmartwić,ale u mnie mdłości jak były tak są,a i wymioty się zdarzają ( a dodam,że według usg dzisiaj kończe 14 tydzień ) tak więc życzę Ci ,aby było inaczej niż u mnie :-D

O nie eee to teraz mnie załamałaś :(
W poprzednich dwóch ciazach nic mi nie było, zapominiałam czasem, że dziecka się spodziewam, a teraz to jakaś kumulacja chyba nastąpiła :(

nieobecna woow mnie z Olą ominęły takie atrakcje choć się na to psychicznie nastawialam ale się nigdy nie załatwiła tak, wiec jestem pewna że dziecię numero dos ta mi popalić ;)

McPearl ja wczoraj się opijalam mrożoną z lodami tiramisu i kostkami lodu (byłoby nas 30 stopni) i było mi tak bosko :) teraz aktualnie wróciłam z jednej z misji na dziś i szybko robie świeży sok z pomarańczy :D

femme to my dziś jedziemy do teściów na ranczo na spacer i pierogi z jagodami, omnomnom :)

alecta Hahahahahahahahahahahahaha przeczytałam ze zazdrościsz nieobecbej poranka, zdurnialam :))

alecta mnie też odrzuciło, ostatnio mi trochę przeszło ale pije i tak jedna kawę w porywach do dwóch na tydzień

Doggi hehehe zazdrościć nie ma czego, bo kilka razy sama coś w podobie przechodziłam z kupą mojego syna... Nie wiadomo od czego sprzątanie zacząć hehe.

Nam atrakcje kupowe nie zdazyly się ani razu, chociaż też byłam przygotowana że tak może być.

Kawę pilam może przez tydzień potem mnie odrzuciło i tak trzyma, a napilabym się takiej mrozonej:)

Nieobecna hahahaha oj współczuję poranka. Wiem co to za ból :D nie wiadomo od czego zacząć sprzątanie.

McPearl kawaaaa mrożona uwielbiam!!!!!!

U nas było pięknie, ale chyba zbiera się na burzę...

Cześć ok lista zrobiona jako lista nie tabelka, coś u mnie jest chyna nie tak bo załączniki albo nie rzucaja się albo są własne jakie małe kit wie dlaczego :/

jest stan surowy bez zadnych zdjec itp no jak pisałam mam z tym kłopot i nic niue diała na tym durnym kompie

Jeśli coś się mie zgadza to piszcie na prive
O co do mam które straciły maluszka nie pisałam bo moeilyscie że nie chcecie dawać danych do listy zacwczesnue bobas coś będzie przykro ze z listy wyciągnięte wiec juz nie wiem. Jak mam wpisać to ok, tylko podajcie nicki ja pamiętam tylko RenataT

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry