reklama
bada m.
Fanka BB :)
alecta nie chcę Cie zmartwić,ale u mnie mdłości jak były tak są,a i wymioty się zdarzają ( a dodam,że według usg dzisiaj kończe 14 tydzień ) tak więc życzę Ci ,aby było inaczej niż u mnie
nieobecna woow mnie z Olą ominęły takie atrakcje choć się na to psychicznie nastawialam ale się nigdy nie załatwiła tak, wiec jestem pewna że dziecię numero dos ta mi popalić
McPearl ja wczoraj się opijalam mrożoną z lodami tiramisu i kostkami lodu (byłoby nas 30 stopni) i było mi tak bosko teraz aktualnie wróciłam z jednej z misji na dziś i szybko robie świeży sok z pomarańczy
femme to my dziś jedziemy do teściów na ranczo na spacer i pierogi z jagodami, omnomnom
alecta Hahahahahahahahahahahahaha przeczytałam ze zazdrościsz nieobecbej poranka, zdurnialam )
alecta mnie też odrzuciło, ostatnio mi trochę przeszło ale pije i tak jedna kawę w porywach do dwóch na tydzień
McPearl ja wczoraj się opijalam mrożoną z lodami tiramisu i kostkami lodu (byłoby nas 30 stopni) i było mi tak bosko teraz aktualnie wróciłam z jednej z misji na dziś i szybko robie świeży sok z pomarańczy
femme to my dziś jedziemy do teściów na ranczo na spacer i pierogi z jagodami, omnomnom
alecta Hahahahahahahahahahahahaha przeczytałam ze zazdrościsz nieobecbej poranka, zdurnialam )
alecta mnie też odrzuciło, ostatnio mi trochę przeszło ale pije i tak jedna kawę w porywach do dwóch na tydzień
McPearl
A mi się umywalka zatkała, wrrrr...no nic, soda, sól, ocet i wrzątek....byle dało radę!
Cześć ok lista zrobiona jako lista nie tabelka, coś u mnie jest chyna nie tak bo załączniki albo nie rzucaja się albo są własne jakie małe kit wie dlaczego :/
jest stan surowy bez zadnych zdjec itp no jak pisałam mam z tym kłopot i nic niue diała na tym durnym kompie
Jeśli coś się mie zgadza to piszcie na prive
O co do mam które straciły maluszka nie pisałam bo moeilyscie że nie chcecie dawać danych do listy zacwczesnue bobas coś będzie przykro ze z listy wyciągnięte wiec juz nie wiem. Jak mam wpisać to ok, tylko podajcie nicki ja pamiętam tylko RenataT
jest stan surowy bez zadnych zdjec itp no jak pisałam mam z tym kłopot i nic niue diała na tym durnym kompie
Jeśli coś się mie zgadza to piszcie na prive
O co do mam które straciły maluszka nie pisałam bo moeilyscie że nie chcecie dawać danych do listy zacwczesnue bobas coś będzie przykro ze z listy wyciągnięte wiec juz nie wiem. Jak mam wpisać to ok, tylko podajcie nicki ja pamiętam tylko RenataT
Ostatnia edycja:
reklama
bada m.
super ,że zrobiłaś Doggi ,piękna lista,ale czemu ja taką małą trzcionką jako jedyna ?