reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja przy pierwszym maluchu dalam za wózek 2w1 1500 nie licząc reszty akcesoriów...oboje pracowaliśmy, pierwsze dziecko i jakoś tak chcieliśmy nowy. .wiem, że już bym tak nie zrobiła hehe. .szczególnie, że gondola używana była bardzo krótko. A kupiłam uzywke za 160zl o której chyba pisalam i jest to najlepszy wózek na świecie moim zdaniem! Nowe chodza po prawie 3tys tyle że ten to jakiś starszy model.
Ja w tyg z diag też zawze miałam wieczorem a że robiłam ostatnio bsd w sobotę to pewnie dkatego wyniki w pon rano.
Miłego!

reklama
Ja taki głęboki kupie jakiś tani ;-) i tak ile w takim dziecko jeździ do roku max a później już mam fajna spacerowke :-) wole teraz zainwestować w dobry fotelik :tak: łóżeczko juz dwie koleżanki zaproponowaly ze mi pożycza wiec pewnie wezmę ;-) jeszcze takie turystyczne mam w piwnicy ciekawe w jakim stanie jest :p

AAAAAAAAAAAAA a moja mała Siostrzyczka dostała się na politechnikę śląską na dzienne studia na informatykę. :D Taka zdolna! A ja taka dumna! :D
Teraz czekamy jeszcze tydzień na wyniki z UJ i UE w Krakowie! :D

Tralalalalalal :D

Femme mój młody szybko zrezygnował z gondoli...chyba mu się nie podobało, że mało widzi...w parasolke zainwestowalismy trochę i powinna nam dlugo posłużyć.
nieobecna gratki!

Witam i ja!

Dopiero co wróciłam z młodą do domu. Byłam rano na pobraniu do badań, w drodze powrotnej zakupy i tak nam zeszło. Szybko muszę się brać za obiadek. Ledwo żyję.

aguś gratki dla córki, nieobecna gratki dla siostry i kciuki za dalsze wyniki!

reklama
Doggi znów Ci pomarudzę o tą tabelkę,nadal nic nie zmieniłaś,proszę zbierz się i zmień ją na bardziej czytelną,dopisz czekające dziewuchy,a jak nie masz chęci to oddaj to zadanie komuś innemu :happy: na innych miesiącach jest tak pięknie a u nas ledwo widać plisssss

Do góry