reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja przy pierwszym maluchu dalam za wózek 2w1 1500 nie licząc reszty akcesoriów...oboje pracowaliśmy, pierwsze dziecko i jakoś tak chcieliśmy nowy. .wiem, że już bym tak nie zrobiła hehe. .szczególnie, że gondola używana była bardzo krótko. A kupiłam uzywke za 160zl o której chyba pisalam i jest to najlepszy wózek na świecie moim zdaniem! Nowe chodza po prawie 3tys tyle że ten to jakiś starszy model.
Ja w tyg z diag też zawze miałam wieczorem a że robiłam ostatnio bsd w sobotę to pewnie dkatego wyniki w pon rano.
Miłego!

reklama
Ja taki głęboki kupie jakiś tani ;-) i tak ile w takim dziecko jeździ do roku max a później już mam fajna spacerowke :-) wole teraz zainwestować w dobry fotelik :tak: łóżeczko juz dwie koleżanki zaproponowaly ze mi pożycza wiec pewnie wezmę ;-) jeszcze takie turystyczne mam w piwnicy ciekawe w jakim stanie jest :p

AAAAAAAAAAAAA a moja mała Siostrzyczka dostała się na politechnikę śląską na dzienne studia na informatykę. :D Taka zdolna! A ja taka dumna! :D
Teraz czekamy jeszcze tydzień na wyniki z UJ i UE w Krakowie! :D

Tralalalalalal :D

Femme mój młody szybko zrezygnował z gondoli...chyba mu się nie podobało, że mało widzi...w parasolke zainwestowalismy trochę i powinna nam dlugo posłużyć.
nieobecna gratki!

Witam i ja!

Dopiero co wróciłam z młodą do domu. Byłam rano na pobraniu do badań, w drodze powrotnej zakupy i tak nam zeszło. Szybko muszę się brać za obiadek. Ledwo żyję.

aguś gratki dla córki, nieobecna gratki dla siostry i kciuki za dalsze wyniki!

reklama
Doggi znów Ci pomarudzę o tą tabelkę,nadal nic nie zmieniłaś,proszę zbierz się i zmień ją na bardziej czytelną,dopisz czekające dziewuchy,a jak nie masz chęci to oddaj to zadanie komuś innemu :happy: na innych miesiącach jest tak pięknie a u nas ledwo widać plisssss

Do góry