reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Miłego :happy:
Aza nie wyobrażam sobie nie prasować :-pale ja porządnicka jestem,a na Fontannie Multimedialnej byliśmy w ubiegłym roku 3 razy w tym na tym długim (ponad godzinnym) na zakończenie sezonu ,w październiku :-)a na Afrykanarium też czekamy,bo byliśmy rok temu w ZOO i wielki plac budowy
Ja nadal nie mam tego wyniku awidność toxo IgG,nie wiem ile się na to czeka,dzwonie codziennie,a pielęgniarki żartują,że jak sobie wymyśliłam badanie to teraz czekać muszę
Doggi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Doggi [/B]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Nie pamiętam bym musiała nad wyraz długo czekać na te wyniki. Tak mi się wydaje, że normalnie na następny dzień. Ostatnio tyle co czekałam za wymazem. Pani powiedziała w środę, że albo piątek albo dopiero poniedziałek.
Co do wózka to prawię się z moim M. pokłóciłam. Koniecznie chciał mi wcisnąć wózek za 300 z olx od jakiejś babki, ale powiedziałam, że takiego nie chcę. Miałam w planie kupić używanego xlander move za ok 1000 zł i go później oczywiście odsprzedać, ale mój się buntuje. Jemu i tak jest wszystko jedno bo z misiem to może ze 2 razy był na spacerze wózkiem. No mi nie. W końcu to ja mam nim jeździć prawie 2 lata.

Dziewczyny w diagnostyce robilyscie? Ja sie zbieram zeby w pon zrobic wszystko to do czw powinno byc juz.

Ciesze sie ze moj maz mi sie do zakupow nie wtraca dzieciecych. Mowie ze potrzebne to to i to. Nie dyskutuje tylko rozplanowywuje wydatki zeby budzet jak najmniej ucierpial ;)

Ps. Dziewczyny dziekuje za cieple dlowa pewnie macie racje, ze sie wszystko jakos pouklada. Wczoraj mialam poprostu kiepski dzien. Jeszcze raz dzieki za wsparcie :*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny też mam nadzieję,że już dzisiaj będzie (robiłam we wtorek) bo mój gin dzisiaj popołudniu przyjmuje i miałam jak najszybciej pokazać się z wynikiem, poza tym mogli by mówić ile się na co czeka
A co do wózka to masz racje McPearl skoro mąż mało jeździ to Ty masz ostateczne zdanie,mój to gadżeciaż więc też lubi powybierać
Żelka tak w diagnostyce

Żelka - jak robisz w diagnostyce to tego samego dnia już powinnaś mieć na necie wyniki, najpóźniej następnego.

McPearl - co Twój Mąż z tym wózkiem? Niech sobie samochód kupi na olx! ;)

bada - na stronie nadal nie masz wyników?

reklama
Do góry