reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Też już po badaniach, idę wypić kawkę i na słoneczko ;-)
bada m.
Fanka BB :)
Miłego
Aza nie wyobrażam sobie nie prasować ale ja porządnicka jestem,a na Fontannie Multimedialnej byliśmy w ubiegłym roku 3 razy w tym na tym długim (ponad godzinnym) na zakończenie sezonu ,w październiku :-)a na Afrykanarium też czekamy,bo byliśmy rok temu w ZOO i wielki plac budowy
Ja nadal nie mam tego wyniku awidność toxo IgG,nie wiem ile się na to czeka,dzwonie codziennie,a pielęgniarki żartują,że jak sobie wymyśliłam badanie to teraz czekać muszę
Doggi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Aza nie wyobrażam sobie nie prasować ale ja porządnicka jestem,a na Fontannie Multimedialnej byliśmy w ubiegłym roku 3 razy w tym na tym długim (ponad godzinnym) na zakończenie sezonu ,w październiku :-)a na Afrykanarium też czekamy,bo byliśmy rok temu w ZOO i wielki plac budowy
Ja nadal nie mam tego wyniku awidność toxo IgG,nie wiem ile się na to czeka,dzwonie codziennie,a pielęgniarki żartują,że jak sobie wymyśliłam badanie to teraz czekać muszę
Doggi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
McPearl
Nie pamiętam bym musiała nad wyraz długo czekać na te wyniki. Tak mi się wydaje, że normalnie na następny dzień. Ostatnio tyle co czekałam za wymazem. Pani powiedziała w środę, że albo piątek albo dopiero poniedziałek.Doggi [/B]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Co do wózka to prawię się z moim M. pokłóciłam. Koniecznie chciał mi wcisnąć wózek za 300 z olx od jakiejś babki, ale powiedziałam, że takiego nie chcę. Miałam w planie kupić używanego xlander move za ok 1000 zł i go później oczywiście odsprzedać, ale mój się buntuje. Jemu i tak jest wszystko jedno bo z misiem to może ze 2 razy był na spacerze wózkiem. No mi nie. W końcu to ja mam nim jeździć prawie 2 lata.
Żelka
Dziewczyny w diagnostyce robilyscie? Ja sie zbieram zeby w pon zrobic wszystko to do czw powinno byc juz.
Ciesze sie ze moj maz mi sie do zakupow nie wtraca dzieciecych. Mowie ze potrzebne to to i to. Nie dyskutuje tylko rozplanowywuje wydatki zeby budzet jak najmniej ucierpial
Ps. Dziewczyny dziekuje za cieple dlowa pewnie macie racje, ze sie wszystko jakos pouklada. Wczoraj mialam poprostu kiepski dzien. Jeszcze raz dzieki za wsparcie :*
Ciesze sie ze moj maz mi sie do zakupow nie wtraca dzieciecych. Mowie ze potrzebne to to i to. Nie dyskutuje tylko rozplanowywuje wydatki zeby budzet jak najmniej ucierpial
Ps. Dziewczyny dziekuje za cieple dlowa pewnie macie racje, ze sie wszystko jakos pouklada. Wczoraj mialam poprostu kiepski dzien. Jeszcze raz dzieki za wsparcie :*
Ostatnia edycja:
bada m.
Dziewczyny też mam nadzieję,że już dzisiaj będzie (robiłam we wtorek) bo mój gin dzisiaj popołudniu przyjmuje i miałam jak najszybciej pokazać się z wynikiem, poza tym mogli by mówić ile się na co czeka
A co do wózka to masz racje McPearl skoro mąż mało jeździ to Ty masz ostateczne zdanie,mój to gadżeciaż więc też lubi powybierać
Żelka tak w diagnostyce
A co do wózka to masz racje McPearl skoro mąż mało jeździ to Ty masz ostateczne zdanie,mój to gadżeciaż więc też lubi powybierać
Żelka tak w diagnostyce
nieobecna87
Żelka - jak robisz w diagnostyce to tego samego dnia już powinnaś mieć na necie wyniki, najpóźniej następnego.
McPearl - co Twój Mąż z tym wózkiem? Niech sobie samochód kupi na olx!
bada - na stronie nadal nie masz wyników?
McPearl - co Twój Mąż z tym wózkiem? Niech sobie samochód kupi na olx!
bada - na stronie nadal nie masz wyników?
reklama
nieobecna87
no ja zrobiłam w poniedziałek rano a o 22 już były