reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Miłego :happy:
Aza nie wyobrażam sobie nie prasować :-pale ja porządnicka jestem,a na Fontannie Multimedialnej byliśmy w ubiegłym roku 3 razy w tym na tym długim (ponad godzinnym) na zakończenie sezonu ,w październiku :-)a na Afrykanarium też czekamy,bo byliśmy rok temu w ZOO i wielki plac budowy
Ja nadal nie mam tego wyniku awidność toxo IgG,nie wiem ile się na to czeka,dzwonie codziennie,a pielęgniarki żartują,że jak sobie wymyśliłam badanie to teraz czekać muszę
Doggi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Doggi [/B]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Nie pamiętam bym musiała nad wyraz długo czekać na te wyniki. Tak mi się wydaje, że normalnie na następny dzień. Ostatnio tyle co czekałam za wymazem. Pani powiedziała w środę, że albo piątek albo dopiero poniedziałek.
Co do wózka to prawię się z moim M. pokłóciłam. Koniecznie chciał mi wcisnąć wózek za 300 z olx od jakiejś babki, ale powiedziałam, że takiego nie chcę. Miałam w planie kupić używanego xlander move za ok 1000 zł i go później oczywiście odsprzedać, ale mój się buntuje. Jemu i tak jest wszystko jedno bo z misiem to może ze 2 razy był na spacerze wózkiem. No mi nie. W końcu to ja mam nim jeździć prawie 2 lata.

Dziewczyny w diagnostyce robilyscie? Ja sie zbieram zeby w pon zrobic wszystko to do czw powinno byc juz.

Ciesze sie ze moj maz mi sie do zakupow nie wtraca dzieciecych. Mowie ze potrzebne to to i to. Nie dyskutuje tylko rozplanowywuje wydatki zeby budzet jak najmniej ucierpial ;)

Ps. Dziewczyny dziekuje za cieple dlowa pewnie macie racje, ze sie wszystko jakos pouklada. Wczoraj mialam poprostu kiepski dzien. Jeszcze raz dzieki za wsparcie :*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny też mam nadzieję,że już dzisiaj będzie (robiłam we wtorek) bo mój gin dzisiaj popołudniu przyjmuje i miałam jak najszybciej pokazać się z wynikiem, poza tym mogli by mówić ile się na co czeka
A co do wózka to masz racje McPearl skoro mąż mało jeździ to Ty masz ostateczne zdanie,mój to gadżeciaż więc też lubi powybierać
Żelka tak w diagnostyce

Żelka - jak robisz w diagnostyce to tego samego dnia już powinnaś mieć na necie wyniki, najpóźniej następnego.

McPearl - co Twój Mąż z tym wózkiem? Niech sobie samochód kupi na olx! ;)

bada - na stronie nadal nie masz wyników?

reklama
Do góry