reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

może u Was ,w większych miastach się bardziej sprężają,u nas wyniki dopiero o 12 w południe są nowe,więc mam jeszcze godzinę ,ale i tak muszę je odebrać i jechać z nimi do gina
a w necie czytam sprzeczne info na temat tej awidności ,raz,że wynik na drugi dzień a raz ,że po 14 dniach

reklama
Dzień dobry! Ale mam dobry humor :-D jem parowke haha :-D w końcu czuje się lepiej jaka mam nadzieje ze juz tak zostanie ;-) i dorwalam dzisiaj jagodzianke :-D :-D no piękny dzień hehe :-)

Nawet skusilam się na kilka rzeczy dla maleństwa :-) Nina jak mi pięknie pomagała wybierać strasznie fajnie być w ciąży i mieć taką pomocnice dużą :-) szkoda ze nic dla niej nie znalazłam bo tak mi podrosla ze wszystko za małe :-o

Widzę dzisiaj połowa badania miała ;-) mnie nawet ładnie ukula nic nie boli ;-) tylko jakaś gęstą krew chyba mam bo nie chciała lecieć :sorry:

U nas wyniki czasami są jeszcze tego samego dnia ;-) najpóźniej na następny dzień :-)

No właśnie dziwi mnie to, że w diagnostyce tak długo.... zawsze miałam na drugi dzień najpóźniej a jak potrzebowałam wcześniej to dzwoniłam do labolatorium i wysyłali mi na maila

Cześć dziewczyny

Jestem za stara na imprezy! Wczoraj zrobiliśmy grilla i pyszne burgerki z wolowinki pyszotka, no i wpadło trochę znajomych i se posiedzielismy do 3ciej!!! A ja o 7 pobudka i z Olą do przedszkola... Matko jakie czuję jak na kacu ;(

agus wow gratulacje dla córki, zdolna bestia :)

A dajcie spokój dziewczyny...mój to czasami taki straszny dusigrosz jest. Ale na siebie to ostatnio wydaje...to ciuchy, to telefon. Ja mu dam. Ostatnie to nasze dziecko, przynajmniej w planach, i wózka mu nie kupi? Tzn. ja wiem o co chodzi, bo chodzi oczywiście o kasę. Żeby się nam przelewało to powiem, że nie, ale bez przesady. Z drugiej strony patrząc mamy po młodym spacerówkę i wystarczyłoby od szwagierki pożyczyć gondolę i już...ale jakaś ta gondola tak do mnie nie przemawia. Sama nie wiem... jeszcze myślę.
U nas też jest diagnostyka, tyle, że pobierają u nas, a badania robią chyba w Poznaniu.

W życiu bym tysiaka na wózek nie wydała :-D może jakbym była bogata ;-) z Niną miałam używany za 150zł i był rewelacja, duże koła jak terenowka ;-) i jeszcze go później sprzedalam :p

reklama
ja tysiaka bym wydała do 1500,ale 2 to już nie,spacerówkę Mikołajowi kupiłam za 750 zł+ dostałam śpiworek gratis za opóźnienie,a teraz gondola za 150 (używana) i mam już karocę

Do góry