reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey, całą Jaworowicz Was nadrabiałam :)))

Bada zazdroszczę chęci. Ja nic ale to nic nie prasuję (oprócz koszul oczywiście).

Nulini masakra te pytania. Lekarz Ci ładne badania załatwił hehe...

Co do Zoo to ja zapraszam za rok do wrocławskiego Zoo. Będzie juz otwarte afrykarium z oceanarium gdzie będzie się chodzić tunelami a nad głowami będą pływały rekiny :)))) Wieczorkiem zaś ogląda się obok Fontanne Multimedialną z laserami :)))) Zapraszam do Wro...

Aza wogole podobno Wroclaw piekny, nie mialam jeszcze okazji byc, poczekam na afrykarium :-D a tak na serio to planuje sie kiedys wybrac jak dzieciaki starsze beda troche.

A do Zoo krakowskiego wygodne buty brac bo w weekendy nie da sie podjechac pod samo zoo tylko jest marsz pod gore niezly przez lasek ;)

Oj tak...Wrocław jest piękny! Byłam kilka lat temu i zoo też zaliczylam :-)
Gosiane ma rację. ..wygodne buty to podstawa w weekend, żeby do zoo podejść. Ewentualnie można autobusem z samego dołu jechać pod samo zoo :-D

FemmeFatale ja mam podobnie z Gdańskiem, tylko dla tego miasta porzuciłabym Wrocław:))))

Gosiane przecież Ty to do Wrocka nie masz aż tak daleko. Jak coś to u nas jest gdzie spać a i Polski bus jeździ :))))

AZA no tak autostrada jest wiec szybko sie jedzie ale najgorzej to sie wybrac hehe. Zmykam do spania bo jutro rano do lab lece.

To prawda Wrocław piekny , byłam kilka razy i zoo też zwiedziłam :)

Nulini- mojego świata nie zniszczylas widziałam tyle rzeczy, niestety, że twoje ekscesy nie robią na mnie wrazenia są gorsze rzeczy na świecie. Każdy dysponuje swoim ciałem jak ma ochotę, reszcie nic do tego.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry lasencje! :) Wiecie, że za parę godzin weekend? :D

Dzięki za wszystkie rady dotyczące zoo w Krakowie :) Zobaczymy co nam wyjdzie z tego wypadu. :)

Ja wczoraj 3 prania wyprasowałam i zrobiłam jedno. Więc dzisiaj czeka mnie tylko jedno prasowanie (na szczęście to ubrania Młodego więc pójdzie szybko) i muszę wyprać w końcu ubrania z pierwszej ciąży, tak na wszelki wypadek gdyby mnie nagle wybrzuszyło. ;)

AZA - Wrocław na razie mnie odstrasza z jednego powodu - ceny biletów. Bilet normalny w Krakowie kosztuje 18 zł a we Wrocławiu aż 30. A nie wiem czy Pulpeta w ogóle zainteresują zwierzęta.Poczekamy aż będą te atrakcje o których piszesz (no chyba, że bilet będzie kosztował 50 zł) ;)
A wiecie co.. mój Mąż mimo, że już najmłodszy nie był, to w zoo będzie dopiero drugi raz. :) Pierwszy raz zabrałam go na wakacjach w Tunezji, ale to trochę inne zwierzęta. ;)

Przy dziecku to ja zawsze w wygodnych butach - w innych bym go nie dogoniła :D Szpilki tylko od święta ;)

reklama
Do góry