reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

no ona tak ni z gruchy ni z pietruchy że widzi chłopaka :-p a ja mówię oj nie wiem ponoć to dziewczynka urodę zabiera :-D ale upierała się przy chłopaku ;-)

reklama
Krakowskie Zoo rzeczywiście fajne :-) choć więcej do oglądania jest chyba w chorzowskim. ..a przynajmniej wiecej przestrzeni do biegania dla maluszków w

agus123 - wielkie gratulacje dla zdolnej córki! :)

Nulini - co do seksu analnego to wolałabym tego nie przeczytać, zniszczyłaś mój świat ;) dla mnie to droga jednokierunkowa. ale ja zacofana jestem, nudna i się nie znam ;)

Ja wózka nie zmieniam.. bo mnie nie stać. A kolor kupiliśmy specjalnie fioletowy by pasował zarówno do chłopca jak i dziewczynki.

femme fatal, Elutka- no właśnie jeszcze nie byłam tam w zoo, a przy okazji Antonio zobaczy pierwszy raz Kraków :) Dużo bliżej mamy do Chorzowa.. ale zoo jest tam w fatalnym stanie, chodniki poniszczone (a mój nie patrzy pod nogi tylko leeeeeeeci).

Młodzież już wykąpana zasypia w swoim łóżeczku, Mąż pojechał do myjni samochodowej a ja gotuję bób. Ojjj będą bączki! :D

Nieobecna- nie jesteś zacofana i nudna, dla mnie to też droga tylko jednokierunkowa.
Ale ja odebralam wypowiedź nulini jako żart, że ona specjalnie na wszystko mówiła tak.;)

nieobecna, fakt, w Chorzowie mogliby się bardziej postarać z alejkami, masakra... W Krk nie byłam, ale się wybieramy, to będę mieć porównanie ;-) I wybacz, ze zniszczyłam Twój świat, już nic więcej nie będę pisać, bo dopiero mogłabym Cię zgorszyć, tak czy siak do nieba za moje sekscesy na pewno nie pójdę :-p

jezyk, to i Twój świat zniszczę - nie, akurat w tej kwestii nie kłamałam, ściemniłam tylko w pytaniu o ilość partnerów seksualnych i czy byli wśród nich obcokrajowcy :-D

Hahaha :D Dla mnie to też droga jednokierunkowa, ale co kto z kim to mnie nie interesi :D

Aż mnie głowa boli :D A młoda zasnąć nie chce...

ja wreszcie wyprasowałam moją sterte ubrań,i ledwo żyje,bo miałam dziś pracowity dzień ;-)a jutro już piątek,ale ten czas leci szczególnie na urlopie :tak:

reklama
A ja sobie wakacje zrobiłam z córa, moja mama wyjechała i mi chatę zostawiła wiec sobie z mężem od siebie odpoczywamy :p :-D najgorsze ze pojemnik na mocz w domu zostałam a jutro musze zanieść :-/ i kurde tak mi się nie chce po niego jechać :-(

Do góry