reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

no ona tak ni z gruchy ni z pietruchy że widzi chłopaka :-p a ja mówię oj nie wiem ponoć to dziewczynka urodę zabiera :-D ale upierała się przy chłopaku ;-)

reklama
Krakowskie Zoo rzeczywiście fajne :-) choć więcej do oglądania jest chyba w chorzowskim. ..a przynajmniej wiecej przestrzeni do biegania dla maluszków w

agus123 - wielkie gratulacje dla zdolnej córki! :)

Nulini - co do seksu analnego to wolałabym tego nie przeczytać, zniszczyłaś mój świat ;) dla mnie to droga jednokierunkowa. ale ja zacofana jestem, nudna i się nie znam ;)

Ja wózka nie zmieniam.. bo mnie nie stać. A kolor kupiliśmy specjalnie fioletowy by pasował zarówno do chłopca jak i dziewczynki.

femme fatal, Elutka- no właśnie jeszcze nie byłam tam w zoo, a przy okazji Antonio zobaczy pierwszy raz Kraków :) Dużo bliżej mamy do Chorzowa.. ale zoo jest tam w fatalnym stanie, chodniki poniszczone (a mój nie patrzy pod nogi tylko leeeeeeeci).

Młodzież już wykąpana zasypia w swoim łóżeczku, Mąż pojechał do myjni samochodowej a ja gotuję bób. Ojjj będą bączki! :D

Nieobecna- nie jesteś zacofana i nudna, dla mnie to też droga tylko jednokierunkowa.
Ale ja odebralam wypowiedź nulini jako żart, że ona specjalnie na wszystko mówiła tak.;)

nieobecna, fakt, w Chorzowie mogliby się bardziej postarać z alejkami, masakra... W Krk nie byłam, ale się wybieramy, to będę mieć porównanie ;-) I wybacz, ze zniszczyłam Twój świat, już nic więcej nie będę pisać, bo dopiero mogłabym Cię zgorszyć, tak czy siak do nieba za moje sekscesy na pewno nie pójdę :-p

jezyk, to i Twój świat zniszczę - nie, akurat w tej kwestii nie kłamałam, ściemniłam tylko w pytaniu o ilość partnerów seksualnych i czy byli wśród nich obcokrajowcy :-D

Hahaha :D Dla mnie to też droga jednokierunkowa, ale co kto z kim to mnie nie interesi :D

Aż mnie głowa boli :D A młoda zasnąć nie chce...

ja wreszcie wyprasowałam moją sterte ubrań,i ledwo żyje,bo miałam dziś pracowity dzień ;-)a jutro już piątek,ale ten czas leci szczególnie na urlopie :tak:

reklama
A ja sobie wakacje zrobiłam z córa, moja mama wyjechała i mi chatę zostawiła wiec sobie z mężem od siebie odpoczywamy :p :-D najgorsze ze pojemnik na mocz w domu zostałam a jutro musze zanieść :-/ i kurde tak mi się nie chce po niego jechać :-(

Do góry