reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

bada. m DZIEKI a i jeszcze nius kupiliśmy dziś wózek bo okazało się że nie będą już produkowali na tej ramie , którą chcemy więc decyjna szybko i raz do sklepu za 14 dni będzie stał w domu

reklama
gosiane, jest u mnie w mieście dwutygodniowa akcja w MONARZE, że właśnie HIV i HCV robią za darmo każdemu mieszkańcowi Częstochowy i tam mnie lekarz skierował. Pewnie chciał oszczędzić biednemu NFZowi wydatków :-D:-D:-D

alecta, chodzi o to, że wg. lekarza nie masz gwarancji, czy partner nie wali Cię w rogi i czy nie jest niczym zarażony i nawet jeśli za tydzień wyjdzie, ze jestem zdrowa, to dopiero po 12 tygodniach od seksu bez zabezpieczenia jest wiarygodny wynik :tak:
A o seks to mało! Pytał o wszystko - czy waginalny, oralny, analny, a ja tylko na wszystko TAK, dobrze, że był młody, bo starszy to by mnie chyba wyklął! :-D:-D:-D

agus, gratulacje dla Córy!!!

Ja wózek będę wymieniać. Miałam jedo fyn 4ds. Kilka miesięcy temu zamieniłam na trójkowłowy Huck Runner i nie wyobrażam sobie innego (ale ja mieszkam na wiosce i w większości polne drogi, i jak pisałam co dwa tygodnie w górach). Jednak będę Kupować Huck Freerider.

Ja mam wózek jeszcze po synku,; miałam sprzedawać ale sie waham...bo mam jeszcze jeden moze nie najnowszy, ale rewelacyjnie się go prowadzi...ma duże pompowane koła. Tak naprawdę to ważna jest gondola w okresie zimowym bo później można spokojnie do parasolki przerzucić :-D
agus Gratuluję!
gosiane ja ostatnio byłam na Olszanskiej, ale okazało się że mam jeszcze bliżej :-)

Nulini to jak tylko o to chodzi to się nie martwię ;)

My mamy wózek polskiej firmy Krasnal po Tymku dobry więc nie będziemy wymieniać.
Tam jest gondola i spacerówka wiec jedynie fotelik dokupimy.

Agus gratuluje!! Też pekalabym z dumy.

A my dopiero wrocilismy z boiska, chłopaki sobie grali, mi rozłożyli kocyk, żeby się dzidzia w brzuszku nie meczyla od siedzenia:)

a w niedzielę.... jedziemy rodzinnie do Krakowa do Zoo! :D

zazdroszczę :-) ponoć fajne zoo mają ;-)

Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej

Gratulacje ! jest powód do dumy :tak:

ja dzisiaj miałam 3 godziny bez mdłości :-D jakie to były piękne godziny :-p i wraca mi ochota na mięso z czego bardzo się cieszę ;-) jutro idę też pozbyć się trochę krwi :-p a w poniedziałek już wizyta ...jak ten czas leci szok

Dzisiaj byłam po Ninę u sąsiadki (babci 60 letniej coś koło tego :-p ) bo tam z jej wnuczką się bawią i akurat im gofry robiła to mnie zaprosiła żebym poczekała skończyło się na kawie, gofrach i 2h rozmowy :-D:-D jaka w porządku kobitka nie spodziewałabym się ;-) i tak na mnie spojrzała i mówi oho chłopak będzie :-p no ciekawe... :-D

reklama
Do góry