reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
gosiane, jest u mnie w mieście dwutygodniowa akcja w MONARZE, że właśnie HIV i HCV robią za darmo każdemu mieszkańcowi Częstochowy i tam mnie lekarz skierował. Pewnie chciał oszczędzić biednemu NFZowi wydatków
alecta, chodzi o to, że wg. lekarza nie masz gwarancji, czy partner nie wali Cię w rogi i czy nie jest niczym zarażony i nawet jeśli za tydzień wyjdzie, ze jestem zdrowa, to dopiero po 12 tygodniach od seksu bez zabezpieczenia jest wiarygodny wynik
A o seks to mało! Pytał o wszystko - czy waginalny, oralny, analny, a ja tylko na wszystko TAK, dobrze, że był młody, bo starszy to by mnie chyba wyklął!
agus, gratulacje dla Córy!!!
alecta, chodzi o to, że wg. lekarza nie masz gwarancji, czy partner nie wali Cię w rogi i czy nie jest niczym zarażony i nawet jeśli za tydzień wyjdzie, ze jestem zdrowa, to dopiero po 12 tygodniach od seksu bez zabezpieczenia jest wiarygodny wynik
A o seks to mało! Pytał o wszystko - czy waginalny, oralny, analny, a ja tylko na wszystko TAK, dobrze, że był młody, bo starszy to by mnie chyba wyklął!
agus, gratulacje dla Córy!!!
bada m.
Fanka BB :)
to fajnie,że Wam się udało z tym wózkiem,ja gondolę też już dokupiłam ,bo mam super wózek i nie chcę wymieniać
kasiekz
Ja wózek będę wymieniać. Miałam jedo fyn 4ds. Kilka miesięcy temu zamieniłam na trójkowłowy Huck Runner i nie wyobrażam sobie innego (ale ja mieszkam na wiosce i w większości polne drogi, i jak pisałam co dwa tygodnie w górach). Jednak będę Kupować Huck Freerider.
Ja mam wózek jeszcze po synku,; miałam sprzedawać ale sie waham...bo mam jeszcze jeden moze nie najnowszy, ale rewelacyjnie się go prowadzi...ma duże pompowane koła. Tak naprawdę to ważna jest gondola w okresie zimowym bo później można spokojnie do parasolki przerzucić
agus Gratuluję!
gosiane ja ostatnio byłam na Olszanskiej, ale okazało się że mam jeszcze bliżej :-)
agus Gratuluję!
gosiane ja ostatnio byłam na Olszanskiej, ale okazało się że mam jeszcze bliżej :-)
bada m.
ja też mam hauck traxx marlin 3 i go uwielbiam
femme fatal
Mama Ninki :)
a w niedzielę.... jedziemy rodzinnie do Krakowa do Zoo!
zazdroszczę :-) ponoć fajne zoo mają ;-)
Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej
Gratulacje ! jest powód do dumy
ja dzisiaj miałam 3 godziny bez mdłości jakie to były piękne godziny i wraca mi ochota na mięso z czego bardzo się cieszę ;-) jutro idę też pozbyć się trochę krwi a w poniedziałek już wizyta ...jak ten czas leci szok
Dzisiaj byłam po Ninę u sąsiadki (babci 60 letniej coś koło tego ) bo tam z jej wnuczką się bawią i akurat im gofry robiła to mnie zaprosiła żebym poczekała skończyło się na kawie, gofrach i 2h rozmowy jaka w porządku kobitka nie spodziewałabym się ;-) i tak na mnie spojrzała i mówi oho chłopak będzie no ciekawe...
reklama