reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

bada. m DZIEKI a i jeszcze nius kupiliśmy dziś wózek bo okazało się że nie będą już produkowali na tej ramie , którą chcemy więc decyjna szybko i raz do sklepu za 14 dni będzie stał w domu

reklama
gosiane, jest u mnie w mieście dwutygodniowa akcja w MONARZE, że właśnie HIV i HCV robią za darmo każdemu mieszkańcowi Częstochowy i tam mnie lekarz skierował. Pewnie chciał oszczędzić biednemu NFZowi wydatków :-D:-D:-D

alecta, chodzi o to, że wg. lekarza nie masz gwarancji, czy partner nie wali Cię w rogi i czy nie jest niczym zarażony i nawet jeśli za tydzień wyjdzie, ze jestem zdrowa, to dopiero po 12 tygodniach od seksu bez zabezpieczenia jest wiarygodny wynik :tak:
A o seks to mało! Pytał o wszystko - czy waginalny, oralny, analny, a ja tylko na wszystko TAK, dobrze, że był młody, bo starszy to by mnie chyba wyklął! :-D:-D:-D

agus, gratulacje dla Córy!!!

Ja wózek będę wymieniać. Miałam jedo fyn 4ds. Kilka miesięcy temu zamieniłam na trójkowłowy Huck Runner i nie wyobrażam sobie innego (ale ja mieszkam na wiosce i w większości polne drogi, i jak pisałam co dwa tygodnie w górach). Jednak będę Kupować Huck Freerider.

Ja mam wózek jeszcze po synku,; miałam sprzedawać ale sie waham...bo mam jeszcze jeden moze nie najnowszy, ale rewelacyjnie się go prowadzi...ma duże pompowane koła. Tak naprawdę to ważna jest gondola w okresie zimowym bo później można spokojnie do parasolki przerzucić :-D
agus Gratuluję!
gosiane ja ostatnio byłam na Olszanskiej, ale okazało się że mam jeszcze bliżej :-)

Nulini to jak tylko o to chodzi to się nie martwię ;)

My mamy wózek polskiej firmy Krasnal po Tymku dobry więc nie będziemy wymieniać.
Tam jest gondola i spacerówka wiec jedynie fotelik dokupimy.

Agus gratuluje!! Też pekalabym z dumy.

A my dopiero wrocilismy z boiska, chłopaki sobie grali, mi rozłożyli kocyk, żeby się dzidzia w brzuszku nie meczyla od siedzenia:)

a w niedzielę.... jedziemy rodzinnie do Krakowa do Zoo! :D

zazdroszczę :-) ponoć fajne zoo mają ;-)

Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej

Gratulacje ! jest powód do dumy :tak:

ja dzisiaj miałam 3 godziny bez mdłości :-D jakie to były piękne godziny :-p i wraca mi ochota na mięso z czego bardzo się cieszę ;-) jutro idę też pozbyć się trochę krwi :-p a w poniedziałek już wizyta ...jak ten czas leci szok

Dzisiaj byłam po Ninę u sąsiadki (babci 60 letniej coś koło tego :-p ) bo tam z jej wnuczką się bawią i akurat im gofry robiła to mnie zaprosiła żebym poczekała skończyło się na kawie, gofrach i 2h rozmowy :-D:-D jaka w porządku kobitka nie spodziewałabym się ;-) i tak na mnie spojrzała i mówi oho chłopak będzie :-p no ciekawe... :-D

reklama
Do góry