reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U mnie w Diagnostyce dostaje się numerek na rachunku i wyświetla się na ekranie ;) Raczej kolejek nie ma, raptem kilka osób, nie wiem jak w głównym.

reklama
Ja ostatnio byłam ok 10 min(kolejka, pobranie)w diagnostyce w Krk-dostałam taki numerek o którym pisze Megami, szybciutko poszło a osób troszkę w kolejce było.

U mnie w Diagnostyce nie ma kolejek. Przynajmniej jeszcze nie trafiłam, a chodzę często;) No oczywiście zdarzy się jedna, raz na ruski rok dwie osoby przed i to wszystko;)

Poza tym ok. południa napisałam tu posta, a nie ma go! Skandal

Ja już po HIVie i HCV - o masakra. Po wyniki idę z mężem :confused: Biuro MONARU chyba w najbardziej obskurnej kamienicy, normalnie z duszą na ramieniu tam wchodziłam :baffled:

A na wywiadzie to myślałam, że się posikam ze śmiechu, facet pyta o ostatni seks bez zabezpieczenia, no to mówię, ze wczoraj, bo w ciąży jestem to już mi "wolno", jakoś w ogóle mi do głowy nie przyszło, ze to może być przeszkodą w badaniu, na szczęście tylko zalecił powtórzenie badania za 12 tygodni :-p

I łapa mnie boli, na dodatek prawa, jutro muszę uprzedzić, żeby pobierali z lewej i będę kaleką :-D

Nulini, ale tak serio z tym sexem przed badaniami?
A co to ma do wyników?
My z mężem też wczoraj baraszkowaliśmy heh.

Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej

reklama
Do góry