reklama
kasiekz
Fanka BB :)
U mnie w Diagnostyce nie ma kolejek. Przynajmniej jeszcze nie trafiłam, a chodzę często No oczywiście zdarzy się jedna, raz na ruski rok dwie osoby przed i to wszystko
Poza tym ok. południa napisałam tu posta, a nie ma go! Skandal
Poza tym ok. południa napisałam tu posta, a nie ma go! Skandal
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja już po HIVie i HCV - o masakra. Po wyniki idę z mężem Biuro MONARU chyba w najbardziej obskurnej kamienicy, normalnie z duszą na ramieniu tam wchodziłam
A na wywiadzie to myślałam, że się posikam ze śmiechu, facet pyta o ostatni seks bez zabezpieczenia, no to mówię, ze wczoraj, bo w ciąży jestem to już mi "wolno", jakoś w ogóle mi do głowy nie przyszło, ze to może być przeszkodą w badaniu, na szczęście tylko zalecił powtórzenie badania za 12 tygodni
I łapa mnie boli, na dodatek prawa, jutro muszę uprzedzić, żeby pobierali z lewej i będę kaleką
A na wywiadzie to myślałam, że się posikam ze śmiechu, facet pyta o ostatni seks bez zabezpieczenia, no to mówię, ze wczoraj, bo w ciąży jestem to już mi "wolno", jakoś w ogóle mi do głowy nie przyszło, ze to może być przeszkodą w badaniu, na szczęście tylko zalecił powtórzenie badania za 12 tygodni
I łapa mnie boli, na dodatek prawa, jutro muszę uprzedzić, żeby pobierali z lewej i będę kaleką
bada m.
ja też w normalnym labo,wszystkie razem
Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej
reklama
bada m.
agus moje gratulacje dla Ciebie i córki