reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U mnie to samo - mycie okien, mycie podłóg, seks, przysiady, bieganie po schodach, ciepłe kąpiele... Nic nie pomogło, pomimo tego, że od 6 miesiąca miałam bardzo skróconą szyjkę macicy.

reklama
To moja mi przed ciążą dała na toxo. W 1 ciąży też miałam robione. Ale wynik negatywny. Jak jest przebyta choroba to już chyba niepotrzebnie powtarzać, ale jak lekarz będzie kazał...
Moje dziecko właśnie śpi... ;) Zasnął nam wczoraj przed 18 i wstał dzisiaj o 5:30 :-/ ale dał mi jeszcze pospać. Teraz mi przysnął, dobrze, że nie popołudniu. Sama też się czuję śpiąco ale nie ma czasu spać, mieszkanko do ogarnięcia czeka.
alecta, u nas seks zadziałał choć nie miałam w planie właściwie porodu przyspieszać ;) bo się młody nawet przed terminem urodził. Widocznie chłopaki mojego męża tak pogoniły tą oksytocynę do działania ;)

Nieobecna- to tak jak ja:) najpierw się za szybko pchali na świat a jak juz mogli po 38 tygodniu to siedzieli w brzuchu do samego terminu:)

5 dni mnie nie było i 40 stron zapisane.

Ja porodu nie przyspieszałam, a wręcz odwrotnie chciałam żeby posiedziała i nie wychodziła na Święta Wielkanocne. Ale urodziłam w Wielki Piątek w 38 tc.

Nulini mnie tez jutro wizyta w lab czeka... bleee niecierpie tego i jeszcze te kolejki.

Ja pewnie urodzilabym grubo po terminie gdyby nie cc bo zadnych objawow nie bylo, nawet skurczow przepowiadajacych.

U mnie to kto pierwszy ten lepszy a starsi ludzie to stoja tam pol godz przed otwarciem juz :/ Kurcze jakby czasu im brakowalo...

gosiane, u mnie tak jest w laboratorium głównym Diagnostyki :baffled: Jak chciałam zrobić betę, to ludzie na ulicy stali, kobiety w ciąży pierwszeństwo, ale przecież nikt na słowo nie uwierzy i musiałam jechać do innego punktu... Sama jestem ciekawa, co to jutro będzie, mam na karteczce od 8-9, może się wyrobią :-D

reklama
Ale jazda :D numerki by oddać krew :D

U mnie emeryci też zawsze są pół godziny przed otwarciem ale nie ma zasady, że ciężarówki przodem.
Jak chodziłam do głównej siedziby diagnostyki to zero kolejek... ale wtedy miałam po drodze do pracy, a teraz bym tam godzinę jechała.

Do góry