reklama
Na szczescie tak jak ktorys skomentowal na twitterze, jego wystapienie nie zostalo zauwazone hehe. Ja sie w wielu rzeczach z nim zgadzam bo UE narzuca nam faktycznie chore przepisy niektore ale on nie potrafi sie zachowac i robi bydlo. W tym caly problem :/
femme fatal
Mama Ninki :)
Mnie mama ma obiad wyciągnęła miałam ochotę na ryż z kurczakiem (szok bo mięso mnie odrzucalo) i z warzywami na parze i kurde takie nie dobre było :-/ wzięłam pół porcji a i tak pół zjadłam :-( kurde w końcu miałam ochotę na obiad i dali mi ch#*!
Zjadłabym cokolwiek z jagodami <3...
I wyjechaliśmy do takiego sklepu z antykami bo mama prezentu szuka a tam ciuchy tez i do tego likwidacja kupiłam sobie świetna bordowa skórkę za 10zl
Dla mnie ten Korwin to taki idiota ze słów szkoda... Ale o polityce lepiej nie zaczynać rozmowy

Zjadłabym cokolwiek z jagodami <3...
I wyjechaliśmy do takiego sklepu z antykami bo mama prezentu szuka a tam ciuchy tez i do tego likwidacja kupiłam sobie świetna bordowa skórkę za 10zl

Dla mnie ten Korwin to taki idiota ze słów szkoda... Ale o polityce lepiej nie zaczynać rozmowy

kasiekz
Fanka BB :)
no ja nie nadążam za wami! aaaa...heh, mi ósemki zaczęły znowu rosnąc jak zaszłam. teraz przestały...uff! Mam tylko dwie dolne i to do usunięcia, ale poczekam aż urodzę. Górnych mieć nie będę, bo nie mam zalążków czy ja to się tam nazywa
nieobecna 10tc. Od czwartku będzie 11
doggi u mnie zaś żyły wystające i widoczne mimo niskiego ciśnienie
nieobecna 10tc. Od czwartku będzie 11
doggi u mnie zaś żyły wystające i widoczne mimo niskiego ciśnienie
nieobecna87
Laski, lecę pod prysznic, 3 zdrowaśki i do lekarza!
Trzymać kciuki mocno proszę! 
bada m.
nieobecna 3mamy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u mnie też mówimy pampuchy ,a jak ktoś nie rozumie to wtedy kluski na parze

u mnie też mówimy pampuchy ,a jak ktoś nie rozumie to wtedy kluski na parze
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Nieobecna &&& będzie dobrze ;-)
reklama