reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Na szczescie tak jak ktorys skomentowal na twitterze, jego wystapienie nie zostalo zauwazone hehe. Ja sie w wielu rzeczach z nim zgadzam bo UE narzuca nam faktycznie chore przepisy niektore ale on nie potrafi sie zachowac i robi bydlo. W tym caly problem :/

Mnie mama ma obiad wyciągnęła miałam ochotę na ryż z kurczakiem (szok bo mięso mnie odrzucalo) i z warzywami na parze i kurde takie nie dobre było :-/ wzięłam pół porcji a i tak pół zjadłam :-( kurde w końcu miałam ochotę na obiad i dali mi ch#*! :angry:

Zjadłabym cokolwiek z jagodami <3...

I wyjechaliśmy do takiego sklepu z antykami bo mama prezentu szuka a tam ciuchy tez i do tego likwidacja kupiłam sobie świetna bordowa skórkę za 10zl :-D :-D

Dla mnie ten Korwin to taki idiota ze słów szkoda... Ale o polityce lepiej nie zaczynać rozmowy :-D :p

no ja nie nadążam za wami! aaaa...heh, mi ósemki zaczęły znowu rosnąc jak zaszłam. teraz przestały...uff! Mam tylko dwie dolne i to do usunięcia, ale poczekam aż urodzę. Górnych mieć nie będę, bo nie mam zalążków czy ja to się tam nazywa:D

nieobecna
10tc. Od czwartku będzie 11;)

doggi u mnie zaś żyły wystające i widoczne mimo niskiego ciśnienie;)

nieobecna 3mamy :happy:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u mnie też mówimy pampuchy ,a jak ktoś nie rozumie to wtedy kluski na parze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry