reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
nieobecna, mam to samo... Zero konkretnych smaków, bo jem wszystko jak leci... Z Młodą tylko owoce i słodycze, mięsa nie tknęłam, a teraz wsio mi ryba...
femme fatal, mnie od schabu odrzuca, ale kurczaka w każdej postaci i gulasz, mmm
O, skończyłam 10 tc, idę test z sody zrobić
femme fatal, mnie od schabu odrzuca, ale kurczaka w każdej postaci i gulasz, mmm
O, skończyłam 10 tc, idę test z sody zrobić
kasiekz
Fanka BB :)
jak robi się test z sody?
nieobecna &&&
nieobecna &&&
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
kasiekz, sypiesz łyżeczkę sody do szklanki (nie więcej, dałam za dużo, bo łyżkę), sikasz do drugiej szklanki, lejesz siki na sodę i jak się pieni, to chłopiec, a jak nic się nie dzieje, to dziewczynka. Test się robi po 10tc, ale z porannego moczu, więc jutro zrobię drugi raz
Wyszła pianka, chociaż jakiejś mega reakcji nie było, no ale pianka to pianka
Z obrączki i mnie i mężowi wyszła najpierw dziewczynka, później chłopiec, strasznie jestem ciekawa
Wyszła pianka, chociaż jakiejś mega reakcji nie było, no ale pianka to pianka
Z obrączki i mnie i mężowi wyszła najpierw dziewczynka, później chłopiec, strasznie jestem ciekawa
kasiekz
Fanka BB :)
nulini mi z obrączki raz chłopak raz dziewczyna, a bliźniaków nie mam więc nie sprawdziło się Zrobię jutro z sody - dzięki!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
kasiekz, ale jak raz chłopak raz dziewczyna? Liczysz dotąd, dopóki się kręci, mnie się wahała, później kręciła i stanęła, czyli dziewczynka, chłopiec i tyle
femme fatal
Mama Ninki :)
To ja w piątek z sody będę robić haha ciekawe ilu z nas się sprawdzi
reklama