reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nieobecna dobrze, że wyniki ok. Odpoczywaj i nie stresuj się, będzie dobrze zobaczysz:-) czasem przejeżdżam przez Sosnowiec jak do teściów jedziemy :-D
Kasiekz to mamy podobne ciśnienie ;-)
Femme apap możesz spokojnie jak dziewczyny piszą:-)

Elutka - żeby nie było, ja nie jestem z Sosnowca (bo u nas na śląsku to wstyd!) :) Na FB nawet jest profil - "zostawcie Krym - weźcie Sosnowiec" ;)

No to już zglupialam...to skąd jesteś? Ostatnio znowu słyszałam, że Sosnowiec to nie Śląsk. ..pogubilam się :-D

Buuuu napisałam post i mi wsiąkł ;(

Femme apap do niczego jest, nie pomaga wiec bez sensu sievfasserowac, wypij wodę duuuzo wody i zjedz coś często mi pomaga

kasiekz mam takie same ciśnienie u mnie mówią ze niskie to jest, do operacji kolana rok temu gimnastykokowali die żeby mi podnieść, bo żyły się wklęsły i nawet nie dalo się welfronu wbić :/

Dziewczyny a wiecie moze co sie dzieje z Sencha? Bo juz chyba nie pisala nic od dluzszego czasu, czy mi cos umknelo?

Też o niej ostatnio myślę, mam nadzieję, że to tylko sprawy techniczne i z nią wszystko ok.

nieobecna będzie dobrze ;-)

Indi brzuchem się nie przejmuj ;-) różnie z nim bywa.

Kasiek no dokładnie. Mówiąc standard miałam na myśli "książkowy" wynik i nie tylko w ciąży ;-)

"zostawcie Krym - weźcie Sosnowiec" ;)

:-D:-D:-D

Dziewczynki, któraś miała usuwany ząb w ciąży (coś mi tak świta). Miałyście robione zdjęcie? Jest to bezpieczne w ciąży (jakoś nie ufam tym osłonkom :confused2:) ?? Coś mnie zaczyna pobolewać i nie wiem czy ktoś w ogóle podejmie się usunięcia :-(

Doggi żebym ja tylko coś zjeść dala rade -_-

Megami niestety nie pomogę tez mam zęba do robienia i nie wiem jak się za to zabrać :-/

Mamyblogerki tez chyba długo nie było co?

A która to pisała ze robienie zębów w ciąży darmowe? To obejmuje wszystkie zabiegi czy tylko jakieś konkretne?

Elutka - dla prawdziwych ślązaków Sosnowiec to nie śląsk a zagłębie. :) Ja jestem z Tychów :)

Doggi - inne jest niskie ciśnienie bez ciąży a inne niskie w ciąży. To co było niskie przed ciążą, w pierwszym trymestrze jest normalne. :)

Femme Fatal - ja pisałam :) Ale nie całkiem darmowe. W ciąży mamy parę rzeczy darmowych, za które normalnie się płaci (jak np. leczenie kanałowe). Jak znajdę to podrzucę wykaz.

Coś kojarzę, że leczenie kanałowe, bo normalnie nie jest refundowane. Nie wiem co jeszcze.

Ech siedzę pół godziny nad jajecznicą i zjeść nie mogę... :-(

Moja dwulatka mnie zadziwia. Jak ona szybko wszystkie słówka łapie!!! Starsza w jej wieku niewiele mówiła... (Wiem, że część dzieci szybciej zaczyna mówić. Córka znajomej w wieku 1,5r zdaniami nawijała! Ale i tak jestem zdumiona tą moją małą pchełką :-) ).

Ostatnia edycja:
reklama
Nieobecna będę wdzięczna :-) a to na NFZ jak się idzie? Nigdy chyba nie byłam wiec sorry jak pytanie głupie ale NFZ nie jest ogólnie darmowe zawsze? Dentyści mają jakieś inne prawa? :p

Megami łącze się w bólu :-/ ty chociaż zaczęłas :p

Do góry