reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
nieobecna i obejrzyj może sobie coś miłego w tv, albo książeczkę poczytaj, odpocznij, zamartwianie nie pomoże dzidzi, a pewnie chce dzisiaj pokiwać do mamusi u doktora;-)

Jusia - właśnie się biorę za książeczkę "100 zwierzaków dla dzieciaków", oglądają w tv na youtube "lulek tv";) Młody już po pierwszej drzemce, czas na zabawę! ;)
jezyk bo mi Pulpet da poleżeć :D

Mam mieć wizytę bez USG.. ale chyba dołożę te 60 zł i zmuszę lekarza do zrobienia :)

Martusia witaj ;-)

Nieobecna będzie dobrze ;-)

Witam z rana ;-) juz czuje ze to nie będzie dobry dzień :-/ myślicie że mogę wziąć apap na ból głowy czy nie bardzo?

Mozesz ;) jeden, ale sproboj najpierw szklanke chlodnej wody wypic i chwile polezec jak masz taka mozliwosc. Albo prysznic wziac mi czesto pomagaja takie zabiegi

reklama
Ja całą ciążę miałam 90/60 i wszyscy mówili, że OK. W szpitalu powiedzieli, że to nie jest niskie ciśnienie;) Standardowo mam 100/70. Jak mam więcej to zaczyna boleć mnie głowa:/ Zależy więc od osoby bo 120/80 to średni standard;)

I kciuki za wszystkie mamuśki co mają dziś wizyty. Ja do 17 lipca chyba oszaleję!

Do góry