reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
agulqa, z Tosią zażerałam się cytrusami i słodyczami, teraz jak mam w barku, to ciągnie, ale tak, żeby lecieć do sklepu, to nie. No i mięcho bym mogła ciągle, wędlinki, kurczaka w każdej postaci, gulasz, a za kebabka się dam pokroić!!! Natomiast nie mam ciągot na fast foody, z Tosią KFC i McDonald to niemal codziennie, teraz od zaczęcia starań NIC! Zjeść bym zjadła, ale nie ciągnie...
emilchen, z Tosią miałam brzuch idealnie okrągły, cerę jak marzenie, nic się z wyglądu nie zmieniłam, więc też w zabobony nie wierzę, aczkolwiek sobie i kilku koleżankom wywróżyłam córki![]()
ja tez nie wierze w te cuda ale fajnie sie posmiac
Ja czuję że.będzie dziewczynka. Tak samo jak przy Domi odrzuca mnie od mięsa i wszystko mi smierdzi
ciotka Ł przy takich objawach urodziła syna
bada no oczywiście, że wszystko jedno! no po tylu latach starań jakbym jeszcze miała wybrzydzać to należałaby mi się karaniech tylko będzie zdrowe!
tak jak mowisz, to jest najwazniejsze i tego sie trzymajmy
u mnie mąż chce syna i koniecpowiedziałam mu,że na złość urodzę córkę
uparciuch
a moze po dwoch synach chcialby corke?
Agulqa każdy kto mnie widzi mówi ze chłopakja też chyba zaczęłam w to wierzyć
![]()
u mnie zdania podzielone
kasiekz, miszka witajcie w naszym gronie
Jutro do domu wychodzimy chociaż nie wiem czy tego chce
Mama mi non stop dogaduje jak ja sobie dam radę z dziećmi bł ona pomagać sił nie ma
Po za tym za tydzień remont się zaczyna
Wkurzyłam się dziś jak mąż mi powiedział ze matka mojej sister auto oddala i sobie nowe kupiła.Kurcze a mi nawet do remontu kuchni j zakupu samochodu dołożyć grusza nie chce.
wspolczuje. juz to kiedys przerabialysmy ehhh niefajnie masz ze nie mozesz na nikogo liczyc i jeszcze tak faworyzuja siostre, gdzie wiadomo ze Wam tez przydalaby sie pomoc
aza ja jak nie plamie to mam uplawy jak przed ciaza. a teraz mam pomieszane z krwia brazowa wiec sa baaardzo jasno brazowe. ale ilosciowo itp nic sie nie zmienilo jak przed
zjadlam sniadanko, wzielam tabletki i witaminy (pregna plus i pregna dha) i nie wiedziec czemu odbija mi sie rybą

za oknem sloneczko. Ł zaraz do pracy wiec caly dzien bede ja i pies
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jusia, ale właśnie podobno test robi się od któregoś tygodnia ciąży i z porannego moczu, tylko nie mogę się dokopać do żadnych konkretnych informacji :-(
nieobecna, ja na ryju nawet nie, ale dekolt i plecy - krater na kraterze
AZA, ja mam całe życie upławy, teraz też
Boże, matura, kiedy to było
Ale o wyniki się nie bałam, ani z polskiego, ani z niemieckiego, matmy nie pisałam na szczęście 
nieobecna, ja na ryju nawet nie, ale dekolt i plecy - krater na kraterze

AZA, ja mam całe życie upławy, teraz też

Boże, matura, kiedy to było

agulqa_b
ja jako pierwszy rocznik mialam matme, ale ze bylam w mat-inf to spoko
po odbior wynikow nie szlam bo bylam na wakacjach
uplawy tez zawsze mialam, odkad pamietam, a na plecach pole minowe ;p
uplawy tez zawsze mialam, odkad pamietam, a na plecach pole minowe ;p
nieobecna87
ufff, Młoda zdała
co prawda średnio zadowolona z wyników (liczyła na matematykę 90% a miała 80%), ale jak dla mnie to i tak super.
Teraz tylko trzymać kciuki by na studia się dostała. 
Ale pięknie słońce świeci! Może nie jest super ciepło (tak na krótkie spodenki) ale i na krótki rękaw to spokojnie.
Młody wstanie, to lecimy do mojej mamy do szkoły na zakończenie roku. 
Ale pięknie słońce świeci! Może nie jest super ciepło (tak na krótkie spodenki) ale i na krótki rękaw to spokojnie.
Czyli mówicie, że upławy ok
Nie pamiętałem jak miałam w pierwszej ciąży. Pamiętam za to jak się bałam czy rozpoznam objawy porodu hehe Na szczęście mi wody odeszły więc nie miałam nad czym się zastanawiać 
Nieobecna gratki dla siostry.
Nieobecna gratki dla siostry.
nieobecna87
AZA - ja też się bałam, że nie rozpoznam objawów porodu. I rzeczywiście nie rozpoznałam. 
reklama
agulqa_b
ja tez zastanawiam sie czy rozpoznam... najwyzej zaczne dzwonic po mamusiach i pytac czy to juz?