reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Skoro dopiero niedawno zaczął chodzić to pewnie też inna sprawa, bo w sumie nie bardzo jestem sobie w stanie te kostki wyobrazić :D . Byliście pod opieką jakiegoś fizjo w związku z tym późnym chodzeniem? Może się go poradzić? ;)
Dolaczylam zdjecia. Nie byliśmy bo na szczepienie pediatra powiedziała żeby jeszcze poczekać bo dziecko ma jeszcze czas by zacząć chodzić. I w taki sposób to była nasza ostatnia wizyta u pediatry bo młody w ogóle nie choruje.

reklama
Życzę Wam
Czarodziejskich chwil
Ciepłej rodzinnej atmosfery
Uśmiechów, zdrówka,
Pyszności na stole,
cudownych prezencików.
Spełnienia marzeń wyjątkowego
Sylwestra i wszystkiego
co najlepsze w Nowym Roku:tak:

Hej. Powiedzcie Mi kiedy zapisać dziecko na bilans dwulatka? Na 15 stycznie przypadają urodzinki, może orientujecie się jak to wygląda?

O cholera, na śmierć zapomniałam o bilansie!
A czy bilans jest koniecznie konieczny i niezbędny?
Bo w przychodni nie było nas już 1,5 roku i nie zamierzałam się tam wybierać w ogóle...

reklama
Do góry