reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Miłego dnia :happy:

Gniewko nadal je w nocy 2 razy( ok. Północy i o 4 rano) i czasami do tego pije

Ja na dłużej nie zostawiałam G 5 h to chyba najdłużej, w sobotę właśnie idziemy na kabaret Paranienormalni i kolację też wyjdzie ok 5 h

Byłam dziś z Mikim na bilansie i mam bardzo schorowane dziecko:-p mamy skierowania do okulisty, laryngologa, kardiologa i ortopedy :sorry2: szok

reklama
McPearl no co Ty hahahah mój cycoholik jakich mało :) Ostatnio jakiś skok znów chyba bo pobudki częste. Na dodatek bezczelnie sie do mleczka w dzień dobiera hahaha ale ja nie zamierzam póki co walczyć ;)

A jakie niespokojne czasy? Hm
My właśnie kredyt wzieliśmy więc szlaban na dzieci hahaha ale może kiedyś ;)

Ooo Bada ale Was pokierowali...

Bada, ładnie...ale z dwojga złego lepiej, że dają niż się o skierowanie na cokolwiek doprosić nie idzie.
Megami, w świecie jest niewesoło. Chusteczka wie co to będzie. Mój mówi, że syna musi spłodzić bo wojna idzie :p
Mam już wrażenie, że młoda śpi najgorzej z wszystkich naszych dzieciaków. Więcej czasu jestem przy jej łóżeczku niż z M w łóżku :(

M ma łóżeczko obok naszego więc luz. A jak jest tragicznie to śpi z nami ;)

Eee może nie będzie tak źle :D Choć to co w Korei się dzieje... Strach się bać :)
Oho, koniec drzemki, szał...

Pewnie, że lepiej teraz wszystko skonsultować i że dają skierowania :tak:

Z tym spaniem też mam wrażenie ,że mój śpi źle ale jak poczytam to widzę, że nie wszyscy mają lekko i człowiekowi trochę lżej :-D

Ja póki co też nie powiększam rodziny (chyba że los zadecyduje za nas:rolleyes2:) i wyprzedaje dobytek dziecięcy, sprzedałam już fotelik,nosidełko,leżaczek,chodzik, krzesełko do karmienia I kupiliśmy proste z ikea ,jeszcze z miesiąc i wózek sprzedamy, bo mamy ten drugi spacerowy :tak:co latem kupiliśmy

Ja z moim małym rozstałam się najdłużej na hmmm... chyba najdłuższe rozstanie było po porodzie :sorry: bo cesarka 17.45 a poszłam do niego ok. 13 następnego dnia. Potem raz pół dnia mnie nie było, jak musiałam na kontrolę do hematologa jechać, ale wtedy był na butli jeszcze. Obecnie jakieś 5-6 godzin max, bo to cycoholik ;)

McPearl mój teź źle śpi, bardzo czujnie no i tylko z nami, co nie zawsze jest wygodne. Co prawda nie płacze w nocy, ale budzi się wiele razy, rzuca po łóżku, popłakuje. Ratunkiem jest cyc.

Bada łooo a co tyle wizyt macie mieć?

Nie straszcie wojną :-( :(

My najdłuższą rozłąke będziemy miały teraz bo w sobotę koło 10 wyjedziemy i wrócimy pewnie w niedziele wieczorem ;) już tęsknię :O

BADA wow a skąd tyle skierowan? Bo tak bez powodu to u nas nie chcą dawać :/

Współczuję nocek, ja o ile nie idą zęby itp to tylko w nocy raz jak mała wstanie ale biorę ją do łóżka i śpi dalej :p skubana ja nie wiem po co ona się budzi :p

Emi ja po cesarce G nie widziałam tylko tyle co mnie zszywali a w tedy P z nim był,a tak to już cały czas razem :tak:ale u Ciebie troszkę inaczej bo Ty chora byłaś/jesteś

Te skierowania to nie bez powodu niby,ale kardiolog to myślę,że okaże się bezpodstawny ,Antosia też ta nasza durna lekarka kierowała kilka lat temu i nie potrzebnie :-ppoza tym chudy ten mój Miki i pokrzywiony (ortopeda) słabo słyszy od kilku tygodni ale myślę, że wystarczy przepłukać uszy no i gorzej widzi ale tylko jak czyta z tych tablic okulistycznych :-ptak mi się dziecko popsuło od bilansu 6 latka do bilansu 10 latka :biggrin2: mam nadzieję że wszystko będzie ok. Najpoważniejszy ten ortopeda myślę, że będzie trzeba coś działać w tym kierunku:tak: ćwiczyć czy rehabilitować

Ja tu piszę a G wyrzucił wszystkie swoje ubrania z komody:sorry2:

Miłego weekendu :biggrin2:

Bada, no to nieźle...oby okazało się, że większość wstępnych diagnoz na wyrost. Co do dzieci to Wy macie 3 także może jeszcze do Was dobijemy, ale najpierw chciałabym móc się wyspać. Nie wiem kiedy młoda się zlituje :p do tego M mnie wkurzył bo wie jak mała sypia, a temu najpierw wieczorem się przypomniało o bieliźnie gdy zasypiała, a później po 5 jak szedł do pracy, że czegoś nie ma. Oczywiście oba razy ją obudził. Ja tu tyle co do łóżka chyba godzinę wcześniej wróciłam od niej, a ten znowu postawił ją na nogi :realmad:

reklama
McPearl mój już byłby martwy :p
Bada no ładnie z tymi skierowaniami. Chociaż lepiej zawsze sprawdzić wszystko ;)

My rozpoczynamy własnie 2 tyg ferii, a mój mąż ukochany za tydzień jedzie na poligon :)
Ja to mam zawsze przesrane :p
Lila lata od rana i rozwala wszystko, a mi się nawet nie chce uwagi zwracać, czekam na weekend :p
Wczoraj w końcu rozliczyłam nasze pity i teraz czekam na zwrot sesese i witaj nowa kuchnio i przede wszystkim ZMYWARKO!:cool2:

Do góry