reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Suseł no rozumiem :-) tylko jak widać nie każde dziecko da się tak nastawić, by więcej w dzień zjadło. Niektóre po prostu nie są jeszcze gotowe na tak długą nocną przerwę w żołądku. Albo zwyczajnie potrzebują nocnego mleka (to przy kp) bo jest bogatsze w tłuszcze i inne cenne składniki. I prócz przeczekania tego okresu nic nie pomoże. A na część dzieci działa, skoro ktoś to zaobserwował i opisał ;-)
Ciężka sprawa :-(
Kolki, nieprzespane noce, zęby, humory, jak żyć? ;-)

reklama
Hej, dołączam się i ja, tez mam ostatnio prze....rabane ....dlatego nie pisze....boje się wyjść z domu, nienawidzę wieczorów a nocki są dla mnie niespodzianka.....próbuje spać na zapas...ech...niech moc będzie z Wami mamuski co by nas potem w uwadze na tvn nie pokazali....:p

P.s ja też wracam z rozdarta japa na rękach a wózek pcham

Dziewczyny z problemami-tule Was wszystkie i trzymam kciuki za poprawe.szkoda straszna że nie wszystkie możemy sie cieszyć spokojnym rodzicielstwem...może potem dzieci Wam to wynagrodzą i bedą grzecznymi kilkulatkami.u mnie na odwrót-bobas anioł a przedszkolak diabeł...

Nulini i Agulqa - przytulam Was i ściskam wobec Waszej sytuacji

Moja kumpela ma 5 letnią córkę, która jej się tak budziła w nocy a i w dzień słabo spała. Chodziła do gastrologa myśląc że to wina brzuszka i nic żadne leki nie pomagały aż trafiła do neurologa i ten stwierdził że to nie dojrzałość układu nerwowego i że przesypiać noc może dopiero w wieku szkolnym. Zosia ma teraz 5 lat i nadal lipa. Po 3-4 h snu w swoim łóżeczku idzie do mamy i tam rzuca się do rana.

Oby U Was było lepiej.

My zasypiamy o god. 20.30, pobudka 23.00, potem 00.50, 2.30, 4.00, no i dalej to już śpi, stęka, dalej śpi... I 6.00 koniec spania. Ale już się nauczyłam tak istnieć:))

Witam nocna pora, padam na twarz, marze o śnie, chociaż 2 godzinki...Zasnęła o 22 a od północy juz się dziera i nie wiem o co..przed snem do butli dostała esputicon na te jej pierdy i krople camilia na zęby ...dobranoc kto może ..

Witam z rana :-)
Nawet udało mi się wyspać, bo dzisiaj Ł do Lilki wstawał :-)

Mieliśmy dzisiaj iść na mosir, bo Nikola miała biec na 50m, ale pogoda jest taka beznadziejna, że zostajemy w domu.

Lila teraz świruje na leżaczku.
Wczoraj maruda była, miała dzień "nie zostawiaj mnie mamo" więc mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej

Ja dzisiaj mega wyspana ale to dlatego że zasnełam przed tv przed 21...o 23 przeniosłam sie do łózka i spałam dalej.Jagoda obudzila sie przed 5 ale o dziwo zasneła potem i ostatecznie pobudka była o 7.na noc znowu dostała mm.dzisiaj M z tesciem montują u nas rolete zewnetrzna wiec mysimy z domu sie wynieść na długi spacer..

reklama
Dzień dobry :) u nas nocka nie taka zła 20 spanko, pobudki 00, 3,4,6 (tutaj dłuższa przerwa) 8:30 podczas karmienia zasnął na rękach więc tak poleżeliśmy jeszcze do 9:20 - teraz leży zadowolony w leżaczku i mnie zaczepia ;)

Zaraz zabieram się za sprzontanko, pogoda ładna wiec musze poprać tę stertę rzeczy co mi się nazbierała ;)

I dziś chyba zabierzemy młodego na basen :D jestem taka podekscytowana :D

miłego dnia!

Do góry