reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
My też jeszcze przed chrzcinami. Ex, jak sobie pomyśle... Jak to wszystko mam zorganizować://
Mały nadal butle odrzuca. Dzięki Bogu, że mam mleko:) myślę, może, niech już tak zostanie... Może będzie jadł później jogórty, kefir i kaszkę? Może, jeszcze nie jest gotowy na coś innego, nieżeli moje mleko...
U nas ciepło było:) przykrywam lekkim kocykiem, kiedy wiatr. A jutro cały czas desz:(

Karpanna o 7.30 spacer? To o ktorej Wy wstajecie? Ja to o tej porze jeszcze w betach keze w stanie niewyjsciowym I sie ciesze jak na 10 sie wyszykujemy :) pocxulam sie jak leniwiec :)

My też o 7.30 wychodzimy zazwyczaj bo do przedszkola odpowadzamy Nine,potem jakiś sklep i małe zakupy.potem wychodzimy przed południem drugi raz i jeszcze popołudniu znowu do przedszkoda.rano oczywiście przykrywam kocykiem i cieplej ubieram.ja teraz zamierzam zapytać pediatry czy już wprowadzać warzywka.

Indi - wstajemy o 6 zazwyczaj tzn ja dzieci później a wychodzimy o 7.30 bo Julkę do szkoły trzeba zaprowadzić. Później zakupy a na 12.20 trzeba ją odebrać. Od września Maja idzie do zerówki i zacznie się bieganina bo szkoły dziewczynek są po 2 różnych stronach dzielnicy. :-)

LayDeek - gdybym mogła też bym spała ale ja już przywykłam bo moje dzieci i tak zawsze jak skowronki wcześnie dzień zaczynały.

Wczoraj piękny dzień a dziś deszcz i chłodno.:-(

Ostatnia edycja:
Udanej środy:happy:pomimo złej prognozy
mój Gniewko też wstaje po 6 ,a chłopcy spali do 8-9 ,ale za to chodzili spać o 22-23,a maluch pada nam o 20-20;30 i nie mogę,go przestawić,bo choćby miał drzemkę o 19 to o 20 jest śpiący i koniec

Dziewczyny, jak to jest z tym spaniem? Bo my mamy rannego pyaszka, co robi pobudke o 6. Czy w przyszlosci jest szansa, ze DA nam pospac dluzej, czy tak jyz zostaje?

reklama
Indi jeżyk ma rację :-);-),ale tak szczerze to nie wiem,bo to moje pierwsze dziecko skowronek,chociaż jak 3 lata temu pilnowałam Jaśka to wstawał i po 5,a teraz podobno zdarza mu się pospać do 9 (ma 3 lata i 4 m)

Do góry