reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
My też jeszcze przed chrzcinami. Ex, jak sobie pomyśle... Jak to wszystko mam zorganizować://
Mały nadal butle odrzuca. Dzięki Bogu, że mam mleko:) myślę, może, niech już tak zostanie... Może będzie jadł później jogórty, kefir i kaszkę? Może, jeszcze nie jest gotowy na coś innego, nieżeli moje mleko...
U nas ciepło było:) przykrywam lekkim kocykiem, kiedy wiatr. A jutro cały czas desz:(

Karpanna o 7.30 spacer? To o ktorej Wy wstajecie? Ja to o tej porze jeszcze w betach keze w stanie niewyjsciowym I sie ciesze jak na 10 sie wyszykujemy :) pocxulam sie jak leniwiec :)

My też o 7.30 wychodzimy zazwyczaj bo do przedszkola odpowadzamy Nine,potem jakiś sklep i małe zakupy.potem wychodzimy przed południem drugi raz i jeszcze popołudniu znowu do przedszkoda.rano oczywiście przykrywam kocykiem i cieplej ubieram.ja teraz zamierzam zapytać pediatry czy już wprowadzać warzywka.

Indi - wstajemy o 6 zazwyczaj tzn ja dzieci później a wychodzimy o 7.30 bo Julkę do szkoły trzeba zaprowadzić. Później zakupy a na 12.20 trzeba ją odebrać. Od września Maja idzie do zerówki i zacznie się bieganina bo szkoły dziewczynek są po 2 różnych stronach dzielnicy. :-)

LayDeek - gdybym mogła też bym spała ale ja już przywykłam bo moje dzieci i tak zawsze jak skowronki wcześnie dzień zaczynały.

Wczoraj piękny dzień a dziś deszcz i chłodno.:-(

Ostatnia edycja:
Udanej środy:happy:pomimo złej prognozy
mój Gniewko też wstaje po 6 ,a chłopcy spali do 8-9 ,ale za to chodzili spać o 22-23,a maluch pada nam o 20-20;30 i nie mogę,go przestawić,bo choćby miał drzemkę o 19 to o 20 jest śpiący i koniec

Dziewczyny, jak to jest z tym spaniem? Bo my mamy rannego pyaszka, co robi pobudke o 6. Czy w przyszlosci jest szansa, ze DA nam pospac dluzej, czy tak jyz zostaje?

reklama
Indi jeżyk ma rację :-);-),ale tak szczerze to nie wiem,bo to moje pierwsze dziecko skowronek,chociaż jak 3 lata temu pilnowałam Jaśka to wstawał i po 5,a teraz podobno zdarza mu się pospać do 9 (ma 3 lata i 4 m)

Do góry