reklama
My też jeszcze przed chrzcinami. Ex, jak sobie pomyśle... Jak to wszystko mam zorganizować://
Mały nadal butle odrzuca. Dzięki Bogu, że mam mleko myślę, może, niech już tak zostanie... Może będzie jadł później jogórty, kefir i kaszkę? Może, jeszcze nie jest gotowy na coś innego, nieżeli moje mleko...
U nas ciepło było przykrywam lekkim kocykiem, kiedy wiatr. A jutro cały czas desz
Mały nadal butle odrzuca. Dzięki Bogu, że mam mleko myślę, może, niech już tak zostanie... Może będzie jadł później jogórty, kefir i kaszkę? Może, jeszcze nie jest gotowy na coś innego, nieżeli moje mleko...
U nas ciepło było przykrywam lekkim kocykiem, kiedy wiatr. A jutro cały czas desz
My też o 7.30 wychodzimy zazwyczaj bo do przedszkola odpowadzamy Nine,potem jakiś sklep i małe zakupy.potem wychodzimy przed południem drugi raz i jeszcze popołudniu znowu do przedszkoda.rano oczywiście przykrywam kocykiem i cieplej ubieram.ja teraz zamierzam zapytać pediatry czy już wprowadzać warzywka.
Indi - wstajemy o 6 zazwyczaj tzn ja dzieci później a wychodzimy o 7.30 bo Julkę do szkoły trzeba zaprowadzić. Później zakupy a na 12.20 trzeba ją odebrać. Od września Maja idzie do zerówki i zacznie się bieganina bo szkoły dziewczynek są po 2 różnych stronach dzielnicy. :-)
LayDeek - gdybym mogła też bym spała ale ja już przywykłam bo moje dzieci i tak zawsze jak skowronki wcześnie dzień zaczynały.
Wczoraj piękny dzień a dziś deszcz i chłodno.:-(
LayDeek - gdybym mogła też bym spała ale ja już przywykłam bo moje dzieci i tak zawsze jak skowronki wcześnie dzień zaczynały.
Wczoraj piękny dzień a dziś deszcz i chłodno.:-(
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
Udanej środypomimo złej prognozy
mój Gniewko też wstaje po 6 ,a chłopcy spali do 8-9 ,ale za to chodzili spać o 22-23,a maluch pada nam o 20-20;30 i nie mogę,go przestawić,bo choćby miał drzemkę o 19 to o 20 jest śpiący i koniec
mój Gniewko też wstaje po 6 ,a chłopcy spali do 8-9 ,ale za to chodzili spać o 22-23,a maluch pada nam o 20-20;30 i nie mogę,go przestawić,bo choćby miał drzemkę o 19 to o 20 jest śpiący i koniec
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Indi jeżyk ma rację :-);-),ale tak szczerze to nie wiem,bo to moje pierwsze dziecko skowronek,chociaż jak 3 lata temu pilnowałam Jaśka to wstawał i po 5,a teraz podobno zdarza mu się pospać do 9 (ma 3 lata i 4 m)