Dziewczyny czy u Was pierwszy okres po porodzie tez byl taki dziwny? Mnie nawet nie tyle boli w podbrzuszu co w krzyzu tak lupie i promieniuje na nogi. Masakra, podobny bol mialam, kiedy odkrylam, ze jestem w ciazy ( teraz na 100% nie jestem, zeby nie bylo )
reklama
Indi - miesiączki po porodzie zwłaszcza te pierwsze będą już inne niż sprzed ciąży, tak już jest, organizm się zmienia. Życzę Ci żeby były lżejsze.
Ja się cieszę z każdego dnia kiedy karmię piersią, póki co udaje się :-). Oby cycki dały radę pierwszy poziom osiągnięty czyl 3 m kolejny to pół roczku a potem rok.
Ja się cieszę z każdego dnia kiedy karmię piersią, póki co udaje się :-). Oby cycki dały radę pierwszy poziom osiągnięty czyl 3 m kolejny to pół roczku a potem rok.
Ostatnia edycja:
Dziewczynki ssały z piersi przez rok i mam nadzieję, że synkowi też będzie. Dla dziecka to samo zdrowie a dla mnie wygoda. Każdy niech robi jak woli. Kp dla mnie to idealne karmienie.
Megami - jesz wszystko już np czekoladę albo kapustę też. Ja muszę uważać bo mój ma wrażliwy brzuszek nadal ale wprowadzam nowe rzeczy wciąż.
Megami - jesz wszystko już np czekoladę albo kapustę też. Ja muszę uważać bo mój ma wrażliwy brzuszek nadal ale wprowadzam nowe rzeczy wciąż.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Jeżyk skąd myśl że nie samo zdrowie? O ile nic nie uczula to zdrowie. Nawet logopedycznie, bo dziecko mięśnie ćwiczy.
Karpanna wlaśnie wciągam bigos. Mleko odstawiłam, bo coś szkodziło i chcę potwierdzić bądź wykluczyć.
Karpanna wlaśnie wciągam bigos. Mleko odstawiłam, bo coś szkodziło i chcę potwierdzić bądź wykluczyć.
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Nie ma wątpliwości, że jak trzeba to i na mm dziecko zdrowe będzie rosło :-). Jednak nie ma też wątpliwości, że mleko matki jest nieporównywalnie lepsze. No ale tak duże dzieci to już nie wiadomo ile nie piją. Więc jeśli o zgryz czy próchnicę chodzi to już raczej sprawa genów, diety i higieny :-)