reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
malinka jak przyrosty są w normie to nie trzeba wybudzać! Wkurza mnie takie pierdzielenie, jak ktoś się nie zna na laktacji to po kiego się odzywa i zamęt w głowach mam sieje!
A Ty już chcesz odstawić czy po pół roku? Jak później to może z niekapka będzie pić Przecież nie musi z butli, szczególnie w takim wieku.
Goschon ja zacznę rozszerzać po pół roku
"Zgodnie z zaleceniami ESPGHAN oraz EFSAwprowadzanie produktów uzupełniających należyrozpocząć po ukończeniu przez dziecko 17. tygodniażycia i nie później niż w 26. tygodniu życia." źródło
A Ty już chcesz odstawić czy po pół roku? Jak później to może z niekapka będzie pić Przecież nie musi z butli, szczególnie w takim wieku.
Goschon ja zacznę rozszerzać po pół roku
"Zgodnie z zaleceniami ESPGHAN oraz EFSAwprowadzanie produktów uzupełniających należyrozpocząć po ukończeniu przez dziecko 17. tygodniażycia i nie później niż w 26. tygodniu życia." źródło
Ostatnia edycja:
Jak uda mi się nadal karmić piersią to tak jak Megami po pół roku będę wprowadzać marchewkę i resztę.
Megami - Twój Marek też duży i rośnie tak jak na początku czy przystopował?
A znacie w ogóle wózki firmy Camarelo?? Jak są wykonane i jak się sprawują?
Miłego dnia!
Megami - Twój Marek też duży i rośnie tak jak na początku czy przystopował?
A znacie w ogóle wózki firmy Camarelo?? Jak są wykonane i jak się sprawują?
Miłego dnia!
Unita - każde dziecko ma swoje tempo wzrostu. Przynajmniej nie nosisz ciężaru ( choć to słodki ciężar) jak ja:-).
Mój Oskarek od tygodnia z pozycji półsiedzącej sam siada i się utrzymuje a jak go kładę to jest podkówka i wrzask.
Idą mu też ząbki jak coś dorwie to od razu do buźki. Jakie teraz są dobre żele na ząbkowanie bo wyraźnie go bolą.
Mój Oskarek od tygodnia z pozycji półsiedzącej sam siada i się utrzymuje a jak go kładę to jest podkówka i wrzask.
Idą mu też ząbki jak coś dorwie to od razu do buźki. Jakie teraz są dobre żele na ząbkowanie bo wyraźnie go bolą.
Ostatnia edycja:
reklama