reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Indi bo czesto inteligencja nie idzie w parze ze spokojnym charakterem.moja statsza taka jest,bardzo inteligentna,zdolna i rozgarnieta.ale i niestety batdzo nieposłuszna,zawsze ma swoje zdanie...cieżko ni sie z tym pogodzić bo cały czas tylki skargi...

reklama
Cześć dziewczyny :) witam się nieśmiało :) pewnie nikt mnie już nie pamięta ale pisałam z wami na początku ciąży :)

Jestem mamą prawie 6 letniego Gustawa i 3 miesięcznej Łucji :) Łucja urodziła się 2stycznia.

Pisałam wcześniej ale musiałam zniknąć nagle :( trochę kłopotów osobistych, później przeprowadzka itd... dopiero teraz mam więcej luzu i postanowiłam napisać. Poza tym fajnie byłoby pogadać z mamami co mają maluszki w tym samym wieku :)
Także jeśli nie macie nic przeciwko od czasu do czasu będę zaglądać :happy:

Susel, mi sie wydaje, ze nasz wlasnie taki bedzie, niepokorny I wszedzie bedzie wciskac swoje 3 grosze. Nam nadzieje, ze w przedzszkolu skarg nie bedzie. Chociaz np mojej kolezanki 3 letni synek w domu to jest czlowiek orkiestra, wszedzie go pelno I nie sposob nie zauwazyc albo tym bardziej nie uslyszec, ze on jest :) a w przedszkolu anioleczek :)

Malinka, mi cos swita. Mam nadzieje, ze te problemy to tylkobprzejsciiwa burza I jest juz lepiej.

Dziewczyny, a tak zapytam troche od czapy, czy zauwazylyscie, ze Waszym dzieciom wypadaja wlosy? Moj to jakby siersc zmienial :)
A teraz ma taki fryz :

Załączniki

• 1429517361521.jpg
    1429517361521.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 54
malinka, ja pamiętam, bo "przez Ciebie" Ignaś miał być Gustawem :-D

Indi, ja się boję cokolwiek napisać, żeby nie zapeszyć, ale mój Młody się uspokoił... Długo był taki właśnie rozdarty, a teraz cisza (oby nie przed burzą!), dużo się śmieje, bawi sam na macie, mało płacze, ale niestety nocki to nadal koszmar, pobudki co 2 godziny.
Z całego serca Ci życzę, żeby i Twój Synio się uspokoił i dał Ci nacieszyć macierzyństwem!

Indi- u nas łysy plac :eek: Problemu zażegnane :) (w pracy teksańska masakra- oczekiwali że mimo ciąży będę pracować, ile mogłam tyle dawałam radę ale niestety..., musiałam jeszcze ogarnąć budowę domu i przy okazji wyskoczyła cukrzyca z insuliną- nie dawałam rady was nadrabiać i nie miałam siły na siedzenie przed kompem :( )
Nulini- tak się jakiś czas zastanawiałam czy pojawił się Gucio wśród styczniówek :sorry:

Czesc malinka moja tez z 2 ;)
A jezeli chodzi o wlosy to my mamy irokeza - po bokach glowki i z tylu sie wloski wytarly i zostaly dosc dlugie na czubku glowy ;D

Mojemu siezwytarly z przodu, bo on na brzuszku spi, ale nie chodzi mi o wycieranie tylko o wypadanie. Na jego ubrankach, na lezaczku I poduszce Ostatnio znajduje sporo jego wlosow, nie wiem czy to normalne.

reklama
Moja z tylu ma taki lysawy placek hihi

Bylysmy dzisiaj na szczepieniu.
Lila wazy 5500g (na wadze w body i papmku bylo 6
5650g) ma ok 62 cm.
Wklucia zniosla dzielnie, troche tylko poplakala.
Nastepne mamy 10.06.
Teraz spi sobie, ciezko bylo jej sie utulic.
Powinnam po starszaki do przedszkola jechac ale Ł ich odbierze, bo nie chcę młodej specjalnie budzić.

Martus u mnie Tymko mial takiego irokeza hehe fajnie wyglądał.

Do góry