reklama
Żelka
Fanka BB :)
Lay zgadzam się z dziewczynami... mała u Nas w 5 tyg przybrała 1700g, wazy teraz 5300 ... a z tego co kojarzę to Marko Megami to już wogóle bije rekordy w tytaniu przez pierwsze 3 miesiące dzieci zbierają mase potem czas na rzeźbe gorzej jakby przybierało dziecko za mało ... może swiadczyć o jakiś chorobach i zaburzeniach ... a jak przybiera to się tylko cieszyć!
Podczytuje Was ale brak czasu na odpisywanie. u Nas skok rozwojowy w pełni młoda świrki cyrki odstawia ... na dwa dni obraziła się na cycusia i wogóle ciumka jakby chciała a nie mogła ... nie wiem z czego ona tyje i rośnie chyba czerpie energie z kosmosu. Szczepienie przełozone na przyszły tydzien, po cała rodzina przeziębiona po za Alką ona póki co trzyma się dzielnie i oby tak zostało.
Nieobecna ja tez nie prasuje ... po wyjeciu z szuszary skladam i chowam do szafek, przed ubraniem jeśli coś jest mocno pogniecone to prasuje dopiero wtedy. Co do sprzatania to wielkie ejst w likendy, wieczorem na tygodniu podgarniamy z mężem, a jak nie ma jak to jest *******nik ... trudno ja wole wypocząć ;-)
Podczytuje Was ale brak czasu na odpisywanie. u Nas skok rozwojowy w pełni młoda świrki cyrki odstawia ... na dwa dni obraziła się na cycusia i wogóle ciumka jakby chciała a nie mogła ... nie wiem z czego ona tyje i rośnie chyba czerpie energie z kosmosu. Szczepienie przełozone na przyszły tydzien, po cała rodzina przeziębiona po za Alką ona póki co trzyma się dzielnie i oby tak zostało.
Nieobecna ja tez nie prasuje ... po wyjeciu z szuszary skladam i chowam do szafek, przed ubraniem jeśli coś jest mocno pogniecone to prasuje dopiero wtedy. Co do sprzatania to wielkie ejst w likendy, wieczorem na tygodniu podgarniamy z mężem, a jak nie ma jak to jest *******nik ... trudno ja wole wypocząć ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Poza tym mała wazy 4850g. W miesiac przybrała 1300g. Pani doktor stwierdziła, ze to za duzo... Ile wasze dzieci przybierają na miesiac?
W miesiąc 1600g, co za durna lekarka!!!
Hmm, u nas 5 tydzień od soboty, czyli skok rozwojowy, a Młody ANIOŁ, je, gapi się i śpi, ciągle uśmiech na buźce, kupy i pierdy wali bez problemu - jeśli u nas tak mają wyglądać skoki, to ja poproszę je przez cały rok!!!
Jagoda w 4 tygodnie 1100g przybrała.nieobecna-ja jakoś ogarniam wszystko-rano zaprowadzamy starsza do przedszkola,potem w domi śniadanie i chwila dla neta,potem czas na sprzatanie-codziennie coś innego bo mam dużw mieszkanie i musze na raty sprzatać,robie obiad,z Jagoda na spacer i do przedszkola,potem plac zabaw jeszcze,a potem zabawa w domu.wieczorem kapanie,kolacja i spanue.prasuje tylko rzeczy Jagody.czasami dam rade nawet poczytać książke.ale Jagoda jest z tych grzecznych niemowlaków wiec nawet jak nie śpi to nie trzeba jej nosić zbytnio.
jenn200818
Mu wczoraj byliśmy z małym u znajomych, zasnął w drodze powrotnej także przynajmniej z wieczornym usypianiem nie było problemów. Za to po przebudzeniu przed 2, po wypiciu mleka nie chciał zasnąć, w końcu po godzinie się zmęczył, chwilę marudził w łóżeczku i zasnął. Dzisiaj parszywa pogoda więc tylko na chwilę wyszliśmy, nadal śpi także mam nadzieję, że jeszcze pośpi trochę
Zamówiłam karuzele do łóżeczka także może w środę dotrze
Ja o seksie jeszcze nie myślę, chyba po prostu się boję..
Zamówiłam karuzele do łóżeczka także może w środę dotrze
Ja o seksie jeszcze nie myślę, chyba po prostu się boję..
Mój przez 6tyg 1100 przybrał.
AZS to nic takiego strasznego chyba ze u nas łagodnie przeszło. Ola jsk miała 2 miechy wyszło jej AZS i generalnie kąpiel w emolientach wystarczyła i jakąś maść miałam jak się zaostrzalo ale jakoś jak miała mniej niż rok przeszło i nie wróciło juz. Za to ja mam AZS od ciąży z Olą i mnie nie chce porzucić
Żelka 3miesiace? Olka do tej pory robi masę
Nieobecna ja chodzę spać o 1szej ale dlatego że młody śpi całe noce w dzień czuwa a ja ogarniam domowy burdel tak ze w ciągu dnia rano Magda M, potem spacer z młodym, potem pranie sprzątanie i gotowanie, spacer z młodym i Ola jak młody wciąż śpi to biegam na biezni, jemy podwieczorek. Ola sprząta co narozwalala po powrocie z przedszkola, potem jakoś 19.30 kąpiel oli i czytanie bajki młodym, Ola śpi juz o 20 i kąpie parówczaka i karmie a on dalej śpi a ja o 20.30 leżę rozwalona jak żaba na liściu i oglądam Shameless
AZS to nic takiego strasznego chyba ze u nas łagodnie przeszło. Ola jsk miała 2 miechy wyszło jej AZS i generalnie kąpiel w emolientach wystarczyła i jakąś maść miałam jak się zaostrzalo ale jakoś jak miała mniej niż rok przeszło i nie wróciło juz. Za to ja mam AZS od ciąży z Olą i mnie nie chce porzucić
Żelka 3miesiace? Olka do tej pory robi masę
Nieobecna ja chodzę spać o 1szej ale dlatego że młody śpi całe noce w dzień czuwa a ja ogarniam domowy burdel tak ze w ciągu dnia rano Magda M, potem spacer z młodym, potem pranie sprzątanie i gotowanie, spacer z młodym i Ola jak młody wciąż śpi to biegam na biezni, jemy podwieczorek. Ola sprząta co narozwalala po powrocie z przedszkola, potem jakoś 19.30 kąpiel oli i czytanie bajki młodym, Ola śpi juz o 20 i kąpie parówczaka i karmie a on dalej śpi a ja o 20.30 leżę rozwalona jak żaba na liściu i oglądam Shameless
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja tam mam mnóstwo czasu aż wstyd że dzisiaj cały dzień w łóżku z małą leżę wstałam tylko Ninie obiad zrobić i lekcje odrobić a z Alicją sobie lezymy cały dzień ona chyba też czuje zmianę pogody bo śpi zje "pogadamy" trochę i znowu idzie spać
Tak oto obejrzałam wczorajsze seriale "mąż czy nie mąż" tragedia, niecierpie tej aktorki... Za to "nie rób scen" świetne
Tak oto obejrzałam wczorajsze seriale "mąż czy nie mąż" tragedia, niecierpie tej aktorki... Za to "nie rób scen" świetne
nieobecna87
Ehhh, może będzie więcej czasu jak Młody pójdzie do żłobka albo w końcu nauczy się sam sobą zajmować.. jest cień szansy przy nim dosłownie nl NIC się nie da zrobić... nawet jak obieram ziemniaki to on musi mieć kręgle zrobione z butelek i rzuca w nie ziemniakami...
nieobecna, OBY , bo mój ma 3 lata i tylko słyszę "mamo chodź do mojego pokoju", "mamo baw się ze mną", "mamo już idziesz się bawić" i wiecznie "JUŻ JUŻ JUŻ JUŻ??????? NO CHODŹ!!! MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOO"(ewentualnie tato)...
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Uroki małej różnicy wieku ja bym świadomie na takie wyzwanie się nie zdecydowała podziwiam :-)