reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi super ze Ola sprawdza się w roli starszej siostry i ogólnie że tak fajnie u was :-)

EMILCHEN spójrz tu na forum jak jest ;-) a na siłę nie ma co! Fanatyczki kp niech się w łeb stukna nie qmam bab. Ja mimo że karmienie szło pięknie przestałam po miesiącu i miałam wszystkich opinie w dupie tak było mi i Ninie dobrze i to najważniejsze :-) a że nie była dłużej na piersi nie miało żadnego wpływu na nic od zawsze była mega zdrowa więc nie wierzę w gadanie że na piersi lepiej dla mnie jedynym realnym plusem jest oszczędność :-)

reklama
femme a ja taka glupia i sobie wyrzuty robię jakbym co najmniej dziecko krzywdziła tym mm:-( bez sensu. masz rację. znam dzieci karmione piersią do 1,5 roku i wiecznie chore także róznie to bywa...

Dziecko mi wreszcie zasnęło spokojnie alleluja!!! po porcji mleka z butli. biedny głodny był.

Dziewczyny właśnie dotarłam do watku z gratulacjami gdzie pisałyście po narodzinach Dominika (a jak wiecie nie miałam neta w szpitalu) - bardzo bardzo dziękuję wszystkim i każdej z osobna za gratulacje i życzenia dla nas :-) aż się wzruszyłam!

Emilchen a przestań wyrzuty! Wiadomo że to co naturalne zazwyczaj jest najlepsze ale bez przesady osobiście uważam że jak jest tak ciężko to większa krzywdę się robi dziecku nerwami niż mm ;-) wychodzę z założenia że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko... Chcesz walczyć o kp pewnie walcz jeżeli Ci na tym zależy też nie ma co się od razu poddawać ale wszystko w granicach rozsądku nie za wszelką cenę... Tyle przeszłas że naprawdę należy Ci się teraz spokój w końcu i jeżeli nie masz wewnętrznego parcia i robisz to ze względu na innych nie siebie to lepiej odpuścić i cieszyć się macierzynstwem! :-)

Wreszcie jestem! Jakaś awaria u mnie zasięgu play była i od wczoraj byliśmy bez neta ;/
całe szczęście już działa :)

trzymam kciuki za wszystkie mamy karmiące żeby wam się udało - sama mam nadzieje na karmienie małego piersią, zobaczymy jak to będzie bo póki co siary u mnie nie ma.

czy ktoś dziś rodzi? Jeżyk?

Nulini no ty się weź ogarnij jutro masz ostatni dzień :p ja serio wierzę że Ci się uda :-D

Boże, Kochana Moja, Ty jedyna w to wierzysz!!! Dziękuję Ci za słowa otuchy!!!

Zaraz wiesioła zapodaję, wyczytałam, że za mało go aplikowałam :szok:
Ponoć na szkołach rodzenia radzą 3000mg, a przecież te kapsułki mają ledwo 500mg i ja dawałam jedną od dołu :dry:

femme, przysiady to ja trenuję niemalże bez przerwy, co idę do łazienki, to macham serię :-p
Tylko cholera zapomniałam o sutach, muszę też je pomęczyć :-D

reklama
Do góry