reklama
Alecta- Lilia świetna i faktycznie na zdjęciu nie wygląda na małą.
Nulini- to czekamy na sadny dzień
My chyba dziś z nudów łóżeczko zlozymy. Wtorek wolny od treningów więc trzeba czymś dziurę zapchać.
Ja ogólnie też się kiepsko czuję, wszystko wkurza i boli, mam wymioty i biegunkę.
Jutro jeszcze zebranie w przedszkolu, ale mam cicha nadzieję, że będę w szpitalu Frania tulic
Nulini- to czekamy na sadny dzień
My chyba dziś z nudów łóżeczko zlozymy. Wtorek wolny od treningów więc trzeba czymś dziurę zapchać.
Ja ogólnie też się kiepsko czuję, wszystko wkurza i boli, mam wymioty i biegunkę.
Jutro jeszcze zebranie w przedszkolu, ale mam cicha nadzieję, że będę w szpitalu Frania tulic
Kasiek- teraz będzie tylko lepiej. Dużo zdrowka dla Was.
Żelka- mój mąż stwierdził, że będę rodzić jutro, bo obydwaj chłopcy urodzili się w środę, to Franek też musi(taka jego teoria) a jak nie jutro to za tydzień. Ale jak zobaczył moją minę, to szybko zapewnił, że jednak jutro.
Żelka- mój mąż stwierdził, że będę rodzić jutro, bo obydwaj chłopcy urodzili się w środę, to Franek też musi(taka jego teoria) a jak nie jutro to za tydzień. Ale jak zobaczył moją minę, to szybko zapewnił, że jednak jutro.
aob66
Moderatorka
Witam dziewczyny:-) wybaczcie podczytywalam troche, ale nie mialam czasu pisac.. wyobrazcie to sobie ze jednoczesnie rodzilam ze szwagierka wiec i pozniej lezalysmy razem:-) a po powrocie do domu od raz przyjechala moja siostra do pomocy i dopiero dzis jestem sam na sam z moim zolwikiem
nieskromnie stwierdze, ze calkiem calkiem nam idzie:-) maly spi a ja sobie "wietrze"
Dzis piekna data na cc:-) jeszcze raz gratuluje:-)
jenn trzymam kciuki za Piotrusia &&& byle do piatku!
Gochson nie zazdroszcze, ale miejmy nadzieje, ze mala juz tak szybko nic nie zlapie:-) ale to zlecialo.. juz miesiac ma:-)
Doggi normanie nie wierze co Twoj Stachu tam wyrabia.. myslalam, ze obracanie w tak zaawansowanej ciazy jest niemozliwe:-I trzymaj sie!
nieskromnie stwierdze, ze calkiem calkiem nam idzie:-) maly spi a ja sobie "wietrze"
Dzis piekna data na cc:-) jeszcze raz gratuluje:-)
jenn trzymam kciuki za Piotrusia &&& byle do piatku!
Gochson nie zazdroszcze, ale miejmy nadzieje, ze mala juz tak szybko nic nie zlapie:-) ale to zlecialo.. juz miesiac ma:-)
Doggi normanie nie wierze co Twoj Stachu tam wyrabia.. myslalam, ze obracanie w tak zaawansowanej ciazy jest niemozliwe:-I trzymaj sie!
Dziewczyny, a ja mam z kolei pytanie, ile czasu minęło Wam od odejścia czopa do samego porodu? Wiem, że u każdej to indywidualna sprawa, ale tak orientacyjnie chciałabym wiedzieć jak to u Was wyglądało Mi odszedł przedwczoraj, oczywiście wielki szok zaliczyłam, mąż mało nie zemdlał. Ale brzuch mam jeszcze wysoko, więc chyba się jeszcze nie zapowiada...
Stokrotka34
Fanka BB :)
Dziewczyny dalej nie ma tego wyniku cos im nie wychodzi:-( u Martynki wyszedl oki, a u Igi problemy :-( jestem przerazona :-(
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, po tym KTG myślałam, że się skicham, tak mnie jajniki naparzają, że czuję się jak przed pierwszym porodem Do tego też mnie od 2 dni czyści
kasia, mi odszedł 2 dni temu, a brzuch pod samymi cyckami...
kasia, mi odszedł 2 dni temu, a brzuch pod samymi cyckami...