reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna gratuluję! Śliczna i ma takie fajne mocne spojrzenie od razu mi się z moją Niną skojarzyło :-)

Filipiamama siły dużo i cierpliwości w końcu się unormuje :-)

Agulqa gratuluję kąpieli :-D

Gochson no w końcu dałaś znać co u was! Szkoda że tyle w szpitalu musiałyscie spędzić no ale mam nadzieję że teraz to już z górki!

reklama
Ujecie jeszcze ze szpitalnej celi, tylko mi sie cos mala w koc zawinela

Załączniki

• 1421145131991.jpg
    1421145131991.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 69
Grochson pewnie ze bedzie lepiej. I tak jak Jezyk pisze Emi jak na wczesniaka cudnie sobie radzi. A takiedolegliwosci to kazdego malucha by w szpitalu ulokowaly. Trzymam kciuki za Wasze zdrowko i dolaczam sie do prosby o zdjecia nowe ;)

SUper zdjęcia dziewczyny, przepiękne bobasy.

Mam nowe info od KasiekZ- małemu już odessali te wody co się ich nałykał, teraz go monitorują, leży pod tlenem i się grzeje. kasiekZ dosyć obolała, na razie nie ma siły pisać sama.

reklama
Do góry