reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Stokrotka ja mam taki dokladmie

Laydeek mnie za to kluje w podrzuszu i co chwile twardnieje
Juz sama nie wiem czy twardnienie to skurcze?

Załączniki

• 1418071026794.jpg
    1418071026794.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Ja uwielbiam mieszkać we Wrocławiu, tu wszędzie jest blisko, tyle możliwości... tylko korki denerwują...My mamy mieszkanie, ale dosyć duże- ponad 80m, 4 pokoje, fajne duże osiedle, dużo miejsc dla dzieci, dom kultury itp. nie zamieniłabym na żaden domek.

Ja na obiad robię jutro gulasz:-)

Nulini to u nas bony odpadają bo Doris nie kupuje w sieciowych bo nie na jej rozmiarów zbytnio a kosmetyki kupuje tylko kozie mleko bo na WSZYSTKO inne uczulona! I zaraz twarz spuchnieta i czerwona. Z nią kłopot jest :/

Licja ciesz się ze nie masz, moja koleżanka całą ciążę super żadnych skurczy bh i zwykłych aż nagle 5dni przed terminem wody jej odeszły a skurcze i tak zaczęły się jakiś 3h później :p

Femme ja nie należę do tych kreatywnych :p wiec sama jakbym miała zrobić to dramat :p

Jenn mi no spa tez jakoś super nie pomaga ale daje choć trochę ulgi

Sprite ja zawsze z sis skladkowe prezenty robimy :) brat a brat sam bo on nigdy się nie interesuje i myśli ze całą robotę za niego odwalimy... Ale my z sis zawsze burza mózgów :p teściowej cis chyba kupimy do chodzenia po górach albo na biegowki. Cis w sport pójdę ;)
A gdzue to jest to nurkowanie?

Jenn tak jak opisujes te skurcze ja przy oli miałam około 2 miesiące przed porodem a teraz to id 17tc :/ Choć teraz mocniejsze juz :/ lipa nie ciąża :p

Agulqa_b boli i bedxie dalej bolało jak nie przestaniesz latać, rozwarcie się robi a ty po zusach srusach jeździsz! Ty nie znasz pojęcia oszczędzać się chyba

Stokrotka gdyby nie apka bb nie byłoby mnie tu wcale :p

Agulqa_b wejdź na mój blog tam robiłam takie bułki mleczne o ile to o to ci chodzi :p

Alecta mam to samo, cały dzuen Mi niedobrze :/ próbowałam coś jeść czy pić ale mi nie idzie :/ Poza tym od rana zgaga ;(

Stokrotka żaden grudniowy nie wchodzi w grę :p
W styczniu już jest bezpiecznie więc jak Lilka zechce to może wychodzić.

Kurde właśnie zauważyłam, że na nosie mi opryszczka wychodzi.
Nosz kurna znowu!
Dopiero co jakiś miesiąc temu miałam aaaaa :-/

U mnie jest małe miasteczko i nic ciekawego tu nie ma, zero atrakcji dla dzieci.
Chętnie wróciłabym do wlc.
Też w sumie dziura, ale chociaż jest kino, galeria i sale zabaw dla dzieci.

reklama
Doggi znam to pojecie wlasnie :p
Dlatego jezdze wszedzie samochodem :p
A tak serio do zusu musze zawiezc wszyatkie doki bo ł pracuje w godzinach pracy zusu a przez to ze w listopadzie mial przerwe 1dzien w umowie o prace 150tysiecy wnioskow ma do zlozenia
Porazka jakas

Do góry