reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
Super, ja mam takie male roze:-) moze wezme sie jeszcze za robote, raczej duzo jej nie ma :-)
Stokrotka34
Alecta bo zaraz sobie sama termin ustalisz.
Ja uwielbiam mieszkać we Wrocławiu, tu wszędzie jest blisko, tyle możliwości... tylko korki denerwują...My mamy mieszkanie, ale dosyć duże- ponad 80m, 4 pokoje, fajne duże osiedle, dużo miejsc dla dzieci, dom kultury itp. nie zamieniłabym na żaden domek.
Ja na obiad robię jutro gulasz:-)
Ja na obiad robię jutro gulasz:-)
Nulini to u nas bony odpadają bo Doris nie kupuje w sieciowych bo nie na jej rozmiarów zbytnio a kosmetyki kupuje tylko kozie mleko bo na WSZYSTKO inne uczulona! I zaraz twarz spuchnieta i czerwona. Z nią kłopot jest :/
Licja ciesz się ze nie masz, moja koleżanka całą ciążę super żadnych skurczy bh i zwykłych aż nagle 5dni przed terminem wody jej odeszły a skurcze i tak zaczęły się jakiś 3h później
Femme ja nie należę do tych kreatywnych wiec sama jakbym miała zrobić to dramat
Jenn mi no spa tez jakoś super nie pomaga ale daje choć trochę ulgi
Sprite ja zawsze z sis skladkowe prezenty robimy brat a brat sam bo on nigdy się nie interesuje i myśli ze całą robotę za niego odwalimy... Ale my z sis zawsze burza mózgów teściowej cis chyba kupimy do chodzenia po górach albo na biegowki. Cis w sport pójdę
A gdzue to jest to nurkowanie?
Jenn tak jak opisujes te skurcze ja przy oli miałam około 2 miesiące przed porodem a teraz to id 17tc :/ Choć teraz mocniejsze juz :/ lipa nie ciąża
Agulqa_b boli i bedxie dalej bolało jak nie przestaniesz latać, rozwarcie się robi a ty po zusach srusach jeździsz! Ty nie znasz pojęcia oszczędzać się chyba
Stokrotka gdyby nie apka bb nie byłoby mnie tu wcale
Agulqa_b wejdź na mój blog tam robiłam takie bułki mleczne o ile to o to ci chodzi
Alecta mam to samo, cały dzuen Mi niedobrze :/ próbowałam coś jeść czy pić ale mi nie idzie :/ Poza tym od rana zgaga ;(
Licja ciesz się ze nie masz, moja koleżanka całą ciążę super żadnych skurczy bh i zwykłych aż nagle 5dni przed terminem wody jej odeszły a skurcze i tak zaczęły się jakiś 3h później
Femme ja nie należę do tych kreatywnych wiec sama jakbym miała zrobić to dramat
Jenn mi no spa tez jakoś super nie pomaga ale daje choć trochę ulgi
Sprite ja zawsze z sis skladkowe prezenty robimy brat a brat sam bo on nigdy się nie interesuje i myśli ze całą robotę za niego odwalimy... Ale my z sis zawsze burza mózgów teściowej cis chyba kupimy do chodzenia po górach albo na biegowki. Cis w sport pójdę
A gdzue to jest to nurkowanie?
Jenn tak jak opisujes te skurcze ja przy oli miałam około 2 miesiące przed porodem a teraz to id 17tc :/ Choć teraz mocniejsze juz :/ lipa nie ciąża
Agulqa_b boli i bedxie dalej bolało jak nie przestaniesz latać, rozwarcie się robi a ty po zusach srusach jeździsz! Ty nie znasz pojęcia oszczędzać się chyba
Stokrotka gdyby nie apka bb nie byłoby mnie tu wcale
Agulqa_b wejdź na mój blog tam robiłam takie bułki mleczne o ile to o to ci chodzi
Alecta mam to samo, cały dzuen Mi niedobrze :/ próbowałam coś jeść czy pić ale mi nie idzie :/ Poza tym od rana zgaga ;(
Stokrotka żaden grudniowy nie wchodzi w grę
W styczniu już jest bezpiecznie więc jak Lilka zechce to może wychodzić.
Kurde właśnie zauważyłam, że na nosie mi opryszczka wychodzi.
Nosz kurna znowu!
Dopiero co jakiś miesiąc temu miałam aaaaa :-/
U mnie jest małe miasteczko i nic ciekawego tu nie ma, zero atrakcji dla dzieci.
Chętnie wróciłabym do wlc.
Też w sumie dziura, ale chociaż jest kino, galeria i sale zabaw dla dzieci.
W styczniu już jest bezpiecznie więc jak Lilka zechce to może wychodzić.
Kurde właśnie zauważyłam, że na nosie mi opryszczka wychodzi.
Nosz kurna znowu!
Dopiero co jakiś miesiąc temu miałam aaaaa :-/
U mnie jest małe miasteczko i nic ciekawego tu nie ma, zero atrakcji dla dzieci.
Chętnie wróciłabym do wlc.
Też w sumie dziura, ale chociaż jest kino, galeria i sale zabaw dla dzieci.
Stokrotka34
Alecta powiedz Lilce:-) ! Ale grudzien tez spoko mowie Ci:-)
Ale z Was kolezanki z forum, ze nikt mnie wczesniej nie uswiadomil:-)
Ale z Was kolezanki z forum, ze nikt mnie wczesniej nie uswiadomil:-)
reklama
agulqa_b
Doggi znam to pojecie wlasnie
Dlatego jezdze wszedzie samochodem
A tak serio do zusu musze zawiezc wszyatkie doki bo ł pracuje w godzinach pracy zusu a przez to ze w listopadzie mial przerwe 1dzien w umowie o prace 150tysiecy wnioskow ma do zlozenia
Porazka jakas
Dlatego jezdze wszedzie samochodem
A tak serio do zusu musze zawiezc wszyatkie doki bo ł pracuje w godzinach pracy zusu a przez to ze w listopadzie mial przerwe 1dzien w umowie o prace 150tysiecy wnioskow ma do zlozenia
Porazka jakas