reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

agulqa, ja dokładnie tak jak Ty. Na święta zamierzam nie robić nic. Ulepie tylko kilka pierogów dla męża na Wigilie, bo niestety on na diecie. Całe święta spędzimy u teściów, wiec ja mam labe.

reklama
Ja to muszę się nauczyć gotować hurtowo, bo generalnie często spędzam w kuchni pół dnia, a ilościowo zawsze na jedną wspólną kolację dla dwojga :-) Trzeba zamienić wymyślność na ilość!

A ja na Mikołaja zrobiłam interes życia, pojechałam do NEONET po słuchawki Philips za 29,99zł, a kupiłam lepsze Sony za 18,50zł (na etykiecie miały 31,99zł) :-D
Sam kasjer był w szoku, że taka cena wyskoczyła w systemie, no ale jak wyskoczyła, to biorę :-D

Nulini wow to faktycznie dobrze, słuchawki sony są kozackie! Nawet mój T ich nie potrafi popsuć a popsułam juz wszystkie inne :p

Dziś mam prawdziwe książkowe skurcze bh! Idą faktycznie od góry brzucha na dół, śmieszne to :)

Dagi śmieszne strasznie jak dla mnie, bo u mnie zawsze skurcze od Krzyża do podbrzusza i potem do góry a to takie dziwne. Przy oli napewno takich nie miałam :)
właśnie mam kompa, powiedz mi jakici termin porou wpisać na liście? bo w wiadomości podałaś 6 czy tam 8 styczeń ale mowiłaś że wg ciebiewcześniej

Wiecie że w tym ku.rwi dołku nie ma herby z liści malin?! Już byłam chyba wszędzie.... Se jaja ze mnie robią, siriusli!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry