reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk no niby delikatnie ma nosek przytkany, ale na uszko pierwszy raz się skarżyła.
Tak myślę, że może jak leżała na boku to kolczyk mógł jej się podwinąć i ją bolało.
Zobaczymy dzisiaj jak będzie.
Rano było ok, z przedszkola nie dzwonią więc też jest ok, bo Nikoli mówiłam, że jak zacznie bolec to ma pani powiedzieć.

Femme ja też dzisiaj wypłatę dostałam, ale okrojoną o kilka dni:wściekła/y:
Szlag mnie trafia, bo jest grudzień, a mi niecały 1000zł przelali na konto, a 4 dni mi wiszą nadal w PUE:wściekła/y:
Ciekawe kiedy jaśnie szanowny zusburdello mi tą resztę przeleje:crazy:

reklama
tak jak pisze Megami różnica kilku miesięcy u dzieci to dużo (choć nie zawsze mój A z końca listopada i najlepszy w klasie był zawsze ) i dlatego zaciskać nogi i rodzic dopiero w styczniu :-D

co do usg mam na każdej wizycie ,bo gin leniwy włącza aparat usg i wszystko widzimy,zamiast słuchać :-p

Ja to jestem zakamana lutym :p
Bo jesli do 1 stycznia nie urodze to mi przeleja normalna kase
A potem w lutym zabiora 20% z lutego bo macierzynski i te 20% ze stycznia a biorac pod uwage ze irodze na poczatku stycznia to bedzie spora kwota
I juz sie wkurzam :p
Ł chyba pod latarnie wysle

Ja wale.
Naliczylam 6ruchow od 10i lipa
Zjadlam nawet dwie kostki czekolady by go ruszyc i tez nic
No co za dzieciak maly :p

agulqa może będzie grzeczny po porodzie, bo mój G cały czas ostatnio sie wierci ,teraz też ;-) a najbardziej od 22 do 24 ,szalony :-D

a nie chcę Cie załamywać,bo jak urodził sie A pod koniec listopada to zus pierwsze macierzyńskie przelał mi pod koniec stycznia ,to było straszne dopiero :-p

Bada weź nie strasz, bo przy takiej sytuacji to ja się chyba pochlastam:no:

Coś kojarzę, że jak urodziłam Nikole pod koniec października to na koniec listopada miałam już kasę z ZUS w sensie macierzyński.

Ja póki co żadnych problemów z Zusem wszystko ładnie sprawnie... Mam nadzieję że tak zostanie nie wyobrażam sobie być miesiąc bez wypłaty :no:

Cześć gwiazdy!!!
Wstałam o 10.20 :) Miałam sen, że dali kupon na Allegro na 30 zł za zakupy w kategorii Kłótnia małżeńska.
Mój małżon wczoraj zażartował sobie, że jak się mała urodzi to bedzie zwijał małej pampersa z sikami i podawał znajomym, aby ci odgadli rebus - co to jest? Odpowiedz ma brzmieć: Siki Weroniki :D

Ech, ide trochę posprzątać, bo syf masakryczny. Mamy psa teściów i tyle sierści wszędzie.

Agulqa to jeszcze mnie na forum nie było :-)

Sprite ale żebym ja wiedziała czemu mi tak dziwnie? :-D Nie wiem może przez to, że tyle lat się staraliśmy, przed chwilą 2 kreski widziałam a tu zaraz mały będzie z nami i jakoś to do mnie nie dociera? Się swiadomie stresuje? Tym bardziej, że ze wszystkim sama jak palec (no małża nie licze ;-) ). Ale to mam takie chwile tylko , że siedze i tak mi dziwnie , aż sama się dziwie :-D

Co do wsiadania i wysiadania to u siebie problemu nie mam, bo mam troche wyższy samochód ale u małża już gorzej ;-) A jeżdżę wg, paru osób od dawna na leżąco więc małemu wygodnie :-D Z tym, że fotel mam na maksa do przodu bo ja z metra cięta i przecież musze pedały dotykać :-D

Coś jeszcze miałam pisac i zapomniałam... Ehh... idę sprzątać ;-)

reklama
Do góry