reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja myślę nad farbą, chcę jakiś ciemny brąz, coś czekoladowego...

Ja nie polecam pianki palette, kolor trwały, ok, może nawet aż za bardzo, ale strasznie mi włosy zniszczyła.

Ola: mama zrobimy popcorn?

Ja: nie! Miałaś wybór jajko niespodzianka albo popcorn, wzielas jajo i koniec dyskusji

Ola: to jest bardzo bardzo nie fair

Jezyk mój szwagier oli zawsze odpowiada na to "życie nie jest fair" :p

Alecta taaaa rozmowy z brzuchem mistrzostwo, Ola zawsze zachwala się jaką to jest super starszą siostra i wmawia juz stachowi ze będzie ja uwielbiał bo ona jest super i ma piękne włosy... Narcyz mały po tacie ;)

Nie no przesada... Właśnie mi się ulało ;(

Haha udana jest :-D
Nikola Lilce już pół życia zaplanowała :p
A dzisiaj z Ł rozmawiamy, że trzeba będzie suszarkę kupić nową i do sufitu w łazience przywiercić, bo jak dojdzie łóżeczko to na tą rozkładaną nie będzie miejsca, a Nikola stwierdziła, że przecież będzie miejsce.
Wystarczy kupić piętrowe łóżko i wstawić je do jej pokoju, a wtedy ona będzie spać na górze, a Lila na dole i już jest miejsce na suszarkę :p

Doggi- ale też się ozarlas? Bo ja to przegielam dziś. Mualam pieczona karkowke i do tego zurawinke. Niech ktoś wytłumaczyć Frankowi że ma tyle nie jeść!

reklama
Jezyk no właśnie nie obzarlam się :/ ja ostatnio w ogóle nie czuje głodu!!!!! Tylko rano jak wstaje, ale zjem pół bułki i do wieczora czuje jakbym miała wybuchnąć :/ no ale to ponoć przez to ze Stachu urządził sobie poduszkę z mojego żołądka :/

Do góry