reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

mój bardzo nie lubi zmywać i mieliśmy kupić zmywarkę,ale w sumie wolę suszarkę do ubrań,więc obiecał pod choinkę :-) a wczoraj wieczorem było juz pozmywane,a Piotrek głodny więc nakłada sobie sałatki i mówi,będę musiał pozmywać,więc nie posmaruje bułki,będzie mniej do zmywania (jakby ten nóż go zbawił:angry:)

reklama
Dzieki za odp.:) W pierwszej ciazy byl na rowni a teraz mega szybko wyskoczyl:) Tez mi sie podoba...taki ciazowy:p

Kawie pije dzien w dzien normalną z 2lyzeczek plus tylko kapka mleka do zabarwienia:p Nie potrafie odstawic:/

Ostatnia edycja:
a mi przez ten wiatr zwiało klapki takie piankowe różowe, w których chodziłam po balkonie :baffled: leżą sobie pod balkonem na trawniku :confused::confused:

Kasiek - jak nie masz kłopotów z ciśnieniem to możesz pić kawkę tym bardziej jak Ci smakuje. Też bym chciała ale nie mogę....A czarną linię pod pępkiem masz bo ja nie.

odrosty pofarbowane,odkurzone,kawka wypita i idę po mopsa mojego do szkoły ;-)a tak mi się nie chce ,zawsze sobie tłumacze,że ruch to zdrowie,ale z tym brzucholem tak ciężko :-D

Karpanna nie mam lini:) Cisnienie 95/55. Bo ja ogolnie niskocisnieniowiec a ona mi nie podnosi. Ale są kawy bezkofeinowe jak masz ochote:)

Bada bosche a ja mam takie giga odrosty. Musze sie ogarnąc:/

Ja tez za chwile pranko wstawie. My mamy slonce na balkonie po poludniu wiec krotko ale zawsze przewieje i przeschnie. A pozniej do suszarni czyt. Pokoju Robsona ;-)

Bada ja wole zmywac sama. Po Ł przewaznie i tak musze poprawiac. No i nie zmywam ja tylko Ł jak na prawde zle sie czuje. Ale za to juz gotowanie i mycie podlogi na jego glowie. Wczesniej ja odkurzalam i mylam podlogi ale w ciazy strasznie brzuch mi sie spina przy tym wiec wole miec mniej dokladniej ale by on to zrobil. No i jak robi na odwal sie to na drugi dzien ma powtorke i pozniej sie staran;-)

Sprite ja mam na balkonie jeszcze kartony od stolu i nie chce mi ich zwiac, a szkoda bo ł ma nie po drodze by sprzatnac ;-) ale dzis go przycisne

reklama
Ja do tej pory kawę pilam normalnie ale od dzisiaj odpuszczam..wyplukuje magnez a to w mojej sytuacji nie wskazane.
Ja na obiad planuję mielone z ziemniakami i marchewką :-)
Mój dla odmiany wie wszystko gdzie ma w przeciwieństwie do mnie ;-)
Wszystko co swojskie jest najlepsze!

Do góry