reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Aza, dzięki już lepiej.
Głowa już nie jest taka ciężka i w miarę mogę przez nos oddychać, ale męża nadal mam ochotę zabić :p

reklama
Witam.
A my już bez neta i tv z upc...będziemy żyć przez jakiś czas jak Flinstonowie ;-) mnie też coś chorobsko próbuje złamać. .
My na groby jutro pójdziemy raczej..pomyśleć, że kiedyś już było biało i mroznie w to święto

Mommy to normalne ze dzieci mmiej sie ruszaja. Maja coraz mniej miejsca i wiecej spia. Ale jesli masz czuc sie pewniej to jedz na ip i sprawdz.
Nie wiem gdzie jezdzili. O szczegoly nie pytalam nigdy ;-)

Aza dzieki. No u mnie rozkladany to byl mus ;-)

Femme noo tym bardziej ze bardzo dlugo juz sie staraja, a wczoraj rano taki szczesliwy dzwonil.

Elutka ja w ogole nie mam tv w domu i nie chcemy kupowac ;-)

agulqa, ja mam zamiar perfidnie męża budzić, żeby Młodą do przedszkola odprowadzał, to zawsze chociaż 10 minut razem spędzą ;-)

Mommy, ja jak mam nerwy na męża, to Młody od razu cały w brzuchu podskakuje :-(

AZA, współczuję nerwów :-( Nie cierpię, jak ktoś od rana chleje :-(

alecta, ha, my spałyśmy do 8! :-D Mnie wczoraj Ignaś tak wieczorem skopał, aż chciałam nakręcić, cały brzuch na boki latał :-D

My na cmentarze pojedziemy sobie wieczorkiem, bo zdecydowanie wolę świece nocą, niż rewię mody w dzień
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

A Młoda ma katar i pół nocy nie spałam, bo wstawałam ją wysmarkać, za to ja mam kaszel! :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny pomóżcie.. męczy mnie przeziębienie, temperaturę miałam w nocy przynajmniej tak czuję. Nie chcę zawracać głowy mojemu lekarzowi dzisiaj, ale zastanawiam się co mogłabym wziąć? Czy brałyście albo bierzecie jakieś leki w takich sytuacjach? :-(

Do góry