reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna mega sie ciesze ze im sie udalo. Ona nie wiem ile ma ale on 35lat i to ich pierwszy bobas. No i w ogole stac ich itp a taki problem mieli. Xxxxx lat sie starali

Dzis na obiad mialam rybe bardzo oscista i frytki. No i bylam u Ł sis na obiedzie, sama bym nalesniki jadla. Bo nie mam nic innego.

Elutka my poki co nic nie kupujemy takiego. Musimy najpierw dowyposazyc Roberta

reklama
agulqa, ale super! Gratulacje dla znajomków :-D

alecta, no nie ma co, "tatuś" pełną gębą :baffled: Jedna dziewczyna na styczniu 2011 ma takiego eksa, jak bierze syna na wakacje, to sobie odlicza od alimentów i płaci połowę, no bo przecież synek był z nim 2 tygodnie :baffled:

karpanna, ja zawsze zażeram się surową kruszonką :-D

aob, ja męża widziałam w akcji przy swoich siostrzenicach, więc od początku wiedziałam, że będzie świetnym ojcem :-D

Mówcie mi PERFEKCYJNA :-D
Chata ogarnięta, później poleciałam do szpitala po wyniki, do Lidla na zakupy (dżizas, bez samochodu, normalnie nie wiem, jak można żyć bez samochodu! :cool:), zrobiłam dla mężulka pyszną kolacyjkę, później po Młodą do przedszkola, obiad i właśnie w piekarniku dochodzi serniczek :-D

Nulini hahaha cooo?! Odlicza od alimentow! Zal! Ciekawe czy sad by go wysmial :-D
Podziwiam PERFEKCYJNA :-D

Edit

Nieee nooo :-( ryczec mi sie chce
Ta znajoma poszla dzis do gina potwierdzic ciaze. Ciaza 7tc, pozamaciczna.
A dzis mu gratulowalam :-(

Ostatnia edycja:
agulqa, nawet nie chce wiedzieć co ta biedna dziewczyna czuje :-(

Nulini, no gratki :-p

mój sernik dopiero będzie się robić wieczorem. robię z brzoskwiniami.

ale bym zjadła taki domowy chleb, mniaaaam!

też mam szafę z ikeii i jestem zadowolona. dla mnie meble z ikei nie są drogie. np. kupując kuchnię w ikea, a robiąc na wymiar. naprawdę jest różnica.

agulqua, bardzo przykra sprawa. To jak dostać obuchem w łeb. Tu się cieszysz a tu takie coś...

Dziewczyny co robią torty. Nasączacie czymś biszkopt, a jak tak to czym? Ja myślałam o wodzie z cukrem...

reklama
McPearl ja ostatnio nasaczalam sokiem z cytryny rozcienczonym w wodzie, a wcześniej używałam kakao albo wodę z rumem.

Agulqa ja pierdziele, nawet nie chce sobie wyobrażać co czują :-(

Ostatnia edycja:
Do góry